Klima, miljø og energi

Ni bygherrer vil skrive danmarkshistorie med nye boligbyggerier

Kan klimaaftrykket fra nyt byggeri reduceres til en fjerdedel allerede i dag? Det skal ni bygherrer finde svar på, efter at de er blevet udvalgt til at bygge nye boliger med en maksimal klimabelastning på 2,5 kg. CO2 per kvadratmeter.

Klima, miljø og energi

L’Oréal anerkendes for 7. år i træk som førende i bæredygtighed med 3 gange ’A’ for sin indsats imod klimaforandringer, for sikker vandforsyning og for beskyttelse af skove

L’Oréal er det eneste firma i verden, der får denne anerkendelse for 7. år i træk

Indhold fra partner

Samfund

Ny rapport: Detailhandlen svigter forbrugere og klimaet

Supermarkederne mangler klimahandling på flere områder, hvis danskernes kost skal blive mere bæredygtig. Det viser en ny rapport fra Rådet for Grøn Omstilling og Dansk Vegetarisk Forening.

Klima, miljø og energi

Revisorer hyrer i hobevis forud for rapporteringskrav

PwC skal ansætte 100.000 medarbejdere globalt, mens EY fordobler sin stab for at være klar til nye rapporteringskrav, som træder i kraft næste år.

Supply chain

11 havvindsaktører går sammen om at gøre vindenergi mere bæredygtigt

Det kan godt blive grønnere. Sådan lyder det fra 11 havvindsaktører, der ikke kun vil nøjes med at udvinde vedvarende energi, men også mindske den belastning, vindmøllers værdikæder er for planeten.

Supply chain

Byggeentreprenør vil reducere sin CO2-udledning med 90 procent på to år

Fossilfri byggepladser, cirkulær økonomi og samarbejde med branchens aktører – sådan vil entreprenøren CG Jensen mindske sit klimaaftryk med 90 procent inden 2024. ”Det er vigtigt, at alle led i byggeriets værdikæde taler sammen,” fortæller administrerende direktør.

Klima, miljø og energi

Vælg gaffeltrucks med det bedst egnede drivmiddel

Det er et kompliceret valg, som handler om den enkelte virksomheds behov og en række andre parametre. Toyota hjælper virksomheder med at finde den bedst egnede løsning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Automatisering frigiver arbejdskraft og øger produktiviteten

Ud over at logistikautomatisering forbedrer virksomhedens effektivitet, mindsker det også den store mangel på arbejds­kraft. Toyota Material Handling tilbyder førerløse AGV-­løsninger særligt tilpasset din virksomhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mangel på kloge klimahoveder er byggebranchens største bekymring

En online paneldebat om de nye klimakrav i byggeriet kom hurtigt til at dreje sig over på en kollektiv bekymring om manglen på kvalificeret arbejdskraft til at guide byggebranchen trygt igennem den grønne omstilling.

Klima, miljø og energi

Northern Europe’s largest production of green proteins has opened

The Danish cooperatives, DLG, DLF, and Danish Agro, have just opened their first grass protein plant with the goal to make climate-friendly feed and food. BioRefine Denmark A/S, which is owned by the cooperatives, seeks to become a pioneer within green protein extracted from grass.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ROCKWOOL opfordrer branchen til mere genanvendelse

ROCKWOOL har i en årrække med returordningen Rockcycle arbejdet for at øge mængden af stenuld, der kommer retur til fabrikkerne, og dermed kan bruges igen til nyt isoleringsmateriale.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt EU-projekt skal bringe alternative proteiner i forbrugernes søgelys

Hvordan kan vi udvide antallet af både animalske og plantebaserede proteinkilder til gavn for både klimaet og sundheden? Det sætter EU-projektet LIKE-A-PRO spot på i løbet af de næste 4 år

Supply chain

For kun halvdelen af indkøbere flugter ESG-mål med forsyningskædestrategi

Selvom vestlige virksomheder har etablerede ambitioner om bæredygtighed, sakker de bagud, når det kommer til at udvikle strategier for sine forsyningskæder.

Klima, miljø og energi

Nu kan danskerne donere penge til skovrejsningsprojekter

Klimaskovfonden har lanceret en ny standard, der giver mulighed for, at virksomheder og privatpersoner kan donere til nye skovrejsningsprojekter i Danmark.

Klima, miljø og energi

Temaserie om byudvikling: Vilkår

De danske byer vokser og vokser, og behovet for boliger, erhverv og kultur driver byudviklingen i mange kommuner og regioner. Vi ser nærmere på nogle af de vilkår for overdragelsen, som kommunen normalt bør overveje ved salg af en kommunal ejendom.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sådan får du truckbatterier til at holde længst muligt

I løbet af et år kan det ske at der er en eller flere trucks du ikke har behov for at køre med. Måske har jeres behov ændret sig eller måske er der tider på året, hvor virksomheden kører med lavere aktivitet.

Indhold fra partner

Supply chain

Uinteresseret marked skubber cirkulær kunstgræsproducent i ny retning

Den cirkulære forretningsmodel kan synes oplagt, men der er ikke altid et marked til det. Det har man opdaget hos Re-Match, der skiller kunstgræsbaner ad til genanvendte materiale.

Kommunikation

Sådan får du et bæredygtigt webdesign

Internettet står for en voksende andel af globale drivhusgasemissioner. I dette perspektiv er dit eget webdesign ikke helt ligegyldigt: For internettet kan også gennemgå en grøn omstilling.

Klima, miljø og energi

Nu får bureauer deres egen bæredygtighedsuddannelse

Creative Club ESG Academy er navnet på et nyt uddannelsesforløb inden for bæredygtighed rettet mod bureauer. Projektet har fået støtte fra Erhvervsstyrelsen, som også kommer til at indeholde et nyudviklet ESG-kodeks til bureaubranchen.

Klima, miljø og energi

P+ investerer mere end en halv mia. kr. i bæredygtig fond

Pensionskassen P+ har investeret i en nyoprettet fond, der skal forhindre et gigaton CO2 i at blive udledt til atmosfæren.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed i GRUNDFOS med Janda Campos

Hvad er bæredygtighed? For Janda Campos, Head of Group Sustainability i GRUNDFOS, er det at "opføre sig ordentligt og tænke over konsekvenserne af sine handlinger”. Hør hvordan hun arbejder med at få det udmøntet i tanke og handling hos medarbejderne.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lær Li-ion at kende, før du falder pladask for energiformen

Når du skal investere i elektriske gaffeltruck, bør du basere dit valg af energiløsning på grundige overvejelser. Toyota Material Handling hjælper dig med at kortlægge driften og finde frem til, om Li-ion er den rigtige energiform til din virksomhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Her har de altid troet på mig

Nicole Gehrt havde i en årrække svært ved at finde sig til rette i arbejdslivet, men det vendte et praktikophold hos Brødrene Dahl og en handelsuddannelse samme sted fuldstændigt op og ned på.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Når 1 + 1 giver 3 og partnerskaber er vejen frem

Klimaalliancen Aalborg har det sidste år arbejdet med at indgå frivillige og gensidigt forpligtende klimapartnerskaber med relevante aktører i Aalborg Kommune. Men hvornår er et samarbejde relevant og hvad er et klimapartnerskab egentlig?

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Grønne standarder er fordelagtige for både miljø og forretning

Virksomheden Ellab oplevede pludselig, at flere kunder stillede krav om bæredygtighed og dokumentation heraf. Siden har virksomheden arbejdet med energi- og miljøledelse, hvilket har vist sig at give flere fordele, end først forventet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt projekt skal give unge en stemme i biodiversitetskrisen

Med en millionbevilling fra Tuborgfondet vil Danmarks Naturfredningsforening skabe et nyt fællesskab for unge, der ønsker at bremse naturens tilbagegang. Projektet skal understøtte de unges naturdannelse, handlekraft og demokratiske indflydelse på biodiversitetskrisen.

Klima, miljø og energi

Danmark topper anti-korruptionsliste for femte år i træk

Danmark er i en opgørelse lavet af Transparency International verdens mindst korrupte land – for femte gang i træk. Scoren afspejler dog ikke, at Danmark er et korruptionsfrit land, påpeger formand.

Klima, miljø og energi

Styr på data og optimering med moderne flådestyring

Toyota giver med deres flådestyring, I_Site, mulighed for at indsamle data fra trucks eller andre maskiner, som kan danne grundlag for større sikkerhed, omkostningsreducering og mere bæredygtighed.

Indhold fra partner

Samfund

Brødrene Dahl bygger ny Svendborg-butik

Landets førende grossist inden for VVS, Vand & Kloak tog mandag det første spadestik til den butik, som fra januar 2024 skal betjene håndværkere på det sydlige Fyn og øerne.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Cirkulære klæder skaber klimabevidste folk og grønne muligheder

Det er godt nyt, når mode og tekstiler også handler om bæredygtighed og cirkulær økonomi. For således kan cirkulære klæder skabe folk, som understøtter en grønnere produktion og brug af tekstiler.

Indhold fra partner

Samfund

Brødrene Dahl støtter unge håndværker-talenter

Ved DM i Skills i Fredericia bliver fire VVS-energispecialister udstyret med alt det værktøj, de har brug for.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Regeringsinitiativ om mere grøn energi er endnu ikke indfriet

For at øge tempoet på opførelsen af vedvarende energi afsatte et politisk flertal sidste år 28 millioner til et nyt grønt partnerskab. Men det endnu ikke blevet en realitet, og nu risikerer pengene at gå til spilde, lyder kritikken blandt andet.

Samfund

Nye, grønne regnemodeller skal mindske klima og biodiversitetsskader

Hidtil har omkostninger for naturen ikke indgået i økonomisk politik. To nye værktøjer vil gøre op med dette. Finansministeriet vil begynde at arbejde med modellerne i løbet af 2023. Andre lande og OECD følger spændt med.

Kommunikation

Sådan får du et bæredygtigt webdesign

Internettet står for en voksende andel af globale drivhusgasemissioner. I dette perspektiv er dit eget webdesign ikke helt ligegyldigt: For internettet står også for døren af en grøn omstilling.

Seneste nyt

03.02.2023

info@klimakurser.dk oprettede en profil

03.02.2023

Kristina Thomsen oprettede en profil

03.02.2023

info@sbsolutions.dk oprettede en profil

03.02.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ny rapport: Detailhandlen svigter forbrugere og klimaet

03.02.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nu får bureauer deres egen bæredygtighedsuddannelse

02.02.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Revisorer hyrer i hobevis forud for rapporteringskrav

Indhold fra partner

02.02.2023 | Af P+, Pensionskassen for Akademikere

P+ investerer mere end en halv mia. kr. i bæredygtig fond

02.02.2023

emv@sef.dk oprettede en profil

02.02.2023

Anne Kragelund oprettede en profil

02.02.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

11 havvindsaktører går sammen om at gøre vindenergi mere bæredygtigt

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

CoP: Live Demonstration

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

Morgenmøde: Introduktion til arbejdet med menneskerettigheder

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

Morgenmøde: Sådan fremtidssikrer man sin SMV

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

Klimahandling og klimaregnskab i praksis

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

Morgenmøde: Introduktion til arbejdet med biodiversitet

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

Morgenmøde: Introduktion til SBTi (for SMV’er)

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

CoP: Live Demonstration

Event | 02.02.2023 | Af Global Compact Network Denmark

Kursus: Introduktion til Klimaregnskab

Indhold fra partner

02.02.2023 | Af HOLMRIS B8 Circular

Podcast: Bæredygtighed i GRUNDFOS med Janda Campos

Indhold fra partner

02.02.2023 | Af Toyota Material Handling A/S

Lær Li-ion at kende, før du falder pladask for energiformen

Indhold fra partner

02.02.2023 | Af Brdr. Dahl A/S

Her har de altid troet på mig

Indhold fra partner

01.02.2023 | Af Toyota Material Handling A/S

Automatisering frigiver arbejdskraft og øger produktiviteten

Indhold fra partner

01.02.2023 | Af Aalborg Kommune,

Når 1 + 1 giver 3 og partnerskaber er vejen frem

01.02.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Mangel på kloge klimahoveder er byggebranchens største bekymring

Indhold fra partner

01.02.2023 | Af Dansk Standard

Grønne standarder er fordelagtige for både miljø og forretning

Indhold fra partner

01.02.2023 | Af Food Nation

Northern Europe’s largest production of green proteins has opened

01.02.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nyt projekt skal give unge en stemme i biodiversitetskrisen

Indhold fra partner

01.02.2023 | Af Rockwool Danmark A/S

ROCKWOOL opfordrer branchen til mere genanvendelse

31.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Danmark topper anti-korruptionsliste for femte år i træk

31.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nyt EU-projekt skal bringe alternative proteiner i forbrugernes søgelys

Indhold fra partner

31.01.2023 | Af Toyota Material Handling A/S

Styr på data og optimering med moderne flådestyring

31.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ni bygherrer vil skrive danmarkshistorie med nye boligbyggerier

30.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

For kun halvdelen af indkøbere flugter ESG-mål med forsyningskædestrategi

Indhold fra partner

30.01.2023 | Af Brdr. Dahl A/S

Brødrene Dahl bygger ny Svendborg-butik

30.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nu kan danskerne donere penge til skovrejsningsprojekter

30.01.2023

Jacob Wiman oprettede en profil

Indhold fra partner

30.01.2023 | Af Dansk Standard

Cirkulære klæder skaber klimabevidste folk og grønne muligheder

Indhold fra partner

30.01.2023 | Af HORTEN

Temaserie om byudvikling: Vilkår

Indhold fra partner

30.01.2023 | Af Brdr. Dahl A/S

Brødrene Dahl støtter unge håndværker-talenter

Indhold fra partner

30.01.2023 | Af Toyota Material Handling A/S

Sådan får du truckbatterier til at holde længst muligt

27.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Regeringsinitiativ om mere grøn energi er endnu ikke indfriet

Job | 27.01.2023 | Af Rasmus Brylle

Marketing & customer support

27.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Uinteresseret marked skubber cirkulær kunstgræsproducent i ny retning

27.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

Nye, grønne regnemodeller skal mindske klima og biodiversitetsskader

27.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Sådan får du et bæredygtigt webdesign

Indhold fra partner

27.01.2023 | Af Brdr. Dahl A/S

Mikkel stortrives med kundekontakt og service

Indhold fra partner

Case | 27.01.2023 | Af Toyota Material Handling A/S

AGV’er frigør Envases’ medarbejdere til mere værdiskabende arbejde

Indhold fra partner

26.01.2023 | Af BSR - Business for Social Responsibility

Upcoming Regulations in ESG Ratings: Three Implications for Business

26.01.2023

Rina Falkebo oprettede en profil

26.01.2023

Marie Skov Nielsen oprettede en profil

Indhold fra partner

26.01.2023 | Af Aalborg Kongres & Kultur Center

Sort bælte i grøn omstilling

Event | 26.01.2023 | Af Aalborg Kongres & Kultur Center

Sort bælte i grøn omstilling

Indhold fra partner

26.01.2023 | Af Fairtrade Mærket

Fairtrade lancerer nyt interaktivt risiko-kort: At ignorere risici i forsyningskæden får dem ikke til at forsvinde

26.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

4 ud af 5 af Europas transportvirksomheder ønsker at gøre deres flåde grønnere

26.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Emballage-problemer holder Carlsbergs fiberflaske fanget på tegnebrættet

Indhold fra partner

26.01.2023 | Af HOLMRIS B8 Circular

Podcast: Bæredygtige Hospitaler med Maria Gaden

Indhold fra partner

25.01.2023 | Af Dansk Standard

Få indflydelse på, hvordan oprindelsesgarantierne for grønne brændstoffer skal standardiseres

Indhold fra partner

25.01.2023 | Af Ansell Healthcare Europe NV

Beskyt både hænderne og miljøet med denne handske

25.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Salling Group genbruger daggammelt brød

25.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Pantsystemet er blevet økonomisk cirkulært: ”Nu er det gratis at pante!”

Indhold fra partner

25.01.2023 | Af Food Nation

Big data empowers Arla farmers to decarbonise dairy at a faster pace 

25.01.2023

CSR@lidl.dk oprettede en profil

Indhold fra partner

25.01.2023 | Af BASF

Ny nordisk iværksætterkonkurrence skal skubbe til den grønne omstilling

Indhold fra partner

25.01.2023 | Af Brdr. Dahl A/S

Banebrydende totalløsning præsenteres på vandværks-messe

24.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Mærsk hæver barren for lavemissionsbyggeri med nyt lager i Taulov

Job | 24.01.2023 | Af Emma Sofie Rømer

Sustainability Manager

Indhold fra partner

24.01.2023 | Af NGUVU

Nyt samarbejde gavner kvinder i Kenya

24.01.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Syv nye anlæg skal forhindre afbrænding af overskydende biogas

Event | 24.01.2023 | Af Aros Business Academy

Diversitet, inklusion og ubevidst bias – fra buzzwords til handling!

Event | 24.01.2023 | Af Aros Business Academy

Bæredygtig transformation i praksis

Seneste CSR  

Top jobs Se alle

Marketing & customer support

Horisont Gruppen a/s har en målsætning om at være den førende udgiver af medieplatforme til områder i dansk erhvervsliv. Vores rejse fra traditionelt fagbladsforlag til udbyder af medlemsbaserede medieplatforme fortsætter med forøget styrke efter snart 30 år i mediebranchen.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Sustainability Manager

For os er en aktiv og synlig bæredygtigheds- og CSR-profil et vigtigt grundvilkår for at drive vores virksomhed. Derfor har vi strategisk valgt yderligere at udvikle og udbygge vores indsatser og aktiviteter indenfor det bæredygtige område. Det er her, hvor du kommer ind i billedet. Vi søger dig, som brænder for at arbejde med corporate sustainability og kan hjælpe os med at konkretisere og understøtte vores bæredygtighedsindsatser.

Frist: Snarest muligt Fyn

Bæredygtighedslead på henholdsvis Energiø Bornholm og Energiø Nordsøen

Som bæredygtigheds-lead får du muligheden for at bidrage til årtiets største danske anlægsprojekt og føre an i indfrielsen af et højt ambitionsniveau for bæredygtighed, der afspejler de markante politiske mål på området. Energinet som virksomhed og vores projekter tiltrækker dygtige profiler, men energiøerne er en gigantisk opgave, som kræver at vi bliver flere og endnu bedre. Det er dette hastigt voksende hold, som du i dagligdagen bliver en del af og som vi forventer, at du på dit område kan løfte yderligere.

Frist: 09.02.2023 Midtjylland

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer m.m.

Sæt dit aftryk inden for den bæredygtige omstilling. Vi har en varm plads til dig i vores HSE-afdeling, hvor du kan være med til at understøtte udviklingen frem mod brugen af bæredygtige produkter og byggeri.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Blended Finance Senior Advisor

Blended Finance Senior Advisor – DanChurchAid (DCA)

Frist: 05.02.2023 Københavnsområdet

CSR-konsulent til kontrol og udvikling i HOFORs leverandørkæde

Vil du bidrage til, at HOFOR lever op til sit samfundsansvar?

Frist: 08.02.2023 Københavnsområdet

CSR-chefkonsulent til udvikling af CSR-indsatsen i HOFOR

Vil du være med til at skabe bæredygtige byer?

Frist: 08.02.2023 Københavnsområdet

Events Se alle

Kursus 06 Feb 2023

Sustainable Business Change Manager Online: a practical online certificate programme

Turn your sustainability ambitions into value-adding actions! Get the latest knowledge and tools for integrating sustainability and responsbility into the heart of a company's strategy and organisation.

13:00 Online
Webinar 08 Feb 2023

CoP: Live Demonstration

Live demonstration: See the new Communication on Progress digital platform

9 a.m. ET (New York) & 9 p.m. ET (New York) Online
Webinar 08 Feb 2023

Online Introduktion til Roadshow for Diversitet

Morgenmøde: Få en forsmag på, hvordan du kan arbejde med at fremme diversitet i din virksomhed

10:00 Online via Teams
Kursus 08 Feb 2023

Ledelse og bæredygtighed

Tag 'ledelse og bæredygtighed' som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse.

8:30 Sønderhøj 30, 8260 Viby J
Kursus 08 Feb 2023

Kursus: Introduktion til Klimaregnskab

Et kursus for dig, der ønsker at blive klædt på til at udarbejde din virksomheds klimaregnskab

8:30-13:15 Klub: Linnésgade 25, 1361 København K
Morgenmøde 10 Feb 2023

A2i Talk with Henrik Wollesen: Production and market penetration in Africa

Experiences with Production and Market penetration in Africa.

9.30 Virtuelt
Webinar 20 Feb 2023

Q&A webinar: Sustainable Business Change Manager

Overvejer du at tage vores uddannelse Sustainable Business Change Manager, men sidder inde med nogle spørgsmål du gerne lige vil have besvaret først? Eller har du brug for nogle fif til, hvordan du kan sælge uddannelsen ind internt?

12:15 Online
Kursus 21 Feb 2023

Diplomkursus i svanemærket byggeri

Få redskaberne til at varetage processen i projektering til aflevering af et svanemærket byggeri.

9.00 Dansk Standard, 12. etage, Sal 2, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn
Webinar 22 Feb 2023

CoP: Live Demonstration

Live demonstration: See the new Communication on Progress digital platform

9 a.m. ET (New York) & 9 p.m. ET (New York) Online

Navnenyt Se alle

Access2innovation får ny internationalt erfaren CEO

22.12.2022

Karin Elisabeth Lind tiltræder som direktør for Foreningen Access2innovation 1. februar 2023. Den nye direktør har mere end 20 års erfaring med at opbygge og facilitere partnerskaber og konsortier, senest fra Folke…

Torben Sørensen udnævnes til salgsdirektør i BEWI Insulation

21.12.2022

Torben Sørensen, tidligere salgschef hos Jackon Danmark, udnævnes til salgsdirektør i BEWI Insulation i Danmark med ansvar for salg af systemløsninger og isolering for terræn og vægge. I oktobe…

Vugge til Vugge hyrer svensk Cradle to Cradle assessor

13.12.2022

Vugge til Vugge ApS styrker sit certificeringsteam igen. Det er kun få måneder siden, der blev ansat tre nye i assessorteamet, og nu er der indgået en aftale med Christian Engene som associeret konsulent. Christian…

Vugge til Vugge ApS får en PA & Operations Manager

08.11.2022

Marcus Villadsen er per 1. november 2022 ansat som PA & Operations Manager i Vugge til Vugge ApS. Marcus har været ansat til at løse ad hoc-opgaver i virksomheden på timebasis i et lille års tid. Han kender d…

Tre nye folk styrker Vugge til Vugge ApS’ position som Cradle to Cradle assessor

19.10.2022

Silvia Dosio Vázquez, Yashaswa Surya Aryan og Virginia Pelliccioni er tiltrådt teamet i Vugge til Vugge ApS i efteråret 2022. De tre har vidt forskellige internationale baggrunde, men alle en stærk naturfaglig profi…

Dagrofa Foodservice ansætter Zainab C. Ryttersgaard for at styrke den grønne profil

05.10.2022

Zainab C. Ryttersgaard er tiltrådt i en nyoprettet stilling som CSR-Projektleder i Dagrofa Foodservice. Hun kommer med sammenlagt 18 års erfaring fra bryggeribranchen i bagagen gennem sin karriere i Royal Unibrew. Her started…

Jens Veggerby skal styrke Rambølls position inden for klimatilpasning

04.10.2022

Som nytiltrådt afdelingsleder for den ene af Rambølls to klimatilpasningsafdelinger i København skal Jens Veggerby være med til at levere rådgivning i verdensklasse og skabe øget vækst i Rambølls vanddivision.Det er en erfaren leder med sto…

Verdo-direktør ser tilbage: ”Man må godt være ambitiøs, men vejen er aldrig snorlige”

31.08.2022

Jakob Flyvbjerg Christensen, adm. direktør hos Verdo, fylder 50 år. I de 25 år, der er gået, siden han indledte sin karriere hos A.P. Møller - Mærsk, er han blevet tiltrukket af stadigt mere udfordrende…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere