01.05.2018 | Navnenyt

Formandsskifte hos FSC Danmark

Efter fire gode år som formand for bestyrelsen i FSC Danmark takker Thomas K. Isaksen (Pressens Fællesindkøb) af, og overlader pladsen til sin samarbejdspartner gennem mange år, Peter K. Kristensen (Ørsted).

Planlagt formandsskifte
Thomas varslede allerede for halvandet år siden, at han ønskede at træde af som formand, når den rette kandidat til at overtage posten var fundet. Den nye formand bliver Peter K. Kristensen, som i mange år har været en del af FSC Danmarks bestyrelse.

Med nedenstående meddelelse ønsker Thomas at sige tak for nu.

Tak for nu…
"Efter mange gode år som formand for bestyrelsen i FSC Danmark takker jeg af, og overlader kasketten til min gode ven og mangeårige samarbejdspartner Peter K. Kristensen.

Det er vemodigt at sige farvel til det gode samarbejde i bestyrelsen, og ikke mindst til det dygtige og stærkt engagerede sekretariat der danner rammen om samarbejdet.

Vi satte nogle ambitiøse mål omkring vækst i medlemsskaren – og nåede dem. Vi fik skruet op for kendskabsgraden og købspræferencen hos forbrugerne, og vi fik drejet den offentlige sektor ind på en mere dedikeret kurs for bæredygtigt indkøb. Udviklingen brugte vi til at forcere byggesektoren, som i dag står som foregangsområde inden for bæredygtig omstilling.

Vi overskred de snævre nationale rammer for vores arbejde, og satte os sammen med vores nordiske kolleger, for at skabe synergier og resultater som ikke er mulige at opnå alene.

Vi gjorde det i et samarbejde på tværs af virksomheder, NGO’er og forbrugere - og det symboliserer det helt unikke ved FSC-systemet, nemlig evnen til at arbejde på tværs af skel og løfte i flok.

Den danske presses miljømæssige ambitioner vil fortsat være tilrettelagt i et partnerskab med FSC-Danmark, et valg flere og flere virksomheder og organisationer slår ind på - stor tak for det!"

Bedste hilsener
Thomas

Den nye formand
Peter K. Kristensen har i mange år været en del af FSC Danmarks bestyrelse, og har dermed været med på FSC’s spændende rejse, fra én medarbejder på en lånt kontorplads i Århus, til det kontor der er etableret i dag.

Om formandsskiftet siger Peter:

”FSC Danmark er et af FSC’s største og mest professionelle nationale kontorer, og de har formået at rykke både kendskabsgraden til og efterspørgslen på FSC, til et niveau som man ikke ser i ret mange andre lande. Medlemsskaren har i samme periode været stødt stigende, hvilket helt sikkert skyldes sekretariatets evne til at tiltrække og fastholde medlemmer, og FSC Danmark har derfor et solidt økonomisk fundament.

Jeg overtager således formandsposten fra Thomas, på et tidspunkt hvor FSC Danmark står stærkere end nogensinde før - men også på et tidspunkt hvor tiden er inde til, at FSC Danmark tager næste skridt. FSC-mærkede produkter skal efterspørges endnu mere, og stadig flere skovejere skal vælge at lade sig FSC-certificere - både i Danmark og i resten af verden.

Jeg glæder mig derfor rigtig meget til samarbejdet med Bestyrelsen, Loa og resten af sekretariatet.”

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere