Jobopslag

Fundraiser til den private sektor

Oxfam IBIS

www.oxfam.org/

 • oxfamibis@oxfamibis.dk
 • (+45) 35 35 87 88
 • Vesterbrogade 2B DK-1620 København V
Se profil  
Stilling: Fundraiser til den private sektor
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.01.1970
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 08.11.2018
Søg job  

Oxfam IBIS søger en ny kollega, der har flair for at iværksætte, udvikle og opbygge ambitiøse og effektive partnerskaber med virksomheder og fonde både i Danmark og internationalt for at sikre midler til Oxfam IBIS’ vigtige udviklings- og nødhjælpsarbejde.

Oxfam IBIS arbejder for en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til uddannelse, indflydelse og ressourcer. Det gør vi som en del af Oxfam konføderationen og i samarbejde med kolleger i mere end 70 lande verden over.

Stillingen indgår som et vigtigt led i Oxfam IBIS’ indsats for at udvide og diversificere organisationens finansieringsportefølje, herunder partnerskaber med virksomheder og fonde. Vi er derfor på udkig efter den helt rette kandidat, der har mod på at have ansvar for vores voksende pipeline og styrke vores privatsektor engagement.

Om jobbet
Du bliver en del af teamet for Institutionel Fundraising og Kvalitetssikring og får ansvar for at opbygge relationer med danske virksomheder og fonde samt udvikle relevante systemer og processer for at styrke fundraising fra den private sektor. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kolleger fra forskellige program og policy teams samt vores økonomiafdeling for at udvikle projektideer og udforme ansøgninger. Du bliver del af et globalt netværk med inspirerende og dedikerede kolleger, også på landekontorer verden over. Vores engagement med den private sektor er i en rivende udvikling og du vil blive en vigtig spiller i den proces.   
 
Dine opgaver kommer til at indebære følgende

 • Opbygge og vedligeholde et stærkt netværk og skabe innovative partnerskaber med virksomheder og fonde for at sikre et bredt finansieringsportefølje i tråd med Oxfam IBIS’ organisations- og finansieringsstrategi.
 • Udarbejde fondsansøgninger, herunder projektbeskrivelser og projektbudgetter sammen med kolleger fra vores program- og økonomiafdeling og fundingkoordinatorer fra forskellige Oxfam landekontorer.
 • Udvikle Oxfam IBIS’ portefølje af privatsektorpartnere i samarbejde med Oxfam IBIS’ privatsektor rådgiver.
 • Videreudvikle og forvalte databasen over fonde og virksomheder.
 • Udarbejde konceptnoter og projektideer for at understøtte fundraising initiativer ift. nye privatsektor partnere.
 • Udføre risikovurderinger og etisk screening af potentielle nye samarbejdspartnere og donorer.
 • Opsøge nye relevante fora, events og konferencer med henblik på at afsøge nye partnerskabersmuligheder og netværkssamarbejde.
 • Følge med i den interne vidensdeling indenfor Oxfam konføderationen.

Om dig

 • Du har en kandidat i business, international udvikling, internationale relationer eller lignende.
 • God forståelse for aktuelle tendenser og udfordringer ift. den private sektor og UN Guiding Principles og implementering af Verdensmålene for bæredygtig udvikling. 
 • Dokumenteret erfaring med fundraising og ansøgninger til virksomheder, fonde og institutionelle donorer.
 • Stærke kommunikationskompetencer på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. Kendskab til fransk/spansk er en fordel.
 • Kompetencer indenfor koordinering og udarbejdelse af projektansøgninger (Theory of Change; LFA).
 • Du er resultatorienteret og tænker strategisk.
 • Trives i et miljø med mange deadlines og mange interessenter.
 • Formår at samarbejde på tværs af forskellige aktører, herunder offentlige institutioner, civilsamfundsorganisationer og den private sektor.
 • Er lidt af en iværksætter, der tænker fremadrettet og drives af at opspore muligheder og løsninger.
 • Er service-mindet og stærk på donor compliance.

Øvrige informationer
Send ansøgning, CV og et eksempel på en projektansøgning eller -præsentation, som du har skrevet (max 5 sider – det kan være et udtræk) via nedenstående link til os senest den 25. november kl. 23.59. Dokumenterne behandles fortroligt og bruges til at vurdere kandidaternes formidlingskompetencer.

Samtaler forventes afholdt 6. december og stillingen ønskes besat snarest muligt.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 1 år med mulighed for forlængelse. Stillingen indebærer begrænset rejseaktivitet (10-15 dage om året) og det primære arbejdssprog er dansk.

Løn- og arbejdsvilkår er efter gældende overenskomst og Oxfam IBIS’ husaftale med en lønramme på mellem 36.964 kr. og 51.122 kr. mdl. inkl. pension og tillæg. Indplacering baserer sig på erfaring og uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Oxfam IBIS’ Institutionel Funding Koordinator Pia Dyrhagen på pdy@oxfamibis.dk eller 40132106.

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.
 
Oxfam is a global movement of people working together to end the injustice of poverty.
 
That means we tackle the inequality that keeps people poor. Together we save, protect and rebuild lives. When disaster strikes, we help people build better lives for themselves, and for others. We take on issues like land rights, climate change and discrimination against women. And we won’t stop until every person on the planet can enjoy life free from poverty.
We are an international confederation of 20 organizations (affiliates) working together
with partners and local communities in the areas of humanitarian, development and campaigning, in more than 90 countries.
All our work is led by three core values: Empowerment, Accountability, Inclusiveness.
 
Oxfam is committed to preventing any type of unwanted behavior at work including sexual
harassment, exploitation and abuse, lack of integrity and financial misconduct; and promoting the welfare of children, young people and adults. Oxfam expects all staff and volunteers to share this commitment through our code of conduct.

We place a high priority on ensuring that only those who share and demonstrate our values are recruited to work for us.

Note: All offers of employment will be subject to satisfactory references and may be subject to appropriate screening checks, which can include criminal records and terrorism finance checks

Tags: Oxfam IBIS

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere