Event

Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche

Plastindustrien

plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 04.03.2021
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Den 4. marts kl. 14-15 har Plastindustrien inviteret Jan Bybjerg fra den grønne plastvirksomhed Schoeller Plast og vinderne af PROJECT PLASTIC 2020 til en snak om nye, innovative og bæredygtige genbrugscases i plast.

Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche

Cirkulær økonomi og bæredygtige løsninger bliver i stigende grad integreret i forretningsmodeller, nye produkter og innovative løsninger i den danske plastbranche.

Nye, smarte genbrugs- og tilbagetagningssystemer bliver designet og produceret rundt omkring på landets universiteter og plastvirksomheder. Ofte fremstilles disse i genanvendte plastmaterialer.

Det er omdrejningspunktet den 4. marts fra kl. 14-15, hvor Plastindustrien er vært på webinaret ’Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche’.

Grønne genbrugssystemer

For at dykke ned i nogle aktuelle caseeksempler, har vi inviteret oplægsholdere, som repræsenterer hhv. virksomheds- og universitetsperspektivet:

  • Jan Bybjerg er Chief Operating Officer i Schoeller Plast, som er kendt for at udvikle og producere cirkulære og tekniske plastprodukter og CO2-besparende genbrugsløsninger såsom plastkasser til øl og sodavand eller kølekassen CoolContainer. Han vil dele ud af den nyeste viden inden for grønne løsninger i plastbranchen med udgangspunkt i konkrete cases fra Schoeller Plast.
     
  • Quang Tran og Anton Møller, civilingeniører og industrielle designere fra AAU, sikrede sig førstepræmien i PROJECT PLASTIC 2020 for RackBox – en innovativ genbrugsopfindelse, som er designet til at minimere brugen af engangsemballering i detailhandlen. De udarbejdede det bæredygtige koncept i forbindelse med deres speciale og vil fortælle om processen fra idé til færdig prototype.

Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich er webinarets vært og moderator.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Tilmelding via dette link.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere