Jobopslag

Forretningsfokuseret CSR profil til Visma e-conomic

Visma e-conomic A/S

www.visma.dk

 • info@e-conomic.dk
 • 88 20 48 40
 • Langebrogade 1 1411 København K
Se profil  
Stilling: Forretningsfokuseret CSR profil
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 18.03.2021
Søg job  

Få danske virksomheder er i en bedre position end os, til at sikre en klogere og mere bæredygtig brug af teknologi og menneskelige ressourcer i virksomheder landet over. Derfor har vi store ambitioner om at hjælpe dansk erhvervsliv med at optimere til “Zero Waste”, og til at drive virksomheder hvor viden, tid, ressourcer og penge bruges optimalt.

Brænder du for det samme som os?

Hvis du får ild i øjnene ved tanken om at spille en helt central rolle i at placere e-conomic som en af de vigtigste drivere af ovenstående, så skal du læse videre her, for så er du måske vores kommende ansvarlige for Corporate Social Responsibility.

Næsten halvdelen af danske SMV’er er kunder hos e-conomic, og bruger hver dag vores software til at drive deres forretning. Vi har en klar strategi om, at vores produkter og den viden vi har om, hvordan man driver sin virksomhed med mindst mulig spild af ressourcer, tid, penge og viden skal ud og leve. Samtidig skal det bidrage til en mere klar profilering af e-conomic.

Kan du få ting til at ske?

Vi har produkterne, kundebasen og de første spæde skridt mod en strategi. Kan du tage ejerskabet på at udvikle strategien og få den til at blive til konkrete tiltag, som kommer ud til både kunder og samfund og giver genklang?

Vi kan tilbyde et rigtig godt udgangspunkt for at lykkes med missionen. Du får både ansvaret og muligheden for på din måde at gøre en forskel for både de små og mellemstore virksomheder samt for NGO’er, studerende og samfundet som helhed.

Du vil få en udfordrende hverdag, hvor du er ansvarlig for dit område og i meget høj grad selv definerer indholdet af din dag. Du vil både have ansvaret for at drive og videreudvikle den strategiske retning for CSR i e-conomic samt være ansvarlig for at få tingene til at ske.

Som CSR Manager i Visma e-conomic er det dit ansvar at:

 • Videreudvikle og drive initiativer i vores “Zero waste” CSR-strategi
 • Løbende formulere CSR-objectives og sikre eksekveringen af virksomhedens strategi
 • Udvikle og drive go-to-market planer for produkter, features og andre tiltag, der er relateret til vores CSR-objectives
 • Arbejde tæt med vores PR Manager om at bygge historier og få dem ud og leve
 • Sikre at vores CSR-objectives integreres i kommunikationsplaner og kampagner
 • Bruge vores CSR initiativer til at drive markedskendskab og intern engagement

Om dig

Som person besidder du et højt drive og en positiv tilgang til arbejdet, der motiverer dine omgivelser. Du er en teamplayer med gode sociale kompetencer og samtidig god til at forventningsafstemme med kolleger og leder. Hvem du ellers er, ved du bedre end os, så send os din ansøgning - og så ser vi frem til at høre hvem du er, og hvad du kan.

Processen

 • Første samtale med leder og HR
 • Case-opgave og personlighedstest
 • Anden samtale med leder og HR
 • Referencer
 • Kontrakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of PR & CSR Kristian Bruun på kristian.bruun@visma.com eller på (+45) 20 64 54 26. 

Vi indkalder til samtaler løbende, så skynd dig til tasterne.

Om e-conomic

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern, Visma, som i Danmark blandt andet rummer virksomhederne; e-conomic, DataLøn, Dinero, LogBuy, Kapacity mf. I e-conomic har vi mere end 150.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran deres konkurrenter. Vi holder til på Christianshavns havnefront, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere