Klima, miljø og energi

Fra flaske til flaske: Nu skal alle Coca-Colas plastflasker være genanvendelige

Coca-Cola Danmark lancerer i 2022 Coca-Cola, Fanta og Sprite i 100 procent genanvendte plastflasker. Initiativet skal være et stort fremskridt i læskedrikgigantens ambition om klimaneutralitet i 2040.

0 kommentarer

Kommunikation

Bliv klogere på bæredygtighedskommunikation

Styrk dit brand og undgå greenwashing med en transparent og autentisk bæredygtighedskommunikation. Kurset udbydes af Märk i samarbejde med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Virkemidler og forudsætninger: cirkulært og miljømærket byggeri

Miljøstyrelsens Center for Cirkulær Kemi netop udgivet en analyserapport, der blandt andet beskriver de virkemidler og forudsætninger, der øger chancen for at lykkes med cirkulært og miljømærket byggeri.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Klimamål er blevet et konkurrenceparameter for advokater

Flere advokater laver interne CO2-regnskaber og opsætter klimamål. Det er især flyrejserne, der fylder i regnskabet.

0 kommentarer

Kommunikation

Få et unikt indblik Bag Facaden og bliv klogere på en af byggeriets vigtigste byggeklodser

Ny digital oplevelse gør det usynlige synligt og sætter fokus på en af byggeriets vigtige byggeklodser – isolering. For første gang får du nu mulighed for at se præcis, hvordan ROCKWOOL-isolering bidrager til lavt energiforbrug og godt indeklima.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Øgede datamængder får virksomheder til at tvivle på deres databeskyttelse

En ny, global undersøgelse fra Dell Technologies viser, at virksomheder er usikre på hvorvidt deres nuværende databeskyttelsesløsninger kan klare det voksende pres fra cybertrusler. Hele 82 pct. af de adspurgte virksomheder fortæller nemlig, at de er bekymrede over deres nuværende databeskyttelse, og 62 pct. frygter, at de ikke er i stand til at håndtere et cyberangreb. Samtidig er virksomhedernes samlede datamængder tidoblet siden 2016, hvilket stiller yderligere krav til databehandlingen.

Indhold fra partner

Kommunikation

Tøjmærke dropper begrebet 'bæredygtighed'

'Bæredygtighed' er sløjfet i markedsføringen af tøjmærket LYNÆS. Årsagen ligger i udvandingen af begrebet. Og så er det et stilfærdigt forsøg på at gentænke klimabevidstheden hos forbrugerne.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ministeren ser stort klimapotentiale i dansk luftfart

CSR.dk har tidligere antydet, at den grønne indenrigsflyvning måske ikke var så relevant som klimapolitik. Nu har klimaminister Dan Jørgensen leveret sine svar.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Skærpede krav til svanemærket nybyggeri er i høring – og vil gøre det muligt at certificere kontorbyggeri

Svanemærket har netop sendt skærpede krav til nybyggeri i høring. I forslaget er der især strammet på de krav, der kan være med til at reducere klimabelastningen og fremme den cirkulære økonomi. Og som noget nyt omfatter kriterierne nu også kontorbyggeri.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

A.P. Moller - Maersk accelerates Net Zero emission targets to 2040 and sets milestone 2030 targets

Ambitious targets set for the entire A.P. Moller - Maersk business to achieve net zero greenhouse gas emissions in 2040 – one decade ahead of its initial 2050 ambition. Associated 2030 targets will ensure industry-leading green offerings and significant emissions reductions already in this decade.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bank strammer skruen: Slut med at hjælpe virksomheder, der ikke gør gavn for verden

Gambling, genteknologi, konventionelt landbrug og porno er blandt de brancher og teknologier, der får nej til at blive kunder eller låne penge i Merkur, for den kundeejede bank smækker nu både døren og kassen i overfor projekter, der ikke bidrager positiv

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BESTSELLER lancerer cirkulær design guide og gør den tilgængelig for alle

Med en ny standard for, hvordan BESTSELLER vil arbejde med og designe cirkulære kollektioner, vil den danske modevirksomhed skubbe på udviklingen i hele branchen. Derfor lægger BESTSELLER også guiden åbent frem, så alle kan benytte den og bidrage til de

Indhold fra partner

Samfund

Rekordstor bevilling skal hjælpe flere syriske flygtninge i job

En bevilling på 200 millioner kroner fra Novo Nordisk Fonden skal hjælpe syriske flygtninge i Jordan i job.

Indhold fra partner

Samfund

Globale eksperter bekymrer sig mest om klima og ulighed

Klima ses stadig som helt afgørende, men ulighed og manglende sammenhængskraft bekymrer globale ledere langt mere end tidligere. De spørgsmål har overhalet bekymringer om cybersikkerhed.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Clean Nozzles Optimise Production by Reducing Spray Dryer Hazards

When food manufacturers are spray drying food and milk products, there is a potential risk of fire and explosion due to the processing of combustible dust. Danish technology supplier, GEA Process Engineering A/S, has been awarded a patent for their Clean Purge system minimising the risk of spray dryer fires and explosions.

Indhold fra partner

Medarbejder

Ny undersøgelse slår fast: Lønmodtagere vil have grøn omstilling

Et massivt flertal af danske lønmodtagerne bakker op om, at samfundet skal indrettes mere grønt - men omstillingen skal samtidig være socialt retfærdig. Det er især prisstigninger og jobtab, der skaber bekymringer. Det viser en ny undersøgelse fra Fagbevægelsens Hovedorganisation.

0 kommentarer

Supply chain

Lagerbeholdninger er en bæredygtig guldmine for Nordiske virksomheder

Hver fjerde lagervare er unødvendig viser en rapport. Det er en stor hindring for vækst, men også for at blive mere bæredygtig. Lær mere i Optilon's rapport som tager udgangspunkt i de 400 største virksomheder i Norden.

Indhold fra partner

Samfund

Undersøgelse: Coronaforbrugeren skærper krav til verdens detailhandlere

I 2022 skal kerneværdier, en streamlinet købsoplevelse og bæredygtige initiativer være i højsædet for verdens detailhandlere. Det konkluderer en undersøgelse, der har adspurgt over 10.000 internationale forbrugere om deres købsvaner i en coronapræget tid.

0 kommentarer

Supply chain

Nyt partnerskab vil gøre fossilfri gødning til markedsstandarden

I en ny aftale skal svenske Lantmännen dække sine marker med fossilfri mineralsk gødning fra Yara. Partnerskabet er led et dyrkningsprogram, som landbrugsvirksomheden sætter i gang i 2023.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Monitorering af lattergas er et vigtigt skridt mod en bæredygtig vandsektor

Den globale vandsektor investerer i disse år i tiltag, der skal gøre sektoren mere bæredygtig og mindske negativ indvirkning på klimaet. I den sammenhæng ser vi et øget fokus på udledning af klimagasser fra renseanlæg, og i Danmark er blikket rettet mod lattergas.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

REMA 1000 løfter dyrevelfærden

Dyrenes Beskyttelse og REMA 1000 har indgået en aftale om at løfte dyrevelfærden til højeste niveau på langt flere af Remas produkter fra grise, kyllinger og køer.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Forsendelse af lithiumbatterier med fly: UN 3090 og UN 3480

Nye regler træder i kraft den 31. marts 2022

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mikrofabrikker fra Søborg skal revolutionere verdens vand- og drikkevareproduktion

Hvis drikkevarer produceres der, hvor de drikkes, bliver det CO2-belastende behov for at transportere glas og flasker rundt på kloden markant mindre. Det er princippet i de 100 nye mikrofabrikker, som skal bygges hos Alfa Laval i Søborg.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Klimaudsigten for 2022: Direktører udpeger største fremskridt og barrierer på klimaområdet

Økonomisk Ugebrev har spurgt fremtrædende topledere og erhvervsorganisationer om, hvad de ser som de største fremskridt og barrierer på klimaområdet. Ifølge Morten Dyrholm, direktør for marketing, kommunikation og bæredygtighed i Vestas, udgør det nye tyske regeringsgrundlag det største fremskridt på klimafronten i 2021. Ib Enevoldsen, administrerende direktør for Rambøll i Danmark, udpeger derimod den nylige aftale om CO2-fangst som en af årets største landvindinger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Store virksomheder omlægger friserede græsarealer til biodiversitetsvenlige grønne åndehuller

De snorlige, tætklippede domicil-plæner skal være fortid, hvis det står til blandt andre Ørsted A/S og Solar A/S. Nu skal der gives plads til et mere vildt og varieret dyre- og planteliv.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

Suspension of essential services will worsen the already severe humanitarian crisis in DR Congo

Despite the state of siege currently in place in Ituri, the security situation in the eastern DR Congo province remains dire.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

DI skal hjælpe syriske flygtninge ind på arbejdsmarkedet i Jordan

DI skal i nyt projekt hjælpe arbejdsløse syriske flygtninge i Jordan med job og uddannelse. Novo Nordisk fonden målretter 200 mio. kr. til indsatsen.

Indhold fra partner

Supply chain

Logistikvirksomheder mangler konkrete bæredygtighedsværktøjer

Klimavenlig logistik er blevet en forventelig procedure, som flere virksomheder ikke ved, hvordan de konkret skal implementere. Det viser en ny undersøgelse gennem en rundspørge af 100 europæiske virksomheder.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Investeringschef: Vi fik ingen nævneværdige overordnede klimafremskridt i 2021

Økonomisk Ugebrev har spurgt fremtrædende stemmer i og omkring finanssektoren, hvad de ser som de største fremskridt og barrierer på klimaområdet. Ifølge Anders Schelde, investeringschef i AkademikerPension, er fremskridtene på klimaområdet i 2021 så ubetydelige, at han ikke ønsker at fremhæve nogen. Maria Simonson, chef for Group Societal Impact & Sustainability i Danske Bank, finder derimod, at den finansielle sektor tog et klart skridt fremad, da der i 2021 blev etableret fælles definitioner og standarder for opnåelse af klima-neutralitet, hvoraf flere er forankret i FN-systemet.

Indhold fra partner

Seneste nyt

19.01.2022

Louise Storgaard Nielsen oprettede en profil

19.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Landbrugets udledninger kan reduceres med 60 procent ved at omlægge til en mere plantebaseret kost

Indhold fra partner

19.01.2022 | Af Aalborg Kongres & Kultur Center

Stærke partnere skaber nyt forum for forretningsmuligheder i den grønne omstilling

Indhold fra partner

Case | 19.01.2022 | Af Let it bee

Samn Forsyning - Verdensmål 15 og driftsbesparelser

Rapport | 19.01.2022 | Af HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

Bæredygtighedsrapport 2020, Hultafors Group

Indhold fra partner

18.01.2022 | Af MäRK

Bliv klogere på bæredygtighedskommunikation

Event | 18.01.2022 | Af MäRK

Bliv klogere på bæredygtighedskommunikation

18.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ny undersøgelse slår fast: Lønmodtagere vil have grøn omstilling

Event | 18.01.2022 | Af Dansk Erhverv

CSRdag2022 - Save the date

18.01.2022

Marianne Hansen oprettede en profil

Event | 18.01.2022 | Af Klimakurser

Gratis introwebinar - Kom i gang med klimahandling på 45 min

Indhold fra partner

18.01.2022 | Af Forum for Bæredygtige Indkøb

Virkemidler og forudsætninger: cirkulært og miljømærket byggeri

Job | 18.01.2022 | Af PwC Danmark

Compliance specialister søges til PwC’s Governance, Risk & Compliance-team

18.01.2022

Michael von Bülow oprettede en profil

Indhold fra partner

17.01.2022 | Af Optilon Danmark

Lagerbeholdninger er en bæredygtig guldmine for Nordiske virksomheder

17.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Klimamål er blevet et konkurrenceparameter for advokater

17.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Undersøgelse: Coronaforbrugeren skærper krav til verdens detailhandlere

Indhold fra partner

17.01.2022 | Af ROCKWOOL A/S

Få et unikt indblik Bag Facaden og bliv klogere på en af byggeriets vigtigste byggeklodser

17.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nyt partnerskab vil gøre fossilfri gødning til markedsstandarden

Event | 17.01.2022 | Af BSR - Business for Social Responsibility

Corporate Action to End Gun Violence

17.01.2022

Myles Oelofse oprettede en profil

17.01.2022

Steen Dalsgaard oprettede en profil

17.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Fra flaske til flaske: Nu skal alle Coca-Colas plastflasker være genanvendelige

Indhold fra partner

14.01.2022 | Af Dell Technologies

Øgede datamængder får virksomheder til at tvivle på deres databeskyttelse

Indhold fra partner

14.01.2022 | Af Rambøll A/S

Monitorering af lattergas er et vigtigt skridt mod en bæredygtig vandsektor

14.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Tøjmærke dropper begrebet 'bæredygtighed'

14.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

REMA 1000 løfter dyrevelfærden

14.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

Ministeren ser stort klimapotentiale i dansk luftfart

Event | 14.01.2022 | Af DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

Morgenbriefing: Forsyningskrise i globale værdikæder (Online)

Indhold fra partner

14.01.2022 | Af Bureau Veritas

Forsendelse af lithiumbatterier med fly: UN 3090 og UN 3480

Indhold fra partner

13.01.2022 | Af Miljømærkning Danmark

Skærpede krav til svanemærket nybyggeri er i høring – og vil gøre det muligt at certificere kontorbyggeri

13.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Mikrofabrikker fra Søborg skal revolutionere verdens vand- og drikkevareproduktion

Event | 13.01.2022 | Af Bureau Veritas

Looking for professional sparring regarding APQP4Wind?

13.01.2022

Pernille Kjærulf oprettede en profil

Indhold fra partner

13.01.2022 | Af A.P. Møller - Mærsk A/S

A.P. Moller - Maersk accelerates Net Zero emission targets to 2040 and sets milestone 2030 targets

Indhold fra partner

13.01.2022 | Af Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

Klimaudsigten for 2022: Direktører udpeger største fremskridt og barrierer på klimaområdet

Indhold fra partner

12.01.2022 | Af Merkur Andelskasse

Bank strammer skruen: Slut med at hjælpe virksomheder, der ikke gør gavn for verden

12.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Store virksomheder omlægger friserede græsarealer til biodiversitetsvenlige grønne åndehuller

12.01.2022

Emil Jørgensen oprettede en profil

Indhold fra partner

12.01.2022 | Af BESTSELLER

BESTSELLER lancerer cirkulær design guide og gør den tilgængelig for alle

Indhold fra partner

12.01.2022 | Af Dansk Flygtningehjælp

Suspension of essential services will worsen the already severe humanitarian crisis in DR Congo

Event | 12.01.2022 | Af Dansk Industri

Klimaklar SMV afslutningskonference

Indhold fra partner

12.01.2022 | Af Dansk Industri

Rekordstor bevilling skal hjælpe flere syriske flygtninge i job

Indhold fra partner

12.01.2022 | Af Dansk Industri

DI skal hjælpe syriske flygtninge ind på arbejdsmarkedet i Jordan

Job | 12.01.2022 | Af Per Christensen

LCA consultant to help reduce our customers’ environmental impact

12.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

Globale eksperter bekymrer sig mest om klima og ulighed

11.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Logistikvirksomheder mangler konkrete bæredygtighedsværktøjer

11.01.2022

Steffen Villadsen oprettede en profil

Indhold fra partner

11.01.2022 | Af Food Nation

Clean Nozzles Optimise Production by Reducing Spray Dryer Hazards

Indhold fra partner

10.01.2022 | Af Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

Investeringschef: Vi fik ingen nævneværdige overordnede klimafremskridt i 2021

Indhold fra partner

10.01.2022 | Af Kirkens Korshær

Et trygt og varmt sted at sove

Indhold fra partner

10.01.2022 | Af Ørsted

Verdens største havvindmøllepark, Hornsea 2, producerer sin første strøm

Indhold fra partner

10.01.2022 | Af Stryhns Gruppen A/S

Stryhns Gruppen i nyt samarbejde med Børns Vilkår

10.01.2022

Helge Lundh oprettede en profil

10.01.2022

Jens.H.Meng oprettede en profil

10.01.2022

Bjørk Pedersen oprettede en profil

10.01.2022

Rene Fleischer oprettede en profil

10.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Analyse: Forbrugere viser ingen nåde, hvis banken mangler klimabevidsthed

Event | 10.01.2022 | Af Cabi

Ledelse når verden vælter, og forandringer tager førertrøjen

Indhold fra partner

10.01.2022 | Af RISMA SYSTEMS A/S

Når bæredygtighed er kernen i forretningen

Event | 10.01.2022 | Af TANIA ELLIS – The Social Business Company

Q&A webinar - Sustainable Business Change Manager Online certificate programme

Event | 10.01.2022 | Af Cabi

Skal vi ta’ en snak om alder? Om seniorfastholdelse og rekruttering

Event | 10.01.2022 | Af Food Nation

Let’s talk! Organic production and consumption – an important contribution to a sustainable global food system

Event | 10.01.2022 | Af Cabi

Til virksomheder: Sådan tager I godt imod unge som nye medarbejdere

10.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nyt videnscenter skal sætte skub i byggebranchens CO2-reduktion

Job | 10.01.2022 | Af Dansk Mode & Textil

DM&T søger bæredygtighedsrådgiver med gode samarbejds- og kommunikationskompetencer

Indhold fra partner

10.01.2022 | Af TANIA ELLIS – The Social Business Company

New online certificate programme for sustainable business change management

Job | 10.01.2022 | Af Per Christensen

Solar søger en ISO-bæredygtighed-og-lovgivning-er-lige-mig Compliance & Quality Manager ( Vejen, Aarhus, Brøndby eller Svenstrup J.)

Job | 10.01.2022 | Af Per Christensen

Solar søger en lad-mig-drive-projektet Bæredygtighedskoordinator (Vejen eller Brøndby)

09.01.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Serviceøkonomer giver grønne løsningsforslag til sejlsportsevent

Seneste CSR  

Top jobs Se alle

Compliance specialister søges til PwC’s Governance, Risk & Compliance-team

PwC er i vækst, og i takt med den stigende regulering i den finansielle sektor har behovet for compliance rådgivning aldrig været større. Vi styrker derfor vores Governance, Risk & Compliance-team med dygtige og ambitiøse kollegaer, der brænder for at skabe markedets bedste compliance løsninger for vores kunder i den finansielle sektor.

Frist: 31.01.2022 Københavnsområdet

LCA consultant to help reduce our customers’ environmental impact

Make your talent count at NNE We are experts in end-to-end pharma engineering and our success is built on our relationships, both with our colleagues and our customers. If you want to work on projects shaping the future of sustainable and intelligent pharma facilities, NNE is the place to be.

Frist: 15.02.2022 Københavnsområdet

DM&T søger bæredygtighedsrådgiver med gode samarbejds- og kommunikationskompetencer

Vil du være med til at drive den bæredygtige omstilling af mode- og tekstilbranchen? Så er det måske dig, vi søger til udvidelsen af brancheorganisationen Dansk Mode & Textils bæredygtighedsteam.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Solar søger en ISO-bæredygtighed-og-lovgivning-er-lige-mig Compliance & Quality Manager ( Vejen, Aarhus, Brøndby eller Svenstrup J.)

Frist: 31.01.2022 Sydjylland

Solar søger en lad-mig-drive-projektet Bæredygtighedskoordinator (Vejen eller Brøndby)

Vi søger en kollega, der brænder for bæredygtighed. Som vores nye bæredygtighedskoordinator bliver du en del af bæredygtighedsteamet i Solar Group og skal være med til at videreudvikle vores position som en ansvarlig og bæredygtig virksomhed og sætte nye standarder for vores branche.

Frist: 31.01.2022 Sydjylland

Associate Director, Human Trafficking and Forced Labor

The Associate Director – Human Trafficking and Forced Labor will join BSR’s team of 35+ human rights experts in supporting companies across industries to respect human rights with a focus on human trafficking, forced labor, and modern slavery

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Policy & Trade Restrictions Responsible for BESTSELLER

Do you want to contribute to ensuring that BESTSELLER is ready and prepared when it comes to the rapidly evolving political agenda of the textile industry? Take on this proactive role with international scope for a chance to have real impact.

Frist: Snarest muligt Østjylland

Nordic Sustainability Leader

Leading and achieving EY’s internal sustainability ambitions in the Nordics.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

EY Regulatory Office søger en compliancespecialist på området for bæredygtighed (ESG)

Brænder du for at rådgive finansielle virksomheder om implementering og overholdelse af den finansielle lovgivning, herunder særligt bæredygtighed og ESG? Trives du med at tilegne dig ny viden og omsætte det til værdi for både kunder og kollegaer? Så læs videre her.

Frist: 31.01.2022 Københavnsområdet

Events Se alle

Kursus 24 Jan 2022

Strategisk regnskabsforståelse - Januar 2022

For direktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer samt ansatte i finansielle og økonomiske funktioner med behov for et brush-up

09:00 Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Kursus 24 Jan 2022

En god udbudsproces og en fair kontraktopfølgning

Hvordan sikrer man en god udbudsproces og en fair kontraktopfølgning? 2-dages kursus i Aarhus.

09.30 Århus
Webinar 24 Jan 2022

Q&A webinar - Sustainable Business Change Manager Online certificate programme

Do you want to drive sustainable change in your career, your organisation or for your clients? Join this Q&A session to learn more about the online certificate programme Sustainable Business Change Manager Online, starting on January 28th.

12:30 Online
Webinar 26 Jan 2022

Til virksomheder: Få styr på de "skæve" ansættelser og ordninger

Få et overblik over din virksomheds muligheder for at ansætte og fastholde medarbejdere. Vær med, når vi præsenterer dig for de mange forskellige ansættelses- og fastholdelsesformer, der sikrer jer arbejdskraft gennem socialt ansvar.

08:20 Online webinar
Konference 26 Jan 2022

Klimaklar SMV afslutningskonference

Grøn omstilling i øjenhøjde - vejen frem for danske produktionsvirksomheder for at styrke konkurrenceevnen og en klimaneutral dansk produktionsindustri

10:30 Online via ZOOM/Youtube
Morgenmøde 26 Jan 2022

Morgenbriefing: Forsyningskrise i globale værdikæder (Online)

Vi står lige nu i nyere tids største globale forsyningskrise, som påvirker Danmarks handel og adgang til varer.

08:30 Online
Kursus 27 Jan 2022

CBS Executive agilitetsnetværk

For tidligere og kommende deltagere på sommerkurset Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling og andre med interesse for emnet.

15:00 Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Webinar 27 Jan 2022

Carbon capture i affaldssektoren – hvor skal vi fange CO2 og hvad skal der ske med det bagefter?

Hvad indgår i de nye danske planer om kulstoffangst og lagring, og hvordan arbejder forskellige aktører i affaldssektoren med kulstoffangst?

12.30 Online
Webinar 28 Jan 2022

Webinar: Lynkursus om FSC®-mærket emballage

Er du ansvarlig for at sikre FSC-mærket emballage til din virksomhed eller en kunde? Så skal du deltage i FSC's online lynkursus i FSC-mærket emballage. Her fortæller vi, hvad der skal til, giver gode råd og viser konkrete værktøjer.

9:00 Online kursus (Microsoft Teams)

Navnenyt Se alle

Ny Belysningsrådgiver til Fagerhult

01.12.2021

Vi ønsker at forstærke fokusområdet inden for intelligente lysstyringssystemer og det er derfor med stor glæde at vi byder velkommen til Steen Jørgensen her hos Fagerhult A/S den 1/12-21. Steen er ansat so…

Nestlé får ny kommunikationschef i Danmark

19.10.2021

Med passion og erfaring inden for kommunikation og bæredygtighed i fødevarerbrancen, skal Nestlé Danmarks nye kommunikationschef styrke virksomhedens position gennem kommunikation af de mange tiltag virksomheden har igangsat bl.a. inden for…

Kirkens Korshær finder ny chef i egne rækker

07.10.2021

Det bliver en yngre kvinde, der skal stå i spidsen for den diakonale organisation, Kirkens Korshær, der landet over hjælper socialt udsatte. Valget er faldet på den 42-årige Jeanette Bauer, der har været…

Rambøll ansætter to nye bæredygtighedsprofiler

03.09.2021

Rambøll har fart på den strategiske rådgivning om bæredygtighed og corporate responsibility. To nye profiler er netop hentet ind: Bæredygtighedseksperten Anne Mette Christiansen og menneskerettighedsr…

Ny medarbejder skal styrke arbejdet med verdensmål og partnerskaber hos Dansk Initiativ for Eti…

30.08.2021

Den 1. september byder vi velkommen til Andreas Honore som ny medarbejder med fokus på Verdensmål, partnerskaber og bæredygtighed i Dansk Initiativ for Etisk Handel på Christianshavn. ”Jeg er rigtig glad for…

RGS Nordic A/S får ny CFO

03.06.2021

Nicolai Søegaard tiltræder stillingen som ny CFO i RGS Nordic senest den 1. juli 2021. Nicolai Søegaard er 44 år og kommer fra ISS World Services A/S, hvor han gennem næsten 10 års ansættelse h…

Atea ansætter Sustainability Manager i Danmark

29.04.2021

Forankret i toppen af den danske ledelse skal Andreas Schjølin som ny Sustainability Manager lede Ateas lokale bæredygtighedsindsats og yderligere styrke it-leverandørens position som førende nordisk aktør i den grønne omstilling af it-bran…

Dansk Standard får ny seniorkonsulent

11.02.2021

Kasper Hillgaard Mühlbach er tiltrådt som seniorkonsulent i Dansk Standard, hvor han bl.a. bliver ansvarlig for kvalitetsledelsessystemstandarderne. Dansk Standard arbejder bl.a. for at sikre dansk indflydelse på udviklinge…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere