Jobopslag

Foreningen for byggeriets samfundsansvar søger praktikant til kommunikations- og marketingsopgaver

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

 • info@byggerietssamfundsansvar.dk
 • 7020 1271
 • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Stilling: Praktikant til kommunikations- og marketingsopgaver
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 15.11.2021
Tiltrædelses­dato: 01.02.2022
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 11.10.2021
Søg job  

Interesserer du dig for CSR, diversitet og inklusion samt grøn bæredygtighed, og er du en haj til at kommunikere? Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) søger en kommunikations- og marketingspraktikant til udfoldelse af verdensmålene i byggeriet.

Den danske byggebranche er i rivende udvikling, men står samtidig for 40% af CO2-udledningen og godt 30% af affaldet i Danmark. Det medfører en række alvorlige udfordringer for klima og miljø, som vi sammen må løse for at gøre branchen bæredygtig. Samtidigt er branchen udfordret, når det kommer til at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, både på lederniveau og ude på byggepladserne. Det kan give udfordringer med at levere den innovation og nytænkning, som der så kraftigt er brug for, bl.a. for at kunne sikre en grøn omstilling i byggeriet.

I en branche med stigende efterspørgsel på grønne løsninger og tiltag, ordentlige arbejdsforhold i byggeriet - både nationalt og internationalt, diversitet, samt flere lærepladser og social inklusion i byggeprojekter, er der nok at tage fat på. Og vi har brug for hjælp.

Vi tilbyder derfor en praktikantstilling, hvor hovedformålet er at hjælpe os med at kommunikere om vores projekter, stille spørgsmålstegn ved normen og udbrede kendskabet til social og grøn bæredygtighed i branchen, samt at optimere salgs- og hvervemateriale for medlemskab, arrangementer og lignende.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Indgående viden om bæredygtig udvikling – både socialt, økonomisk og miljømæssigt i byggeriet.
 • Adgang til netværk i bygge- og anlægsbranchen, da vi arbejder med hele værdikæden: bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og materialeleverandører, samt studerende på tværs af fagligheder.
 • Erfaring indenfor marketings- og salgsstrategi, foreningsdrift og projektudvikling, samt afholdelse af kurser og arrangementer.
 • Stort ansvar og medbestemmelse over opgaverne, samt mulighed for at sætte dit præg på den retning, foreningen skal bevæge sig i.

I 2022 vil følgende indsatser være i fokus i foreningen: Verdensmål på forskellige niveauer, projekter omhandlende cirkulær økonomi, social inklusion, kønsdiversitet, samt menneskerettigheder i byggeriets internationale værdikæder. Derudover vil du være med til videreudvikling af vores kurser og workshops.

Hvad forventer vi af dig?

 • Vi forventer, at du er i gang med en kandidat i en studieretning indenfor kommunikation, samfundsforhold og/el. Marketing og generelt har interesse for temaer som diversitet, bæredygtighed, foreningsdrift og byggeri. En baggrund i byggeriet er ikke et krav.
 • Du skal være organiseret, struktureret og kunne manøvrere i et dynamisk miljø med mange forskellige slags opgaver.
 • Du er udadvendt og glad for at kommunikere og koordinere med mange mennesker – både skriftligt og mundtligt.
 • Erhvervserfaring med kommunikation og digital markedsføring er et plus,

Praktikopholdet er som udgangspunkt fuld tid (37 timer/uge) og løber fra start februar 2022 til ultimo juni 2022. Timetal og den præcise praktikperiode kan aftales nærmere, så det passer med studieforløb og –krav.

Lyder det som noget for dig?

Send en ansøgning og dit CV til info@fbsa.dk hurtigst muligt og senest den 15. november. Vi afholder løbende samtaler, så skriv hellere til os i dag end i morgen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du også velkommen til at kontakte Sekretariatschef Christina Schultz på tlf. 61 77 59 17, eller læs mere på www.fbsa.dk.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere