Strategi & ledelse

Succes med partnerskaber kræver mere end en god projektleder

Arbejdet med partnerskaber skal systematiseres og professionaliseres, hvis de skal skabe værdi. Med tre rapporter har to konsulenthuse ydet et væsentligt bidrag til den mission – og opdaget menneskelighedens kolossale vigtighed.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Certified GRI training in Copenhagen on 5-6 October

Learn how to use the 2021 Global Reporting Initiative (GRI) Standards and improve the quality of your company's sustainability reporting

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Innovation og inklusion

Forskning og udvikling er fundamentet i GN Hearing. Men for Gitte Aabo er det også vigtigt, at værdierne er på plads. Hun fortæller, hvordan hun som topchef for en af verdens førende høreapparatsvirksomheder arbejder med at sikre samarbejde og diversitet – og hvordan nysgerrighed og inklusion er afgørende for at skabe gode resultater.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indspark: BSR Climate Scenarios: A Tool to Drive Resilient Business Strategy

Strategi & ledelse

Danske modevirksomheder opnår fælles sprog for bæredygtighed med ny certificering

B Corp-certificeringen er hurtigt ved at vinde indpas hos danske modevirksomheder, der mangler fælles rammer for bæredygtighed i form af politisk regulering, og som i stedet må forsøge at regulere sig selv.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Regeringens nye klimaprogram kraftigt kritiseret for at være ude af takt med virkeligheden

Klimaprogrammet 2022 har undervurderet Danmarks reelle energibehov i en grøn omstilling, ligesom den ikke tager højde for mødet mellem politik og virkeligheden. Sådan lyder noget af kritikken af regeringens nye rapport, der udkom fredag

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Nyt dansk partnerskab skal bekæmpe afskovning ved at sikre ansvarlig sojaproduktion i Brasilien

WWF Verdensnaturfonden, Etisk Handel Danmark og Udenrigsministeriet søsætter et nyt innovativt partnerskab for at fremme bæredygtig sojaproduktion i Brasilien. Ambitionen er at bidrage til en bæredygtig transformation af hele sojamarkedet i samarbejde med danske virksomheder, samlet i Dansk Alliance for Ansvarlig Soja.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Ny rapport sætter Bestseller i en penibel situation

Omfattende brud på menneskerettigheder gør det uforsvarligt for tekstilbranchen at drive forretning i Myanmar. Det konkluderer en ny rapport, og presser virksomheder som Bestseller, der har stribevis af fabrikker i landet. Og valget er langt fra nemt, mener tøjgiganten.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Topsoe increases climate commitment by setting ambitious, industry-leading net-zero targets

Topsoe, a global leader in carbon emission reduction technologies, today announces its commitment to reach net zero emissions by 2040, setting near-and long-term company-wide emission reduction targets. The target commitments have been sent to SBTi for validation.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Isolatører kan hjælpe boligejere med billigere og nemmere at nedbringe varmeregningen

Med eksplosivt stigende energipriser og frigivet friværdi i boliglånene er mange husejere klar til at investere i at nedbringe varmeregningen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Bæredygtighed, strategi og forretningsudvikling - Vinterskole 2023

Få social og miljømæssig ansvarlighed til at spille sammen med strategi- og forretningsudvikling.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Fremtidens bæredygtige byliv skal realiseres i nyt NREP-samarbejde

Gennem en ny partnerskabsaftale med et internationalt klimanetværk vil NREP skabe bæredygtigt bykoncept, der kan få borgere rundt på 15 minutter.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Regeringen søsætter international vindalliance, der skal sikre en fremtid uden olie og gas

Ved lanceringen af årets New York Climate Week kunne Danmark officielt præsentere en ny alliance indenfor havvvindenergi, som vil løfte den globale kapacitet for havvind til 2000 GW i 2050.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

50 gange inspiration til den grønne omstilling

Sammen med Børsen hjælper Danske Bank dansk erhvervsliv med den grønne omstilling. 50 nye casehistorier er netop gjort tilgængelige online, og Danske Banks støtte betyder, at avisen kan producere uafhængigt indhold, der er tilgængeligt for alle – abonnement eller ej.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Coop forlænger levetid på arbejdstøj til MadCooperativet

Genbrug af jakker, svanemærket vask og god tekstiludnyttelse på tværs af butikker og medarbejdere. Alt det har Coop og Elis (tidl. Berendsen) et helhedsorienteret fokus på for at optimere forbruget og levetiden på arbejdstøjet til Coops nye madafdelinger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indspark: Automatiserede AGV-løsninger baner vej for bæredygtig forretning

Medarbejder

Kaffefirma i Bjæverskov skaber jobs for blinde og svagsynede

Blind Coffee er en ny socialøkonomisk virksomhed i Bjæverskov, der forhandler kaffe og skaber jobs for mennesker med synshandicap. Borgmester i Køge, Marie Stærke og Marianne Vind, der er europaparlamentsmedlem valgt på Sjælland, besøger virksomheden for at blive klogere på, hvordan man skaber plads til mennesker med handicap på arbejdsmarkedet.

Indhold fra partner

Supply chain

Med restuld sætter Woola skub i Danmarks grønne emballagemarked

Estiske Woola har udviklet en bæredygtig emballageløsning produceret af overskudsuld, som erstatter bobleplast og andre miljøtunge materialer. Bobleuld, der netop er på vej ind på det danske marked, har allerede vakt interesse hos flere virksomheder.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Klimaudfordringen står fortsat stærkt i danskernes bevidsthed

Trods krigen i Ukraine, inflation og stigende energipriser bakker danskerne stadig op om den grønne omstilling og ønsker en stærkere klimaindsats. Det gælder både politisk, forbrugsmæssigt og energimæssigt. Det viser den nyeste udgave af tænketanken Concitos klimabarometer.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Rapport: Danskerne og klimaet

Instituttet for Fremtidsforskning har i samarbejde med Epinion undersøgt danskernes holdninger til klimaet og klimatiltag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vejen til et bæredygtigt fødevaresystem ligger i Kolding

Gennem et nyt fødevareråd skal fremtidens bæredygtige fødevareløsninger findes – i Kolding. Rådet skal arbejde på helt lokalt niveau for at finde frem til, hvordan vi har nok sund mad til alle i verden.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Nyt partnerskab med NIO skal styrke beskyttede naturområder og naturformidling

Elbilproducenten NIO, som i løbet af efteråret 2022 etablerer sig i Danmark, har indgået en partnerskabsaftale med Danmarks Naturfredningsforening og Danmarks Naturfond om at styrke naturforvaltningen af fire danske naturområder.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvem kender CO2 regnestykket?

I bæredygtige kredse hører man tit om vigtigheden af at producere i Europa eller lokalt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Stort naturområde på vej ved Vadehavet

Et stort landbrugsområde ved Vadehavets diger bliver omdannet til natur. 230 hektar svarende til cirka 460 fodboldbaner skal i fremtiden være spisekammer for millioner af fugle. Samtidig får Tønder bedre beskyttelse mod oversvømmelser, som truer byen på grund af klimaforandringer. Naturprojektet koster 69 mio. kr. og bliver til i et tæt samarbejde mellem Tønder Kommune, private fonde, Landbrugsstyrelsen og lokale landmænd.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

DFD er blevet verdensmålscertificeret

I DFD vil vi være medskaber af den bæredygtige forandring, verden kalder på. Derfor har verdensmålene længe været grundsten i vores forretningsmodel – grundsten, der med certificeringen nu kommer til at spille en endnu mere væsentlig rolle i hverdagen.

Indhold fra partner

Supply chain

#CSRdag2022 / Interview med warfair: Christian Friis Bach handler for fred

Kvalitetsvarer kan komme fra alle verdens afkroge, men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tør handle med de lokale familier og virksomheder. Hos startuppen warfair handles der for fred ved at alliere sig med de dygtigste lokale.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Forbrugere giver supermarkeder klap på skulderen for madspildsindsats

Det er supermarkederne, der gør mest for at mindske madspild. Det mener en femtedel af danske forbrugere i hvert fald, ifølge nye tal fra Stop Spild af mad. Samtidig har forbrugerne højest forventninger til sig selv i kampen mod madspild.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Nye krav: "Alarmklokkerne bør ringe"

EU er på vej med et nyt direktiv om bæredygtighed, som vil stille store krav til og vende op og ned på virksomhedernes bæredygtighedsarbejde. Derfor bør danske virksomheder hurtigst muligt kaste sig over det komplekse arbejde, lyder det fra Carina Ohm, som er chef for Climate Change and Sustainability Services i konsulentvirksomheden EY.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast går i luften i nyt grønt format

Danske Bank har netop relanceret sin investeringspodcast ’Pengetanker’. "Vores kunder efterspørger mere information om bæredygtige investeringer, og vi vil gerne gøre vores viden tilgængelig for kunderne”, siger de to værter.

Indhold fra partner

Samfund

I Region Hovedstaden er nedrivning nu yt og renovering in

I hovedstadsområdet skal der andre boller på suppen. Bæredygtigheden skal i fokus, og det betyder, at regionen nu satser mere på at renovere sine gamle bygninger end bygge nyt.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Forhandlingsteknik - Vinterskole 2023

Forhandlingsteori, praktisk træning og retoriske redskaber

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Er jeres affald sorteret? Bliv klogere på kravene til affaldssortering.

Affald på arbejdspladser skal sortereres. I 2023 træder nye krav i kraft, men allerede nu gælder der krav til sortering af erhvervsaffald, som alle virksomheder skal være opmærksom på.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Global SDG pioneer Iris van Wanrooij i New York

Iris van Wanrooij, Program Manager Corporate Social Responsibility hos Emma Safety Footwear, deltog i Private Sector Forum of United Nations Global Compact i New York!

Indhold fra partner

Supply chain

GEUS-direktør: Vores behov for råstoffer bliver ikke dækket i en cirkulær økonomi

Moderne teknologi er nøglen til en grøn omstilling af vores samfund. Men selv hvis vi bliver bedre til at genanvende råstoffer, har vi brug for at udvinde nye materialer, hvis vi skal kunne implementere denne teknologi. Det vurderer Flemming Larsen, der er direktør i GEUS.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Brenntag presents natural and sustainable solutions at India’s largest food and ingredients event

Brenntag, the global market leader in chemicals and ingredients distribution, is participating at the upcoming Fi India (Food Ingredients India) 2022; the key fair dedicated solely to food ingredients in India, making it the must-attend business platform for food and beverage professionals in South Asia. With more than 200 exhibitors, the organizers of Fi India 2022 expect to attract over 8,000 attendees. Fi India will take place from September 21 - 23 at the Bengaluru International Exhibition Centre in Bengaluru, India.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bus kører ud med sundheds- og pensionsråd til Elis’ vaskerimedarbejdere

Hvordan kan virksomheder bane vej for, at medarbejdere med fysiske opgaver får passet godt på sig selv – både i ungdommen og alderdommen? Hos Elis (tidl. Berendsen) får vaskerimedarbejderne besøg af en bus, der bringer sundheds- og pensionsråd tæt på dem.

Indhold fra partner

Medarbejder

Vidste du, at socialt ansvar altid har været en del af Emma´s DNA?

Emma Safety Footwear har fra start af taget ansvar for og arbejdet med mennesker, der er mere sårbare på jobmarkedet. Baggrunden for dette er en unik historie.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bliv en del af det nationale netværk for bæredygtig erhvervs- og mødeturisme

Få ny viden og erfaringer, udvid dit netværk og hold dig løbende opdateret på nye tilbud målrettet erhvervs- og mødeturismen.

Indhold fra partner

Seneste nyt

Indhold fra partner

28.09.2022 | Af Dansk Erhverv

Innovation og inklusion

Indhold fra partner

27.09.2022 | Af Danmarks Naturfredningsforening

Nyt partnerskab med NIO skal styrke beskyttede naturområder og naturformidling

27.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Danske modevirksomheder opnår fælles sprog for bæredygtighed med ny certificering

27.09.2022

Helle Løvstø Severinsen oprettede en profil

Indhold fra partner

27.09.2022 | Af Lübech Living ApS

Hvem kender CO2 regnestykket?

27.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Regeringens nye klimaprogram kraftigt kritiseret for at være ude af takt med virkeligheden

Job | 27.09.2022 | Af Laurits Skjoldborg

GDPR Compliance Manager

Job | 27.09.2022 | Af Per Christensen

Ambitiøs generalist til arbejde med social bæredygtighed

Indhold fra partner

27.09.2022 | Af DEN DANSKE NATURFOND

Stort naturområde på vej ved Vadehavet

Indhold fra partner

27.09.2022 | Af WWF Verdensnaturfonden

Nyt dansk partnerskab skal bekæmpe afskovning ved at sikre ansvarlig sojaproduktion i Brasilien

27.09.2022

Ida Ginsborg oprettede en profil

Indhold fra partner

27.09.2022 | Af De Forenede Dampvaskerier A/S

DFD er blevet verdensmålscertificeret

27.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ny rapport sætter Bestseller i en penibel situation

Indhold fra partner

27.09.2022 | Af Dansk Erhverv

#CSRdag2022 / Interview med warfair: Christian Friis Bach handler for fred

Job | 26.09.2022 | Af Per Christensen

Ny kollega med ansvar for Københavns Kommunes Klimapulje

Indhold fra partner

26.09.2022 | Af Topsoe A/S

Topsoe increases climate commitment by setting ambitious, industry-leading net-zero targets

Event | 26.09.2022 | Af BSR - Business for Social Responsibility

BSR Climate Scenarios: A Tool to Drive Resilient Business Strategy

Event | 26.09.2022 | Af BSR - Business for Social Responsibility

Human Rights in Manufacturing: Developing Your Strengths

26.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Forbrugere giver supermarkeder klap på skulderen for madspildsindsats

Indhold fra partner

26.09.2022 | Af Rockwool Danmark A/S

Isolatører kan hjælpe boligejere med billigere og nemmere at nedbringe varmeregningen

Indhold fra partner

26.09.2022 | Af Position Green

Certified GRI training in Copenhagen on 5-6 October

Indhold fra partner

26.09.2022 | Af CBS Executive Fonden

Bæredygtighed, strategi og forretningsudvikling - Vinterskole 2023

23.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Succes med partnerskaber kræver mere end en god projektleder

23.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

I Region Hovedstaden er nedrivning nu yt og renovering in

Job | 23.09.2022 | Af Ege Carpets A/S

CSR koordinator med flair for data, standarder og bæredygtighed

23.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Regeringen søsætter international vindalliance, der skal sikre en fremtid uden olie og gas

Indhold fra partner

23.09.2022 | Af CBS Executive Fonden

Forhandlingsteknik - Vinterskole 2023

Indhold fra partner

23.09.2022 | Af Elis Danmark A/S

Coop forlænger levetid på arbejdstøj til MadCooperativet

Indspark | 23.09.2022 | Af TMHDK Marketing

Automatiserede AGV-løsninger baner vej for bæredygtig forretning

Job | 22.09.2022 | Af Per Christensen

By & Havn søger en stærk generalist, der brænder for bæredygtighed

22.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

GEUS-direktør: Vores behov for råstoffer bliver ikke dækket i en cirkulær økonomi

Indhold fra partner

22.09.2022 | Af Blind Coffee

Kaffefirma i Bjæverskov skaber jobs for blinde og svagsynede

Indhold fra partner

22.09.2022 | Af Brenntag Nordic A/S

Brenntag presents natural and sustainable solutions at India’s largest food and ingredients event

22.09.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Med restuld sætter Woola skub i Danmarks grønne emballagemarked

Indhold fra partner

22.09.2022 | Af Elis Danmark A/S

Bus kører ud med sundheds- og pensionsråd til Elis’ vaskerimedarbejdere

Indhold fra partner

22.09.2022 | Af HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

Vidste du, at socialt ansvar altid har været en del af Emma´s DNA?

Indhold fra partner

21.09.2022 | Af Instituttet for fremtidsforskning

Rapport: Danskerne og klimaet

Event | 21.09.2022 | Af Etisk Handel Danmark

Meaningful Stakeholder Engagement

Event | 21.09.2022 | Af Etisk Handel Danmark

Due diligence i praksis – få redskaber til at vurdere og håndtere risiko for mennesker og miljø

Event | 21.09.2022 | Af Etisk Handel Danmark

Projektlancering: Bæredygtig soja, Brasilien

Job | 21.09.2022 | Af Etisk Handel Danmark

Er du vores nye studentermedhjælper?

Job | 21.09.2022 | Af Etisk Handel Danmark

Passioneret rådgiver til Etisk Handel Danmark

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Gratis on-demand webinar: Sustainability management i praksis - det du skal vide

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Gratis on-demand webinar: Sustainability management i praksis - det du skal vide

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Gratis on-demand webinar: Sustainability management i praksis - det du skal vide

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Gratis on-demand webinar: Sustainability management i praksis - det du skal vide

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Gratis on-demand webinar: Sustainability management i praksis - det du skal vide

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Gratis on-demand webinar: Sustainability management i praksis - det du skal vide

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Sustainability Management i praksis - København - Holdstart d. 7. februar

Event | 21.09.2022 | Af Sustainable Business Solutions ApS

Sustainability Management i praksis - Aarhus - Holdstart d. 31. Januar

Indhold fra partner

21.09.2022 | Af MeetDenmark - Dansk Erhvervs- og Mødeturisme

Bliv en del af det nationale netværk for bæredygtig erhvervs- og mødeturisme

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Kom i gang med klimahandling på 45 min

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Kom i gang med klimahandling på 45 min

Job | 21.09.2022 | Af PwC Danmark

ESG Assurance Manager

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Kom i gang med klimahandling på 45 min

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Kom i gang med klimahandling på 45 min

Event | 21.09.2022 | Af Klimakurser

Gratis on-demand webinar: Kom i gang med klimahandling på 45 min

21.09.2022

SBS oprettede en profil

20.09.2022

Christoffer Grande oprettede en profil

13.09.2022

Amalie Schou Nielsen oprettede en profil

12.09.2022

Mahsa oprettede en profil

12.09.2022

Nepper, Alexander Lindholmer oprettede en profil

07.09.2022

Patrick Stypinsky oprettede en profil

07.09.2022

Frederik Kaalund oprettede en profil

Seneste CSR  

Top jobs Se alle

GDPR Compliance Manager

Er du GDPR-generalist som kan være med til at sikre, at GDPR Compliance i Balder er helt i top, så er du måske vores nye kollega, i en nyoprettet stilling med ansvar for GDPR i Balder DK.

Frist: 28.10.2022 Københavnsområdet

Ambitiøs generalist til arbejde med social bæredygtighed

Frist: 23.10.2022 Københavnsområdet

Ny kollega med ansvar for Københavns Kommunes Klimapulje

Har du erfaring med at omsætte den grønne omstilling i praksis gennem blandt andet analyser og udarbejdelse af beslutningsgrundlag? Har du mod på at drive opgaverne i den nyoprettede Klimapulje og sikre at Københavns Kommune kommer i mål med sine klimaambitioner på indkøbsområdet? Så er du måske vores nye kollega i Team Bæredygtige Indkøb i Københavns Kommunes CSR-enhed.

Frist: 28.09.2022 Københavnsområdet

CSR koordinator med flair for data, standarder og bæredygtighed

Er du klar til at blive en del af Ege Carpets’ bæredygtighedsindsats og få en central rolle i koordineringen og rapporteringen af vores initiativer frem mod vores 2030 mål?

Frist: Snarest muligt Midtjylland

By & Havn søger en stærk generalist, der brænder for bæredygtighed

Vil du være med til at sætte retning og rammer for By & Havns arbejde med bæredygtighed og ESG? Har grøn omstilling, bæredygtighed og klimatilpasning din professionelle interesse? Så har vi et interessant job til dig.

Frist: 09.10.2022 Københavnsområdet

ESG Assurance Manager

Do you want to contribute to a sustainable world? Do you have a passion for sustainability, and do you want to make an impact by working with the largest companies in Denmark to assure their sustainability reporting?

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

ESG Client Delivery Team Lead

Lautrup Skurup søger for SUSTAINOR

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Sustainability and Supply Chain Specialist

Do you have solid experience in working with a global supply chain in the textile industry? Can you transform ambitious goals and new sustainability initiatives into daily routines?

Frist: 15.10.2022 Østjylland

Senior Sustainability Advisor søges

Vil du være med til at rådgive anerkendte industrikunder omkring grøn omstilling? Og i den forbindelse primært rådgive om og udarbejde bæredygtighedsstrategier, -målsætninger og -handlingsplaner samt ESG og CSRD-rapportering? Kunne du også tænke dig at bidrage til videreudviklingen af vores bæredygtige ydelser med fokus på og værdi for vores fælles fremtid? Så er det måske dig, vi mangler!

Frist: Snarest muligt Østjylland

Events Se alle

Webinar 29 Sep 2022

Bæredygtighedspræferencer i investeringsrådgivningen

Bæredygtighed på investeringsområdet er i rivende udvikling. Der kommer nye investeringsprodukter og nye regler fra EU på området. Bliv klogere på bl.a. kravene via MIFID II om afdækning af kundens bæredygtigedspræferencer i investeringsrådgivningen.

9:00 Online
Webinar 30 Sep 2022

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Hvad er de rigtige systemer og værktøjer, når virksomhedens klimaregnskab skal opstilles og kommunikeres? Hvor kommer data fra, og hvordan bearbejder vi dem bedst muligt? Hvordan får vi klimasystemerne til at tale sammen med øvrige systemer?

09.00 Zoom (online)
Kursus 30 Sep 2022

Due diligence i praksis – få redskaber til at vurdere og håndtere risiko for mennesker og miljø

Vil du klædes på til at arbejde med menneskerettigheder i værdikæden? Vil din virksomhed blive klar til forventninger og kommende lovgivning om ansvarlig virksomhedsadfærd?

10:00-15:00 Overgaden Oven Vandet 10 st., Christianshavn
Workshop 30 Sep 2022

Due diligence i praksis – få redskaber til at vurdere og håndtere risiko for mennesker og miljø

Vil du klædes på til at arbejde med menneskerettigheder i værdikæden? Vil din virksomhed blive klar til forventninger og kommende lovgivning om ansvarlig virksomhedsadfærd? Så deltag i Etisk Handel Danmarks træning i due diligence.

10:00 Overgaden Oven Vandet 10 st.,, Christianshavn
Webinar 30 Sep 2022

Gratis on-demand webinar: Kom i gang med klimahandling på 45 min

Klimahandling kræver klimakompetencer! Få overblik over og indsigt i disciplinen samt gode råd til at komme i gang med klimahandling. Webinaret er relevant for både ledere og medarbejdere, der er involveret i virksomhedens klimahandlingsplaner.

09.00 Zoom (online)
Workshop 01 Okt 2022

Workshop: Styrk din forretning og dit arbejdsmiljø med en fokuseret diversitetsindsats

Al forskning peger på, at en større kønsdiversitet i teams kan aflæses direkte på virksomhedens bundlinje, og at en mere lige fordeling af mænd og kvinder fremmer innovation, trivsel og fastholdelse af medarbejdere. Men i byggeriet er kvinder stadig en minoritet og flere oplever udfordringer med sexisme og krænkelser. I slutningen af marts 2022, er det netop blevet et lovkrav for virksomheder at arbejde aktivt for at modvirke sexisme og krænkende adfærd i henhold til I ligebehandlingslovens § 14, stk. 2.

00:00 BLOX, BRYGHUSPLADSEN 8, 1473 KØBENHAVN K
Kursus 01 Okt 2022

Sustainable Business Change Manager Online: a practical online certificate programme

Turn your sustainability ambitions into value-adding actions! Get the latest knowledge and tools for integrating sustainability and responsbility into the heart of a company's strategy and organisation. Join the waiting list!

09:00 Online
Seminar 04 Okt 2022

Bæredygtige udbud

Hvordan kan du indarbejde bæredygtighed i dine udbud, og hvordan sikrer du, at bæredygtighed tænkes ind i dine projekter allerede i udbudsfasen? På denne seminardag får du inspiration til, hvordan du kan gribe fat i de forskellige bæredygtighedsparametre og høste erfaringer fra både bygherrer og andre dele af branchen. Seminaret udbydes i samarbejde med Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar.

09:00 Strandvejen 25 8000 Aarhus
Kursus 04 Okt 2022

Lav en effektiv kommunikationsplan

Du får konkrete redskaber til at lave og implementere en kommunikationsplan, der vil løfte og målrette kommunikationsindsatsen i din organisation.

TBA Emdrupvej 72, 2400 København, Danmark

Navnenyt Se alle

Verdo-direktør ser tilbage: ”Man må godt være ambitiøs, men vejen er aldrig snorlige”

31.08.2022

Jakob Flyvbjerg Christensen, adm. direktør hos Verdo, fylder 50 år. I de 25 år, der er gået, siden han indledte sin karriere hos A.P. Møller - Mærsk, er han blevet tiltrukket af stadigt mere udfordrende…

idverde Danmark ansætter HR-direktør

17.06.2022

idverdes ambitiøse vækstdagsorden og fokus på bæredygtighed er i høj grad afhængig af medarbejderne i idverde. Derfor er det afgørende, at idverde kan tiltrække og motivere de bedste medarb…

Ny stærk bæredygtighedsprofil til PwC

31.05.2022

PwC ansætter en stærk profil inden for bæredygtighed, Erik Thomas Johnson. Det sker for at styrke PwC’s sustainability rådgivning og for at imødekomme den store efterspørgsel fra virksomheder og organisationer, som søger ekspertrådgiv…

Ny Fairtrade-kommunikationschef: Vi skal styrke fortællingen om forbrugerens aftryk

03.05.2022

Hvis vi skal hjælpe forbrugerne med at ændre vaner og købe flere bæredygtige produkter gennem mærkningsordninger som Fairtrade, skal vi være bedre til at fortælle, hvilken forandring den enkelte fo…

RGS Nordic henter ny kommunikationschef hos Danmarks Naturfredningsforening

08.04.2022

Simon Leed Krøs bliver Head of Communication & Marketing i RGS Nordic. Her får han ansvaret for at udvikle og drive virksomhedens kommunikationsstrategi samt sikre og udvide den fortsatte synlighed i markedet…

Ny Belysningsrådgiver til Fagerhult

01.12.2021

Vi ønsker at forstærke fokusområdet inden for intelligente lysstyringssystemer og det er derfor med stor glæde at vi byder velkommen til Steen Jørgensen her hos Fagerhult A/S den 1/12-21. Steen er ansat so…

Nestlé får ny kommunikationschef i Danmark

19.10.2021

Med passion og erfaring inden for kommunikation og bæredygtighed i fødevarerbrancen, skal Nestlé Danmarks nye kommunikationschef styrke virksomhedens position gennem kommunikation af de mange tiltag virksomheden har igangsat bl.a. inden for…

Kirkens Korshær finder ny chef i egne rækker

07.10.2021

Det bliver en yngre kvinde, der skal stå i spidsen for den diakonale organisation, Kirkens Korshær, der landet over hjælper socialt udsatte. Valget er faldet på den 42-årige Jeanette Bauer, der har været…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere