Samfund

Klimanøl udløser milliardbøde for bilproducenter

EU har givet fire bilproducenter en antitrust-bøde. De har koordineret deres klimaindsats, så EU's minimumskrav kun netop blev fulgt, selvom alle havde teknologien til at gøre mere. Hos Volkswagen efterlyser man klarer retningslinjer, hvis teknologi-koordination også skal dækkes af antitrust-lovgivningen i fremtiden.

0 kommentarer

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

The Body Shops nye koncept Activist Makers Workshop lanceres i Danmark

The Body Shop åbner ny konceptbutik i Aarhus med blandt andet upcycled interiør og refillstation, og hvor kunderne kan deltage i aktivistiske kampagner.

0 kommentarer

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Automated Traceability is the Key to Premium Meat

Traceability is crucial when managing the production of high-end meat products and ensuring optimum use of raw materials at the same time. The automation experts at Frontmatec understand that need completely. Their tailored software solutions for modern meat processing companies are the proof.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Modeindustrien: Cirkulære forretningsmodeller som leje og genanvendelse kan være mere CO2-tunge end at smide tøjet ud

Det koster mere CO2 at leje tøj end at købe det og smide det ud, viser et nyt finsk studie.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Temadag underviser anlægsgartnere i vildskabelse

Alle kender efterhånden til vigtigheden af større biodiversitet og de vildtvoksende områder, der giver plads til insekter, blomster, bier og fugleliv. Men hvordan driftes og vedligeholdes de nye biodiverse grønne arealer? Hos anlægsgartner OKNygaard er driftsopgaverne ikke forsvundet med den vilde natur - de har bare skiftet form.

0 kommentarer

Medarbejder

Podcast sætter barrierer for kvinder i ledelse under lup

I en ny podcastserie sætter forfatter og professor Sara Louise Muhr sammen med vært Trine Askholm kvinders repræsentation i erhvervslivet under lup. Ved hjælp af en række gæster og tre forskellige perspektiver dykker de ned i emner som sexisme, bias og fremtidens arbejdsmarked.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Glasgow planter 18 millioner træer

Over de næste ti år skal der plantes 18 millioner træer i Skotlands største ny Glasgow.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Meyers Kantiner er blevet ISO 14001 certificeret

På en solrig sommerdag overrakte Bureau Veritas et certifikat på, at indkøb, salg og driftsledelse i Meyers Kantiner er blevet ISO 14001 certificerede for sin indsats på miljøområdet.

Indhold fra partner

Supply chain

Svanemærkets popularitet tager til hos ejendomsinvesteringsselskaber

Hos ejendomsinvesteringsselskaber mærker man den brede interesse for bæredygtighed, hvilket har resulteret i et større fokus på bæredygtigt byggeri. Nu er turen kommet til rengøringen, hvor Anders Andersen Rengøring har udviklet et komplet koncept for både svanemærket trappevask og ejendomsrengøring.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Aalborg Kommunes emballagekrav skabte røre i belysningsbranchen

POGI er i fuld gang med at revidere det nuværende indkøbsmål for indendørs og udendørs belysning. Det nye mål forventes at være klar i efteråret 2021. Her vil blandt andet være fokus på emballageminimering – et område, hvor Aalborg Kommune er godt i gang.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Lancering: Tag socialt ansvar med ny beskæftigelsesklausul til byggeriet

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) står sammen med Enemærke & Petersen,og med støtte fra Realdania, bag ny beskæftigelsesklausul, der skal sikre flere jobs i byggeriet til udsatte borgere. Klausulen er et tillæg til foreningens arbejds- og lærlingeklausuler og skal gøre det lettere for virksomheder at arbejde med sit sociale ansvar.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

TDC NET indgår elkøbsaftale på fire nye solcelleparker

Danmarks største leverandør af digital infrastruktur tager nu et afgørende skridt imod at blive en CO2 neutral virksomhed allerede i 2028. TDC NET har indgået en aftale med Better Energy om at aftage strømmen fra fire helt nye solcelleparker i Danmark, som i 2023 vil levere 140 GWh strøm, hvilket er nok til at dække omkring 60% af TDC NETs forbrug.

Indhold fra partner

Samfund

Det halter med aktivt ejerskab i olieselskaber for danske pensionsselskaber

Danske pensionsselskaber siger, at de fastholder aktier i europæiske olieselskaber for at udøve aktivt ejerskab og præge dem i en grønnere retning. Men for få stemmer for de forslag, der reelt kunne få olieselskaberne til at leve op til Paris-aftalen. Det viser en ny undersøgelse fra ngo’en Ansvarlig Fremtid.

0 kommentarer

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Private investorer vil sætte pengene på grønt

På tværs af alle segmenteringer rykker de private investorer ny også ind på markedet for grønne investeringer.

0 kommentarer

Supply chain

Skræddersyet forløb til virksomheder i Danmark der ønsker succes på det offentlige marked

Lige nu tilbyder Erhvervshus Hovedstaden et skræddersyet forløb til alle virksomheder i hele Danmark, der ønsker løsninger for succes på det offentlige marked.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien og Letbek deltager i Race for Oceans Stafetten

Plastindustrien og virksomheden Letbek A/S deltager i Race for Oceans Stafetten den 2. august i Thorsminde. Eventet skal sætte fokus på plastforurening i verdenshavene gennem informationsindsatser, stafetløb og strandrensninger langs den danske vestkyst.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danish Crown tilslutter sig EU’s adfærdskodeks for bæredygtig fødevareproduktion

I dag offentliggør EU en ”Code of Conduct”, der skal sikre en bæredygtig fødevareproduktion frem mod 2050. Danish Crown har underskrevet kodekset, med et mål om at være klimaneutral i 2050.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Migrationsaftale mellem Spanien og Marokko er grobund for udnyttelse

For at dække sit behov for arbejdskraft i landbruget henter Spanien hvert år migrantarbejdere ind særligt fra Marokko og Østeuropa. Men krav, der skal sikre, at arbejderne vender hjem igen, betyder, at kvinderne bliver mere udsatte i forhold til udnyttelse, seksuelle overgreb og vold.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Milestone achieved: Half a million kilos of plastic pulled from oceans and rivers.

Thanks to a growing number of companies supporting ReSea Project's cleanup mission, it only took the local cleanup teams in Indonesia six months of 2021 to stop more than half a million kilos of plastic waste from polluting oceans and rivers.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny rapport: Virksomheder er uvidende om klimaftrykket fra deres IT

Selv om de fleste virksomheder har bæredygtighed og klima højt på agendaen, overser mange mulighederne i mere bæredygtige IT-løsninger, konkluderer en rapport fra den globale it-konsulentvirksomhed Capgemini.

0 kommentarer

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Kan IKEA blive cirkulær? De er nu et gulv nærmere

I et samarbejde med gulvproducenten Tarkett har IKEA i Kongens Kurva, Sverige afmonteret 10.000 kvadratmeter gulv, renset og genbrugt det til nye gulve i Jönköping-varehuset. Det cirkulære gulv har betydet en klimabesparelse på knap 100 tons CO2.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Danish lactic bacteria make African camel milk safe

A research project led by the Technical University of Denmark has come up with the formula for a freeze-dried starter culture that African farmers can use to make safe, fermented camel milk products.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Pilotprojekt bringer Svanemærket til kontorbyggeri

Svanemærkede bygninger vinder frem som aldrig før, men til trods for den stigende interesse, er mærkningen endnu ikke nået til kontorbyggerier. Det stopper dog ikke Port of Aalborg i at opføre et nyt kontorhus til den globale maskineudlejer, LOXAM, med svanemærkede materialer for at spare på kemien i byggeriet og sikre et sundt indeklima.

0 kommentarer

Samfund

Stort byggeri giver lærlinge mange muligheder

Berkan Oliver Yildirim er 18 år gammel og har siden januar 2021 været i lære som VVS’er hos Brøndum A/S, der udfører arbejde for Region Hovedstaden på sygehusbyggeriet ”Ny Psykiatri Bispebjerg”. Via krav om lærlinge på regionens sygehusbyggerier sikrer regionen, at der uddannes lærlinge på deres sygehusbyggerier. Berkan er en af de lærlinge der nyder godt af at være i lære på et stort byggeri.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BASF: Aftale om vindenergi skal sætte nye standarder for klimavenlig produktion

BASF har indgået en hensigtserklæring med det tyske energiselskab RWE om at dedikere en offshore vindmøllefarm til energiforsyningen af BASFs produktionsanlæg. Aftalen er et vigtigt skridt på vejen mod at gøre produktionen i hele BASF CO2-neutral i 2050.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Byens Køkken i Odense fanger ’energifråserne’

Maskiner og andet udstyr i landets storkøkkener tegner sig for et anseeligt energiforbrug. Det vil POGIs nye indkøbsmål gøre op med, og fra nu af skal indkøberne gå efter de maskiner, som præsterer bedst gennem hele levetiden.

Indhold fra partner

Kommunikation

Vær med når vi annoncerer SMV COP-listen 2021

FSR - danske revisorer og Global Compact Network Denmark inviterer til SMV COP 2021, hvor vi offentliggør listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet. Det sker den 7. september og alle kan være med når vi livestreamer fra eventet.

Indhold fra partner

Samfund

Plastikforbud reducerer ikke brugen af engangsprodukter

Lørdag d. 1. juli trådte nye EU-regler i kraft, som forbyder brugen af engangsplastik. Men ifølge en række organisationer bør Danmark tage skridtet videre og gøre op med alle engangsprodukter. Synderen er nemlig ikke plastikken i sig selv.

0 kommentarer

Supply chain

”Det skal ikke kun være prisen, der tæller”

Aalborg Forsyning vil være med til at løfte et samfundsmæssigt, socialt og økonomisk bæredygtigt ansvar gennem sine indkøb. Derfor øger virksomheden kravene til CSR for nye opgaver, der sendes i udbud.

0 kommentarer

Seneste nyt

27.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Klimanøl udløser milliardbøde for bilproducenter

26.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ukrainske landbrugsarbejdere bliver tvunget til at betale løn tilbage

Indhold fra partner

26.07.2021 | Af Food Nation

Danish company introduce new system for recycling packaging

Indhold fra partner

Case | 26.07.2021 | Af BSR - Business for Social Responsibility

GBCAT - Global Business Coalition Against Human Trafficking

Rapport | 23.07.2021 | Af Ege Carpets A/S

Ege Carpets Bæredygtighedsrapport 2020/2021

Event | 23.07.2021 | Af Dansk Standard

Miljøledelse med udgangspunkt i FN's verdensmål

23.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

The Body Shops nye koncept Activist Makers Workshop lanceres i Danmark

Indhold fra partner

23.07.2021 | Af Plastindustrien

Plastindustrien og Letbek deltager i Race for Oceans Stafetten

Event | 23.07.2021 | Af Dansk Standard

Diplomkursus i ISO 14001 Miljøledelse

Event | 23.07.2021 | Af Dansk Standard

Energiledelse ISO 51000:2018 - Sådan anvender du standarden

Indhold fra partner

22.07.2021 | Af Food Nation

Automated Traceability is the Key to Premium Meat

Indhold fra partner

22.07.2021 | Af Danish Crown A/S

Danish Crown tilslutter sig EU’s adfærdskodeks for bæredygtig fødevareproduktion

22.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Modeindustrien: Cirkulære forretningsmodeller som leje og genanvendelse kan være mere CO2-tunge end at smide tøjet ud

21.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Migrationsaftale mellem Spanien og Marokko er grobund for udnyttelse

20.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Temadag underviser anlægsgartnere i vildskabelse

Indhold fra partner

20.07.2021 | Af ReSea Project ApS

Milestone achieved: Half a million kilos of plastic pulled from oceans and rivers.

19.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Podcast sætter barrierer for kvinder i ledelse under lup

16.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ny rapport: Virksomheder er uvidende om klimaftrykket fra deres IT

15.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Glasgow planter 18 millioner træer

Job | 15.07.2021 | Af Naboskab

Naboskab søger projektleder

14.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Kan IKEA blive cirkulær? De er nu et gulv nærmere

Indhold fra partner

14.07.2021 | Af Bureau Veritas

Meyers Kantiner er blevet ISO 14001 certificeret

Indhold fra partner

13.07.2021 | Af Food Nation

Danish lactic bacteria make African camel milk safe

Event | 13.07.2021 | Af HORTEN

Fra globale verdensmål til konkrete udbud

13.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Svanemærkets popularitet tager til hos ejendomsinvesteringsselskaber

13.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Pilotprojekt bringer Svanemærket til kontorbyggeri

Indhold fra partner

12.07.2021 | Af Forum for Bæredygtige Indkøb

Aalborg Kommunes emballagekrav skabte røre i belysningsbranchen

Indhold fra partner

10.07.2021 | Af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

Stort byggeri giver lærlinge mange muligheder

Indhold fra partner

10.07.2021 | Af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

Lancering: Tag socialt ansvar med ny beskæftigelsesklausul til byggeriet

Event | 10.07.2021 | Af Social Cities 2030

BIER & BALANCE

Indhold fra partner

09.07.2021 | Af BASF

BASF: Aftale om vindenergi skal sætte nye standarder for klimavenlig produktion

Event | 09.07.2021 | Af Dansk Erhverv

#CSRdag2021 diskuterer bæredygtig acceleration

Indhold fra partner

09.07.2021 | Af TDC

TDC NET indgår elkøbsaftale på fire nye solcelleparker

Indhold fra partner

09.07.2021 | Af Forum for Bæredygtige Indkøb

Byens Køkken i Odense fanger ’energifråserne’

09.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Det halter med aktivt ejerskab i olieselskaber for danske pensionsselskaber

Indhold fra partner

09.07.2021 | Af FSR - danske revisorer, og Global Compact Network Denmark

Vær med når vi annoncerer SMV COP-listen 2021

08.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Private investorer vil sætte pengene på grønt

08.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Plastikforbud reducerer ikke brugen af engangsprodukter

08.07.2021

Joan Bruun Thiesen oprettede en profil

08.07.2021

Carsten Andresen oprettede en profil

08.07.2021

Trine Vejsgaard oprettede en profil

08.07.2021

Trine Gotha Frandsen oprettede en profil

08.07.2021

Anders Sørensen oprettede en profil

Indhold fra partner

07.07.2021 | Af Forum for Bæredygtige Indkøb

Skræddersyet forløb til virksomheder i Danmark der ønsker succes på det offentlige marked

Job | 07.07.2021 | Af Dansk Standard

Dansk Standard søger to seniorkonsulenter med fokus på ledelse, kvalitet og bæredygtighed

07.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

”Det skal ikke kun være prisen, der tæller”

06.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Dansk madspild sættes under ekstra lup

06.07.2021

Marta Napiorkowski oprettede en profil

Indhold fra partner

06.07.2021 | Af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Cirkulær innovation for fremtiden

Indhold fra partner

05.07.2021 | Af Food Nation

Recycled Waste is Fuel for Biogas

Event | 05.07.2021 | Af Dansk Erhverv

#CSRdag2021 – bæredygtig acceleration

Indhold fra partner

05.07.2021 | Af BESTSELLER

BESTSELLER INVESTERER I TEKSTIL-TIL-TEKSTIL TEKNOLOGI

Indhold fra partner

05.07.2021 | Af Schneider Electric A/S

Udnytter du fordelene ved smart teknologi og digitale løsninger til bygninger?

Indhold fra partner

Case | 05.07.2021 | Af BSR - Business for Social Responsibility

HERproject - Empowered Women, Dignified Work, Better Business

Indhold fra partner

05.07.2021 | Af Let it bee

Let it bee i samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus

Indhold fra partner

03.07.2021 | Af Dansk Flygtningehjælp

Flygtningekvinder hjælper flygtningekvinder

Rapport | 02.07.2021 | Af Flügger group A/S

Flügger group A/S udgiver CSR-rapport for 2020/21

Job | 02.07.2021 | Af Flügger group A/S

Sustainability Manager

Job | 02.07.2021 | Af Greentel

Kommunikation med et grønt hjerte.

Indhold fra partner

02.07.2021 | Af COREDESIGN A/S

“Grænseoverskridende” men godt at blive ISO-certificeret: “Lige pludselig kommer der nogle mennesker ind og vender vrangen ud på din virksomhed”

Event | 02.07.2021 | Af Food Nation

Welcome to the launch of Food Nation's Insight report on Denmark as a food nation 2021

Indhold fra partner

02.07.2021 | Af Bureau Veritas

Få konkrete værktøjer og sparring til dine interne audits

Indhold fra partner

02.07.2021 | Af FSR - danske revisorer

CSR Prisen 2021: 45 virksomheder sendes videre til nærmere vurdering

Indhold fra partner

02.07.2021 | Af BSR - Business for Social Responsibility

The Corporate Rainbow: Going beyond Pride Celebrations and Creating Lasting Impact

01.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

København kommer ni varebiler tættere på en partikelfri luft

Indspark | 01.07.2021 | Af Mette Offenberg

Bæredygtig bank tager sin egen medicin

01.07.2021 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Klima bliver et centralt kriterie i Realdanias støtte til byggeprojekter

Indhold fra partner

01.07.2021 | Af Ledernes Hovedorganisation

Ansvarlighed driver lederes arbejde med verdensmål – lovkrav betyder mindre

Indhold fra partner

01.07.2021 | Af Dansk Standard

Nye internationale whistleblower-guidelines på trapperne

Indhold fra partner

01.07.2021 | Af Rambøll A/S

Rambøll bag ny rapport om social bæredygtighed i byggeriet

Seneste CSR  

Top jobs Se alle

Naboskab søger projektleder

Vi søger en projektleder med 3-5 års erfaring til at udføre projekter med fokus på kvalitative undersøgelser og adfærdsdesign til at fremme grøn omstilling. Du vil arbejde med landets største virksomheder, organisationer og kommuner i en virksomhed i hast

Frist: 15.08.2021 Københavnsområdet

Dansk Standard søger to seniorkonsulenter med fokus på ledelse, kvalitet og bæredygtighed

Brænder du for at formidle budskaberne i ledelsesstandarder og for at motivere virksomheder og organisationer til at modne deres arbejde med bæredygtighed og kvalitet?

Frist: 10.08.2021 Københavnsområdet

Sustainability Manager

Hos Flügger tror vi på at fremtidens farve er grøn, og nu har du mulighed for at spille en afgørende rolle på vores rejse mod at blive en endnu grønnere producent af maling og tilbehør.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Kommunikation med et grønt hjerte.

Greentel søger ny medarbejder til en kommunikation- og marketingsstilling.

Frist: 31.07.2021 Østjylland

Sustainability Officer

Vil du være med til at udvikle og sætte retningen for sustainability i verdens førende skibsfinansieringsinstitut? Så er det her måske en spændende mulighed for dig

Frist: 15.08.2021 Københavnsområdet

Senior Commercial Sustainability Manager

A.P. Moller - Maersk is looking for an experienced Senior Commercial Sustainability Manager to join our Commercial Sustainability team.

Frist: 31.07.2021 Københavnsområdet

Events Se alle

Morgenmøde 13 Aug 2021

Dine muligheder for innovation og partnerskab i Tanzania

Virtual A2i Talk om Tanzania med ambassadør Mette Nørgaard Dissing-Spandet.

9.30 https://us02web.zoom.us/j/81549416490?pwd=d3dqY2RRT2pRWUFSOXVublpST1ZkZz09&fbclid=IwAR1suMgcwLiw_ixmZ7m0FI7rT6xh9kbMawoUyVHBVqGG
Kursus 16 Aug 2021

Storytelling som Ledelsesværktøj - Fra Strategi til Virkelighed

Kan organisationens strategi bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed?

9.00 CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg
Efteruddannelse 16 Aug 2021

FN's 17 Verdensmål

Hvad betyder FN’s Verdensmål for danske organisationer og virksomheder? Hvordan kan man strategisk omfavne målsætningerne og samtidig skabe fremdrift og forretning via integreret ledelse og dermed sikre sin fremtidige vækst?

08:30 Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S
Kursus 16 Aug 2021

Corporate Finance

Få styrket dine evner til at analysere aktieselskabers praktiske problemstillinger og lær at argumentere for beslutninger ud fra økonomisk teori.

9.00 CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg
Kursus 16 Aug 2021

Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Tænker du agilitet ind i din ledelse? Lær de nyeste teorier om agilitet og få metodisk viden, som sætter dig i stand til at øge innovationskraften og forretningsudviklingen i din organisation.

9.00 CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg
Kursus 16 Aug 2021

Strategisk Performance Management

Vi sætter fokus på potentialet i anvendelsen af KPI'er og evalueringer i organisationer, hvor krav til fleksibilitet, samarbejde og læring er centrale.

9.00 CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg
Kursus 16 Aug 2021

Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis

I mange tilfælde handler mennesker ikke økonomisk rationelt, men hvad er det, der styrer medarbejdernes, kundernes og borgernes adfærd? Og hvordan kan vi bedst muligt forudsige og påvirke denne adfærd?

9.00 CBS Campus Dalgas Have
Kursus 16 Aug 2021

Interessevaretagelse: Stakeholderrelationer og Lobbyisme

Hvordan aktiverer du det rigtige netværk og påvirker beslutningsprocesser? Hvordan håndterer du rygter og mediestorme og gør medierne til medspiller i din strategi?

9.00 CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg
Kursus 16 Aug 2021

Lederens Mindset, Datafication & Kundestrategi

Dataindsigt indgår centralt i de strategiske overvejelser ved brugen af ny digital teknologi og nytænkning af kundeinteraktionen. Få indsigt i, hvordan det ledelsesmæssige mindset påvirker succesraten af dataficationsprocessen.

9.00 CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg

Navnenyt Se alle

RGS Nordic A/S får ny CFO

03.06.2021

Nicolai Søegaard tiltræder stillingen som ny CFO i RGS Nordic senest den 1. juli 2021. Nicolai Søegaard er 44 år og kommer fra ISS World Services A/S, hvor han gennem næsten 10 års ansættelse h…

Atea ansætter Sustainability Manager i Danmark

29.04.2021

Forankret i toppen af den danske ledelse skal Andreas Schjølin som ny Sustainability Manager lede Ateas lokale bæredygtighedsindsats og yderligere styrke it-leverandørens position som førende nordisk aktør i den grønne omstilling af it-bran…

Dansk Standard får ny seniorkonsulent

11.02.2021

Kasper Hillgaard Mühlbach er tiltrådt som seniorkonsulent i Dansk Standard, hvor han bl.a. bliver ansvarlig for kvalitetsledelsessystemstandarderne. Dansk Standard arbejder bl.a. for at sikre dansk indflydelse på udviklinge…

TANIA ELLIS - The Social Business Company modtager Small Business Awards

02.02.2021

TANIA ELLIS - The Social Business Company er af britiske Corporate Vision Magazine blevet anerkendt som ‘Most Innovative Business Speaking & Consultancy Firm, Scandinavia’. Anerkendelsen er del af Corporate Vision…

Ny direktør i Dansk Initiativ for Etisk Handel

03.12.2020

D. 4. januar tiltræder en ny direktør hos Dansk Initiativ for Etisk Handel. Det bliver Nanna Callisen Bang, som vil føre stafetten videre, da Mikkel Stenbæk Hansen pga jobskifte fratrådte stillingen den 30. n…

Better Energy styrker sin EPC-afdeling

16.11.2020

Aksel Gruelund Sørensen tiltræder pr. 1. januar 2021 som Executive Vice President, Engineering, Procurement & Construction hos Better Energy. Aksel har de sidste mange år været hos Netselskabet N1 og Energine…

Ny erhvervskundedirektør skal få bæredygtig finans frem i lyset

17.09.2020

Når den tidligere erhvervskundedirektør i Vækstfonden Hans Jørgen Østergaard om kort tid tiltræder i en nyoprettet stilling som erhvervskundedirektør i Merkur Andelskasse, er det for at…

Landbrug & Fødevarer udpeger ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed

30.06.2020

Morten Boje Hviid bliver ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed i Landbrug & Fødevarer. Han kommer til Landbrug & Fødevarer fra en stilling som European Government Affairs Director i FMC Agricultural Solutions. Tidligere h…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere