#grønomstilling #klimaplan #Parisaftalen

Klima, miljø og energi

Klima, biodiversitet og rent vand: Økologiske landmænd skal blive endnu mere bæredygtige gennem nyt samarbejde

Både nuværende og nye landbrugskunder i Merkur Andelskasse vil nu blive mødt af et krav fra deres pengeinstitut om at udarbejde en handlingsplan for klimaindsats og bæredygtighed. Det vil helt sikkert falde i god jord hos landmændene, lyder det fra Merkur

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny direktør vender underskud til overskud i bæredygtig bank

Efter præcis et år på posten kan administrerende direktør Charlotte Skovgaard præsentere et flot halvårsregnskab, hvor minus er erstattet af plus og basisforretningen er markant styrket.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BASF: Aftale om vindenergi skal sætte nye standarder for klimavenlig produktion

BASF har indgået en hensigtserklæring med det tyske energiselskab RWE om at dedikere en offshore vindmøllefarm til energiforsyningen af BASFs produktionsanlæg. Aftalen er et vigtigt skridt på vejen mod at gøre produktionen i hele BASF CO2-neutral i 2050.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny bevilling fra VELUX FONDEN til WWF: Grøn omstilling af Danmarks blå økonomi

Med en ny millionbevilling fra VELUX FONDEN i ryggen vil WWF med det nye projekt ’Grøn Omstilling af Danmarks Blå Økonomi’ vise vejen for en blå økonomi, der både er miljømæssigt og økonomisk bæredygtig.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere