Gaia Solar A/S

Klima, miljø og energi

Fremtidens strøm er bæredygtig og gratis

En ny samarbejdsaftale mellem Gaia Solar og SustainSolutions skal give kunden gratis, bæredygtig strøm som et konkurrencedygtigt alternativ til den traditionelle el.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Gartnerier bliver bæredygtige med solcellepanel til væksthuse

Danske væksthusgartnerier har de sidste årtier med succes arbejdet på at nedbringe deres CO2-udledning gennem diverse energibesparende initiativer. Med nyt integreret solcelleprodukt til væksthuse får gartnerierne nu mulighed for at gå skridtet videre og integrere bæredygtig el i deres produktion.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Solcelleanlæg er en gevinst for samfund og virksomheder

Den offentlige debat om VE har i lang tid være præget af historier om PSO-afgifter, støttesatser til private solcelleanlæg og manglende provenu i statskassen. Imens har virkeligheden overhalet debatten.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Testfaciliteter optaget på Cleantechfacilitator.com

Gaia Solar bakker op om Cleantech Facilitator og har fået optaget tre testfaciliteter på portalen, der tilsammen gør det muligt at teste alle aspekter af et solcelleanlæg, fra komponenter til færdige anlæg.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere