01.09.2023 | Navnenyt

GlobalConnect-koncernen sætter erfaren profil i front for bæredygtighedsindsats

Anne Cecilie Lasa-González

Den nordiske fiber- og datacentervirksomhed GlobalConnect har per 1. september ansat Anne Cecilie Lasa-González som Head of Group Sustainability. Hun kommer fra en stilling som bæredygtighedschef hos Clever.

Bæredygtighed er en afgørende strategisk prioritet for GlobalConnect, både i form af at sætte mindst muligt aftryk på miljøet og sikre, at infrastrukturen og dermed internettet kan modstå ekstreme vejrforhold. Den første store opgave, som venter, er at færdiggøre planerne for at leve op til koncernens ambitiøse mål om at reducere emissioner under Science Based Targets-initiativet.

Anne Cecilie Lasa-González kommer med bred erfaring fra forskning, NGO, konsulent- og infrastruktur-branchen. Før tiden i Clever var hun ansvarlig for bæredygtighed i PwC Danmark.

Hun er uddannet etnolog fra Københavns Universitet og cand.mag. med speciale i bæredygtig forretningsudvikling fra Aalborg Universitet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere