Event

Gratis on-demand webinar: Systemer til klimaregnskab

Klimakurser

www.klimakurser.dk

  • info@klimakurser.dk
  • +45 2812 2422
  • Ellemosen 3 8680 Ry
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 05.01.2023
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Zoom (online)
Tilmeld  

Hvad er de rigtige systemer og værktøjer, når virksomhedens klimaregnskab skal opstilles og kommunikeres? Hvor kommer data fra, og hvordan bearbejder vi dem bedst muligt? Hvordan får vi klimasystemerne til at tale sammen med øvrige systemer?

Gratis on-demand webinar - Systemer til klimaregnskab

Deltag i vores gratis live online webinar og brug 1 time på at få 

  • Viden om de grundlæggende tilgange til klimaregnskab 
  • Konkrete bud på systemer og værktøjer, der kan understøtte arbejdet 
  • Indblik i hvordan systemerne fungerer i praksis

Oplægsholder: Thue Birk Svenningsen. 
Thue er uddannet i økonomi og kommunikation, grundlægger af Sustainable Business Solutions & Klimakurser og blandt landets mest erfarne rådgivere inden for CSR-området.

Se mere på vores hjemmeside

Klimakurser - vi gør dig klar til en bæredygtig fremtid
Vi tilbyder effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere kompetencer til at arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis. Kompetencer, der klæder jer på til at møde nuværende og kommende klimakrav på en måde, der styrker forretningen.

Vi har udviklet et en række kurser, der enkelt og hurtigt gør ledere og nøglemedarbejdere klar til at målstyre klimahandling og klimaregnskab. Med et klimakursus, bliver I ikke bare i stand til at overskue områdets principper og terminologier, men også til at bringe dem i anvendelse i udviklingen af forretningen.

Et klimakursus sikrer, at klimakompetencerne opbygges og perspektiverer øvrige kompetencer, så målopfyldelsen og udviklingen af klimafokuseret kultur i virksomheden accelereres.

Tags: Klimakurser

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere