Event

Gå-hjem-møde om ny finansieringsmulighed til innovative værdikædeprojekter

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 30.06.2022
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Overgaden Oven Vandet 10 st.,, Christianshavn
Tilmeld  

Kom og hør mere om Udenrigsministeriets nye pulje, Danida Green Business Partnerships (DGBP), og mød mulige samarbejdspartnere.

Udenrigsministeriets nye pulje Danida Green Business Partnerships (DGBP) er nu åben for ansøgninger, og derfor inviterer Dansk Initiativ for Etisk Handel til gå-hjem-møde om finansieringsmuligheder til innovative værdikædeprojekter i udviklings-og vækstlande.

Kom og hør mere om den nye pulje og mød mulige samarbejdspartnere den 30. juni 2022 kl. 14-16

DGBP’s formål er at fremme grøn omstilling og økonomisk vækst i udviklingslandene på linje med den danske strategi for udviklingssamarbejdet ”Fælles om verden”. Puljen søger projekter, hvor kommercielle og ikke-kommercielle aktører går sammen i partnerskaber, der arbejder med løsninger på udfordringer relateret til klimaforandringer og samtidigt fremmer økonomisk vækst og jobskabelse.

Vi har inviteret NCG, som er sekretariat for Danida Green Business Partnerships (DGBP) puljen, til at fortælle om puljen og tidligere støttede projekter.

 

Program

14.00 - Velkomst v/ Nanna Callisen Bang

14.05 - Præsentation af pulje v/ Marie Louise Appelquist, NCG

14.25 - Case v/ Marie Louise Appelquist

14.35 - Spørgsmål v/ Nanna og Marie Louise Appelquist

15.05 - Networking

15.50 - Afrunding v/ Nanna Callisen Bang

Vi slutter dagen af med lidt koldt at drikke i gården.

Har du allerede en projektidé til et samarbejdsprojekt, du gerne vil præsentere for de andre deltagere, så skriv til Lene Midtgaard på lm@dieh.dk.

Læs mere om DGBP her

Tilmeld dig her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere