Strategi & ledelse

DHL sætter gang i endnu et elektrisk ladcykelprojekt

I samarbejde med Reef Technology sætter DHL i den kommende tid en stribe elektriske ladcykler på gaden i Miami. Pilotprojektet er en af flere og sker i forlængelse af transportgigantens ambitioner om en grønnere forretning.

Klima, miljø og energi

Rapport: Flyselskabernes klimainitiativer har utrolig lille effekt

Verdens førende flyselskaber kommer ikke i nærheden af at efterkomme de løfter, der er afgivet i reduktion af luftfartens udledninger. Det vurderer en ny rapport, der er offentliggjort på emnet.

Menneskerettigheder

Mulig lov om due diligence i 2021: Hvad er op og ned?

EU-kommissær Didier Reynders vil arbejde for regler for obligatorisk due diligence for menneskerettigheder og miljø. Mange spørgsmål er dog endnu ubesvarede.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

FedEx klar med CSR-rapport

Transportgiganten FedEx er klar med sin årlige CSR-rapport, der beretter om højdepunkter inden for bl.a. samfundsansvarlig vækst, miljøbeskyttelse og bæredygtige investeringer. Coronakrisen understreger kun vigtigheden af virksomhedens formål, lyder det fra topledelsen.

Klima, miljø og energi

Regeringens affaldsudspil kan blive 10 gange dyrere

Prisen for øget affaldssortering bliver markant højere, end regeringen har meldt ud. Det viser nye tal fra Dansk Affaldsforening, der på trods af opbakning til ambitionen frygter, at kommunerne mister mulighederne for at holde styr på borgernes omkostninger og miljøeffekterne.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Stærke danske partnere står klar til at bakke op om regeringens vision om en ny energi-ø i Nordsøen

Et konsortium bestående af tre af de største danske pensions- og energiselskaber er klar til at finansiere og drive en kommende energi-ø – kaldet VindØ – i Nordsøen. VindØ kan på sigt være base for op til 10 gigawatt havvindmøller, svarende til ca. 25 traditionelle havmølleparker. Regeringens ambition om en energi-ø i Nordsøen vil således kunne finansieres helt uden statslige midler.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nye materialepas kan gøre byggeriet sundt og cirkulært

Enorme mængder skadelige stoffer i byggematerialer får lov at slippe igennem til både nye og renoverede bygninger. Man skal nærmest være kemiker for at gennemskue det enkelte materiale, mener Martha Lewis, arkitekt og Head of Materials hos Henning Larsen Architects. Hun har et bud på løsningen: Frivillige materialepas, som vil øge transparensen markant.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske C20-selskaber scorer lavt på europæisk ligestillingsrapport

Kun én dansk C20-virksomhed kommer med på top-20 listen i en ny europæisk rapport om ligestilling. Dog kan en alternativ ansættelsesmetode være svaret på problemet.

Klima, miljø og energi

Can the corona crisis be a driver for green transition?

COVID-19 has placed the whole world in a very serious situation that forces us all to rethink what “normal” is. In these uncertain and unpredictable times, it is important to keep in mind the global 2030 agenda on sustainability. This is our common future

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Seks ud af ti danskere vil reducere deres vandforbrug – men mange ved ikke hvordan

Danskerne har det laveste vandforbrug i Norden med kun 44.000 liter pr. person om året. Trods det vil mange danskere gerne reducere deres forbrug. Hele 60 procent af befolkningen ønsker at skære ned på vandforbruget. Mange mangler dog viden om, hvordan man skærer ned. Derfor giver GROHE fem nemme tips til, hvordan du kan reducere unødigt vandspild i hverdagen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Optimering af masterruter medfører 10-20 % besparelser på affaldsindsamling

Med AMCS Route Planner kan man gennemføre flere ordrer med de samme ressourcer

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CO2-udslip fra danske virksomheder stiger en smule

Siden 2014 er udledningen af CO2 fra de danske virksomheder steget en anelse, efter ellers at være faldet siden 2006, viser tal fra Danmarks Statistik. Specielt skibsfarten, luftfarten og glas- og betonindustrien udleder mere end tidligere, mens energiproduktionen er blevet markant grønnere. Biomassen er dog en udfordring.

Samfund

Partier åbner for lempe rimelighedskravet for udsatte ledige

Udsatte ledige risikerer at blive glemt, når landets jobcentre genåbner. Rimelighedskravet, der begrænser virksomheders mulighed for at ansætte folk i praktik, bør midlertidigt lempes, lyder det fra Cabi, som får opbakning fra flere partier. Ministeren varsler opkvalificeringsreform, skriver Altinget.dk

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket foreningen

REFOOD mærket foreningen kan med stor fornøjelse byde Henrik Seierø, køkkenchef hos ISS, velkommen til bestyrelsen. Henrik Seierø er 44 år, uddannet kok i 1996 og arbejder i dag som køkkenchef for ISS Danmark i en mellemstor kantine i Vallensbæk.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Globale gigantkoncerner i fælles bøn til verdens ledere: Glem ikke klimamålene

155 koncerner, der blandt andet tæller Carlsberg og Ørsted, er gået sammen om at opfordre verdens ledere til at huske klimamålene, når de langsomt genåbner deres lande.

Klima, miljø og energi

Ny teknologi skærer 20 procent af energiforbruget

Massive investeringer i fabrikken har gjort produktionen af Troldtekt akustikplader mere energieffektiv. Forbruget per produceret kvadratmeter er faldet med cirka 20 procent – og det er i tråd med virksomhedens fokus på Cradle to Cradle og FN’s verdensmål. Energien kommer især fra vindstrøm og biobrændsel.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Smart optimering anvendes til tømning af Omrins nedgravede containere

Status på ordreinformation i realtid anvendes til at tilpasse indsamlingsplanerne

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvorfor Factlines? - Vi har kigget indad, og her er hvad vi lærte

Vi gav os selv den opgave, at gøre det endnu mere konkret hvorfor Factlines eksisterer, og da vi gjorde det blev ord som ’bæredygtig’, ’ansvarlig’ og ’grøn’ erstattet med ordet ordentlig.

Indhold fra partner

Kommunikation

Fristen nærmer sig - indstil jeres rapport til CSR Prisen 2020

CSR Prisen 2020 sætter fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store virksomheder. I år kan alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere indstille deres rapport til prisen - deadlinen er d. 2. juni, 2020.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Better Energy og Habitats skaber trædesten for biodiversitet Danmark

Nye perspektivplaner for øget biodiversitet er vejen frem for det danske vedvarende energiselskab Better Energy. I samarbejde med danske Habitats, der er specialister inden for erhverv og biodiversitet, udvikler Better Energy en ny plan for anlæg og lands

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimaudspil sætter gang i grøn omstilling og økonomi

Lederne tager godt imod, at regeringen tager næste skridt til at fremme grøn omstilling og vækst

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimaplan: Regeringen vil bygge verdens første energi-øer

Regeringen fremlægger klimahandlingsplanen, der gennem seks spor skal fremme grønne teknologier, øge energieffektiviseringer, sikre grøn varme til danskerne, omstille industrien og skabe en helt grøn affaldssektor. Flere industriaktører er tilfredse med planens fokus.

Strategi & ledelse

Podcast: Fra filantropi til forretning med Dansk Industri

Kan man gå fra filantropi til forretning? Ja, siger chefkonsulent Erik Johnson fra Dansk Industri. 21 virksomheder har ageret testpiloter i et projekt for at se, om man kan bruge bæredygtighed som forretningsdriver. Resultatet er nu kommet. Læs mere her.

Indhold fra partner

Kommunikation

Tre gode råd til SMV’ers bæredygtighedsrapportering

Har din SMV lavet en særligt god bæredygtighedsrapport? Den 2. juni er sidste chance for at indsende din COP-rapport (Communication on Progress) til SMV COP 2020. Initiativet hylder god rapportering på samfundsansvar fra mindre virksomheder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny samlet klimaplan for affaldssektoren

Dansk Affaldsforening præsenterer i dag en ny klimaplan, der kan levere 5,5 % af 70%-målet og samtidig anviser konkrete muligheder for at styrke den cirkulære økonomi. Tiltagene skal bl.a. gøre det lettere at sortere ens over hele landet, sikre at vi ikke

Indhold fra partner

Supply chain

Indspark: Glem ikke producenterne under COVID19-krisen

Strategi & ledelse

Global Fashion Agenda opfordrer modebranchen til at komme grønnere ud på den anden side af krisen

Selvom krisen har resulteret i en modebranche, der kæmper for sin overlevelse, kan den også ses som en mulighed for at gøre branchen mere bæredygtig. Global Fashion Agenda har udformet seks konkrete råd til modeindustriens ledere.

Klima, miljø og energi

Affaldssektor er klar til at levere på klimamål

Regeringens forslag om mindre CO2-udledning fra affaldssektoren er overordnet set fornuftige – og den kommunale affaldssektor er klar til at levere på klimamålene, lyder det fra Dansk Affaldsforening. Samtidig er det vigtigt, at vi har redskaberne til at nå målene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtigt linoleum til møbler er et hit

Forbo oplever stor efterspørgsel på Furniture Linoleum, der består af CO2-neutralt linoleum. Forbo forventer, at salget vil fortsætte med at stige, fordi CO2-neutralt linoleum til møbler i stigende grad efterspørges af arkitekter, bygherrer og designere.

Indhold fra partner

Seneste nyt

27.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Danske virksomheder skal satse store penge på grøn omstilling

Event | 27.05.2020 | Af amfori a.i.s.b.l.

Women’s Empowerment: From the C-Suite to the Factory Floor – Challenges and Opportunities

Event | 27.05.2020 | Af amfori a.i.s.b.l.

How to Conduct Solid Wood Due Diligence in Timber Value-Chains

Indhold fra partner

27.05.2020 | Af Berendsen Textil Service A/S

Sheilas fleksible arbejdstid skaber balance i livet som mor og vaskerimedarbejder

27.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

DHL sætter gang i endnu et elektrisk ladcykelprojekt

Indhold fra partner

27.05.2020 | Af CHEP Denmark

Brambles tildeles en samlet A-vurdering i Ellen MacArthur Foundations værktøj til livscyklusvurdering

Indhold fra partner

27.05.2020 | Af Alexandra Instituttet

Virksomheder mangler værktøjer til at styre deres CSR-arbejde

26.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Rapport: Flyselskabernes klimainitiativer har utrolig lille effekt

Indhold fra partner

26.05.2020 | Af Troldtekt A/S

Ny teknologi skærer 20 procent af energiforbruget

Navnenyt | 26.05.2020 | Af Viegand Maagøe

Rådgivere i grøn omstilling vækster markant i 2019

Indhold fra partner

26.05.2020 | Af Dansk Erhverv

Mulig lov om due diligence i 2021: Hvad er op og ned?

Indhold fra partner

26.05.2020 | Af AMCS

Smart optimering anvendes til tømning af Omrins nedgravede containere

25.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

FedEx klar med CSR-rapport

Indhold fra partner

25.05.2020 | Af Factlines

Hvorfor Factlines? - Vi har kigget indad, og her er hvad vi lærte

Indhold fra partner

25.05.2020 | Af Dansk Affaldsforening

Regeringens affaldsudspil kan blive 10 gange dyrere

Indhold fra partner

25.05.2020 | Af FSR - danske revisorer

Fristen nærmer sig - indstil jeres rapport til CSR Prisen 2020

Indhold fra partner

25.05.2020 | Af PensionDanmark

Stærke danske partnere står klar til at bakke op om regeringens vision om en ny energi-ø i Nordsøen

23.05.2020

antoine fink oprettede en profil

Indhold fra partner

22.05.2020 | Af Better Energy

Better Energy og Habitats skaber trædesten for biodiversitet Danmark

Indhold fra partner

22.05.2020 | Af Troldtekt A/S

Nye materialepas kan gøre byggeriet sundt og cirkulært

Indhold fra partner

20.05.2020 | Af Ledernes Hovedorganisation

Klimaudspil sætter gang i grøn omstilling og økonomi

Event | 20.05.2020 | Af Gate 21

Webinar: De grønne krav til byggeriet kommer – er du klar til at møde dem?

20.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Danske C20-selskaber scorer lavt på europæisk ligestillingsrapport

20.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Klimaplan: Regeringen vil bygge verdens første energi-øer

Indhold fra partner

20.05.2020 | Af Food Nation

Can the corona crisis be a driver for green transition?

Indhold fra partner

20.05.2020 | Af HOLMRIS B8 Circular

Podcast: Fra filantropi til forretning med Dansk Industri

Indhold fra partner

20.05.2020 | Af GROHE

Seks ud af ti danskere vil reducere deres vandforbrug – men mange ved ikke hvordan

Indhold fra partner

20.05.2020 | Af Dansk Affaldsforening

Ny samlet klimaplan for affaldssektoren

19.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

CO2-udslip fra danske virksomheder stiger en smule

Indspark | 19.05.2020 | Af Dagny Nome

Glem ikke producenterne under COVID19-krisen

Indhold fra partner

19.05.2020 | Af Cabi

Partier åbner for lempe rimelighedskravet for udsatte ledige

19.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Global Fashion Agenda opfordrer modebranchen til at komme grønnere ud på den anden side af krisen

Indhold fra partner

19.05.2020 | Af Daka Denmark A/S

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket foreningen

Indhold fra partner

19.05.2020 | Af Dansk Affaldsforening

Affaldssektor er klar til at levere på klimamål

19.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Globale gigantkoncerner i fælles bøn til verdens ledere: Glem ikke klimamålene

Indhold fra partner

19.05.2020 | Af Forbo Flooring A/S

Bæredygtigt linoleum til møbler er et hit

Indhold fra partner

19.05.2020 | Af Bureau Veritas

Restart Your Business with BV

Indhold fra partner

18.05.2020 | Af access2innovation

Brug krisen til at udvikle virksomheden til nye vækstmarkeder

Event | 18.05.2020 | Af Respaunce

Washing-Begrebernes betydning for jeres arbejde med CSR

18.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Regeringen: Øget affaldssortering skal sænke CO2-udledningen

18.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Grønne investeringer gør det godt under corona

18.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

PostNord og SpaceInvader klar med koncernaftale

Indhold fra partner

18.05.2020 | Af amfori a.i.s.b.l.

The amfori Unleash Opportunity Conference is going online!

Event | 18.05.2020 | Af amfori a.i.s.b.l.

Hidden and Vulnerable: Promoting Decent Working Conditions for Home-Based Workers

18.05.2020

Lisa Buus Nielsen oprettede en profil

Indhold fra partner

18.05.2020 | Af CSR-rådgivning.dk ApS

FN’s Verdensmål – Mellem udfordringer og muligheder for virksomhedens bundlinje

Event | 18.05.2020 | Af amfori a.i.s.b.l.

EU regulatory landscape on transparency: Business challenge or opportunity?

Indhold fra partner

18.05.2020 | Af Plastindustrien

Glæde hos Plastindustrien: Nyt affaldsforslag øger muligheden for at genanvende plast

Indhold fra partner

18.05.2020 | Af AMCS

Guided navigation reduces missed bins and associated extra costs

17.05.2020

rikke maansen oprettede en profil

15.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Grøn infrastrukturfond på vej med milliardinvestering i Esbjerg Havn

Indhold fra partner

15.05.2020 | Af AMCS

Webinarer sætter fokus på mulighederne for transportoptimering i byggebranchens forsyningskæde

Indhold fra partner

15.05.2020 | Af Cabi

Holstebro: Kontanthjælpsmodtagere og fleksjobbere får job i rengøring

Event | 15.05.2020 | Af FSR - danske revisorer

Whistleblower mechanisms – New requirements and field experience

Indhold fra partner

15.05.2020 | Af Food Nation

Brewery converts packaging around cans to 100% recycled plastic

15.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nyt samarbejde skal sikre Danmark førertrøjen i Power-to-X

Event | 15.05.2020 | Af Food Nation

Market insight webinar Germany - get prepared for the time after COVID-19, possibilities and challenges

Event | 15.05.2020 | Af Food Nation

Market insight webinar United Kingdom - a multichannel perspective after COVID-19

Event | 15.05.2020 | Af Food Nation

World Food Safety Day 2020 - Food quality and safety on export markets

Event | 15.05.2020 | Af Food Nation

Market insight webinar China - reducing food loss and waste by sustainable solutions

Event | 15.05.2020 | Af Food Nation

Market insight webinar USA - a multichannel perspective

Indhold fra partner

15.05.2020 | Af Plastindustrien

Stop for sammenblanding af metal-, glas- og plastaffald vækker glæde hos Plastindustrien

Indhold fra partner

15.05.2020 | Af Sourcing House

’Man er nødt til også at kigge på sig selv’

Indhold fra partner

15.05.2020 | Af Dansk Affaldsforening

Industriorganisationer efterlyser mere affaldsenergi

14.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Chr. Hansen i Danmark kører nu på 100 procent grøn energi

14.05.2020 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

17 løsninger: Sådan kan ejendomme bidrage til at nå klimamål

Event | 14.05.2020 | Af Vugge til Vugge ApS

Cirkulært byggeri med Cradle to Cradle

Event | 14.05.2020 | Af Vugge til Vugge ApS

Sundt byggeri med Cradle to Cradle

Indhold fra partner

14.05.2020 | Af GROHE

Fire produkter til det bæredygtige hjem

Indhold fra partner

14.05.2020 | Af Dansk Retursystem

Populær pantstation vender tilbage til Rødovre Centrum

Seneste CSR  

Top jobs Se alle

Responsible Business Conduct Intern at DanChurchAid

Are you motivated to support the development of strategic cross-sector partnerships and alliances to promote respect for human rights as a foundation for sustainable development?

Frist: 28.05.2020 Københavnsområdet

Events Se alle

Gå-hjem møde 29 Maj 2020

Dokumentér din indsats med en Verdensmålcertificering

Et stadig stigende antal virksomheder har taget godt imod FN's 17 Verdensmål mod en bæredygtig fremtid og integrerer dem i deres strategi.

14:00 Bureau Veritas Business Academy, Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Webinar 31 Maj 2020

Udfordringer ved affaldshåndtering fra anlæg og byggepladser - ON-DEMAND WEBINAR

Lær hvordan du kan øge effektiviteten og levere bæredygtighed med hjælp af AMCS Platformen

Webinar 03 Jun 2020

Whistleblower mechanisms – New requirements and field experience

14.00 - 16.00
Webinar 04 Jun 2020

Washing-Begrebernes betydning for jeres arbejde med CSR

Undlader I også at fortælle om jeres indsatser, fordi I frygter anklager om greenwashing? Det er der råd for!

13:00 Online Webinar
Webinar 04 Jun 2020

Cirkulært byggeri med Cradle to Cradle

Webinar undersøger holistiske tilgange til at opbygge cirkulære værdikæder i byggebranchen

16.00 Online
Webinar 08 Jun 2020

World Food Safety Day 2020 - Food quality and safety on export markets

Food quality and safety is one of the world's major global challenges. The importance of being able to provide consumers all over the world with high quality safe food is becoming more important - and here Danish food companies can make a significant cont

10.00 Online
Webinar 11 Jun 2020

Market insight webinar United Kingdom - a multichannel perspective after COVID-19

What are the best opportunities for food companies on the British market? Together with local market experts from the Embassy in London this webinar will provide valuable market insights on new business opportunities that are likely to materialize in the

12.00 Online
Webinar 16 Jun 2020

Market insight webinar Germany - get prepared for the time after COVID-19, possibilities and challenges

What are the best opportunities for food companies on the German market? Together with the local market expert from the Embassy in Berlin this webinar will provide valuable market insights on new business opportunities that are likely to materialize in th

14.30 Online
Kursus 17 Jun 2020

KURSUS OM FSC® OG VERDENSMÅLENE OG FSC-MARKEDSFØRING (ONLINE KURSUS)

Bliv skarp på FSC's bidrag til CSR og FN's verdensmål og få overblik over mulighederne med FSC's logoer og varemærker i kommunikation og markedsføring.

09:30 - 12:00 Online kursus (Microsoft Teams)

Navnenyt Se alle

Rådgivere i grøn omstilling vækster markant i 2019

26.05.2020

2019 var et godt år for central rådgiver i grøn omstilling og bæredygtighed. Viegand Maagøe A/S, der rådgiver virksomheder, kommuner og regeringer nationalt og internationalt, vækstede resultatet…

Dansk Standard får ny økonomidirektør

11.05.2020

Torben Jansen, 40 år, er tiltrådt som økonomidirektør i Dansk Standard, der bl.a. arbejder for at sikre dansk indflydelse på udviklingen af europæiske og internationale standarder. Senest kommer han fra…

Schneider Electric-profil indtræder i energibestyrelse hos Dansk Industri

06.05.2020

Schneider Electric Danmarks mangeårige Vice President Thomas Andersen skal bidrage med specialviden omkring energioptimering i bestyrelsen for Dansk Industris energisektor.   Regeringen har netop offentliggjort en strateg…

Ny profil i spidsen for Ejerservice Beef

22.04.2020

Solvejg Horst Petersen bliver fra d. 4. maj 2020 ansat i en nyoprettet stilling, som ansvarlig for Ejerservice i Danish Crown Beef. Hun skal udvikle afdelingen yderligere og stå for relationerne til andelshaverne og brancheorganisationer.Ej…

DI opruster på klimapolitik med ny vicedirektør

20.04.2020

DI har ansat Anne Højer Simonsen i en nyoprettet stilling som leder af DI’s klimapolitiske enhed. Hun skal være med til at sikre, at Danmark har en grøn førerposition, og at den går hånd i hånd med vækst og arbejdspladser.DI tager nu…

David Cuenca bliver ny direktør for CHEP Europe

14.04.2020

Logistik- og forsyningskædeeksperten CHEP har i dag meddelt en ændring i ledelsen for sine europæiske forretningsaktiviteter. Brambles-koncernen, som CHEP er en del af, har med virkning fra 1. juli 2020 udnævnt David Cuenca, der i øjeblikke…

P+ ansætter ESG Senior Manager

12.03.2020

Anna Maria Fibla Møller kommer fra en lignende stilling i MP Pension og tiltræder den 1. april en stilling som ESG Senior Manager i investeringsafdelingen i P+, Pensionskassen for Akademikere. Anna Maria Fibla Møller får blandt andet ansvar…

Tivoli ansætter bæredygtighedsspecialist

06.01.2020

Tivoli har ansat 28-årige Dida Marie Hartvig Jørgensen i stillingen som bæredygtighedsspecialist. Dida Marie Hartvig Jørgensen er uddannet cand.merc i Strategic Market Creation fra CBS og kommer fra en stilling som strategisk rådgiver…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere