21.04.2021  |  Strategi & ledelse

Grøn skattereform

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad er konsekvenserne for din virksomhed?

Et bredt flertal i Folketinget indgik den 22. juni en klimaaftale, der bla. indeholder en række afgiftsændringer og beslutningen om en grøn skattereform med CO2-afgift. I efteråret vil regeringen udarbejde et oplæg til en grøn skattereform og indkalde til forhandlinger.

Webinarrække: Grøn skattereform
Her stiller vores eksperter skarpt på, hvordan den grønne skattereform, der er en del af klimaplanen, kommer til at påvirke din virksomhed. Regeringens forhandlinger finder sted i løbet af efteråret.

Webinar: Elafgifter og fossile brændsler
Få indsigt i det nye lovforslag om lempelserne på elafgifter og øget afgifter på fossile brændsler.
Download præsentationen og se webcasten

Webinar: Klimaaftalen - 360 grader
Se webcasten, hvor PwC's eksperter guider dig gennem væsentlige dele af reformen, herunder de afgiftsmæssige ændringer og erhvervspolitiske lempelser.
Download præsentationen og se webcasten

Rapport: Konsekvenser for danske virksomheder af en omfattende grøn skattereform
En indførelse af en høj afgift på udledning af CO₂ rammer dansk erhvervsliv hårdt. Det viser en ny rapport fra PwC og Axcelfuture, der har beregnet konsekvenserne af en indførelse af en høj afgiftssats pr. ton udledt CO₂ i 2030. Særligt den energiintensive industri, transportsektoren og landbruget står til at blive hårdt ramt på deres forretningsgrundlag med en høj afgift, men dansk erhvervsliv vil blive ramt bredt, fastslår rapporten.
Hent rapporten her

Klimadebat med erhvervsledere og politikere hos PwC
PwC og tænketanken Axcelfuture inviterede dansk erhvervsliv til en spændende formiddag, hvor førende erhvervsprofiler og politikere drøftede deres visioner og Danmarks fremtid.

Her satte vi spot på regeringens klimamål og den nye klimaaftale, der bl.a. åbner for en grøn skattereform. Vi spurgte ind til, om det er muligt at forene ambitiøse klimamål med en genstart af Danmarks økonomi - og hvordan dette i så fald kan realiseres.
Se Klimakonferencen her

Mere fra PwC Danmark

PwC Danmark

https://www.pwc.dk

  • 3945 3945
  • Strandvejen 44, 2900 Hellerup

PwC er Danmarks førende rådgivnings- og revisionshus på CSR-området og er ekspert inden for CSR-rapportering, herunder rapportering efter GRI G4, communication on progress (CoP)-rapporter, integreret CSR-rapportering, klimaregnskaber, lovpligtige redegørelser for samfundsansvar mv. Endvidere rådgiver PwC virksomheder og organisationer om udarbejdelse af CSR-strategier, implementering af systemer o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere