Event

FSC Danmark inviterer til grundkursus om FSC-certificering og EUTR

FSC Danmark

dk.fsc.org

 • info@fsc.dk
 • 88709518
 • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 14.06.2018
Start tidspunkt: 10.00
Sted: Trekantsområdet
Tilmeld  

Vil du vide mere om FSC® og FSC’s certificeringskrav? Eller har du brug for at blive opdateret på FSC og EUTR (den europæiske tømmerlov)? Så kom til kursus torsdag d. 14. juni.

Kurset henvender sig til medarbejdere, som ikke kender så meget til certificering, men gerne vil vide mere, og til dem som skal have et brush-up på FSC-certificering, FSC og EUTR.

Kurset består af to moduler. Du behøver ikke deltage i begge to, men kan tilmelde dig netop de moduler, du er interesseret i.

Ved kurset vil der blive serveret en let frokost.

Modul 1 - FSC-certificering - her gennemgår vi FSC-CoC-kravene og giver eksempler på, hvordan virksomheder vælger at overholde dem. Det vil sige, at vi kommer omkring de metoder og arbejdsgange virksomheder typisk indfører for at sikre, at de lever op til certificeringskravene. 

Modul 2 - FSC og EUTR - her fortæller vi om, hvordan FSC kan bruges i Due Diligence-systemer særligt med fokus på EUTR (den europæiske tømmerlov). Vi tager her udgangspunkt i vores dialog med både virksomheder, som har haft tilsyn fra myndighederne og myndighederne selv. Vi introducerer også kort de generelle krav til Due Diligence.

Program (vejledende)

 • Ankomst og registrering
 • Velkomst og gennemgang af dagens program
 • Præsentation af FSC Danmark og deltagere
 • Introduktion til FSC og FSC-sporbarhedskæden
 • Gennemgang af FSC's CoC-krav og praktiske eksempler på, hvordan virksomheder typisk vælger at overholde kravene og fremhævning af nye krav eller ændringer, som følge af den nye standard (pause undervejs)
 • Frokost
 • FSC i EUTR (hvordan kan FSC bruges til at imødekomme EUTR)
 • Afrunding

Tid og sted
Torsdag d. 14. juni fra 10-14.30 (Trekantsområdet - information om sted kommer ultimo april).

Pris
Kurset er gratis for medlemmer af FSC Danmark (op til to deltagere pr. medlem).

For ikke-medlemmer er der et deltagergebyr på 1200 kr. ex. moms. Prisen inkluderer deltagelse i alle moduler, frokost og kaffe/vand.

Tilmelding
Tilmelding skal ske via mail til kursus@fsc.dk senest d. 8. juni. Tilføj "Kursus om FSC og EUTR” i emnefeltet. 

Husk at oplyse hvor mange moduler, du ønsker at deltage i, og om du har allergier eller særlige præferencer, der skal tages hensyn til i frokostbestillingen. 

Kurset bookes efter "først til mølle"-princippet.

Tags: FSC Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere