Event

Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 19.05.2021
Start tidspunkt: 9:30
Sted: Middelfart
Tilmeld  

Få værktøjerne til at undgå greenwashing og shitstorms

Bæredygtighed har udviklet sig fra at være en trend til i stigende grad at være en forudsætning for at gøre forretning. Forbrugere efterspørger bæredygtige produkter, men også markedsføring og kommunikation, der er transparent og troværdig. 

Denne udvikling lægger et stort pres på virksomheder, som ønsker at være med på den bæredygtige bølge og markedsføre deres bæredygtige indsatser og produkter, men samtidig leve op til gældende lovgivning inden for grøn markedsføring og undgå greenwashing.

De virksomheder vil søge rådgivning hos dig, som er ansat i et marketing- eller kommunikationsbureau, med ønsket om at kommunikere deres miljø- og bæredygtighedsindsatser, og selvom du besidder stærke kompetencer inden for dit felt, kan lovgivningen om grøn markedsføring være svær at finde rundt i.

Derfor har vi - i tråd med vores mission om at skabe tillid mellem virksomheder og forbrugere - udviklet et kursus for kommunikatører og marketers, som søger viden og værktøjer til bedst muligt at kunne rådgive deres kunder inden for grøn markedsføring.

Læs mere om kurset...

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere