#grønomstilling #klimaplan #Parisaftalen

Klima, miljø og energi

BASF: Aftale om vindenergi skal sætte nye standarder for klimavenlig produktion

BASF har indgået en hensigtserklæring med det tyske energiselskab RWE om at dedikere en offshore vindmøllefarm til energiforsyningen af BASFs produktionsanlæg. Aftalen er et vigtigt skridt på vejen mod at gøre produktionen i hele BASF CO2-neutral i 2050.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny bevilling fra VELUX FONDEN til WWF: Grøn omstilling af Danmarks blå økonomi

Med en ny millionbevilling fra VELUX FONDEN i ryggen vil WWF med det nye projekt ’Grøn Omstilling af Danmarks Blå Økonomi’ vise vejen for en blå økonomi, der både er miljømæssigt og økonomisk bæredygtig.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

International anerkendelse: Forbo optaget i World Green Building Council’s Corporate Advisory Board

Forbo har længe deltaget i klimadebatten om en mere bæredygtig bygningsindustri. Nu bliver stemmen løftet til et højere niveau med en plads i World Green Building Council’s Coporate Advisery Board. Et partnerskab, der skal realisere branchens klimamål.

Indhold fra partner

Supply chain

Tør du kigge din leverandør dybt i øjnene?

Vindmølleparker og energi-øer skyder op som tunge statussymboler på en bæredygtig verden. Men den grønne omstilling lykkes kun, hvis vi også kigger bag om processer på de produkter, vi altid har kendt - og tør stille krav til alle, vi handler med.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere