Event

Gratis gå-hjem-møde: Er social dumping stadig en udfordring på danske byggepladser?

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 12.12.2018
Start tidspunkt: 14.00
Sted: Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K
Tilmeld  

Bureau Veritas og Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) inviterer til et spændende gå-hjem-møde, hvor vi sætter fokus på social ansvarlighed i byggeriet.

Gennem de senere år har der løbende været fokus på sager om social dumping på danske byggepladser. Det har ført til udviklingen af både interne og eksterne kontrolmetoder, som særligt bruges til at tjekke løn- og ansættelsesforhold i byggeriet i dag.

Det kan du høre meget mere om når Bureau Veritas og Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) inviterer til et spændende gå-hjem-møde, hvor vi sætter fokus på social ansvarlighed i byggeriet. Så sæt kryds i kalenderen den 12. december, kl.14:00-16:30 og tilmeld dig her. Deltagelse er gratis.

Program:

14.00-14.15: Velkomst og baggrund - introduktion til FBSA's værktøjer

Ved Christina Schultz, FBSA og Katalin Christensen, Bureau Veritas

14.15-14.35: Er social dumping på byggepladserne stadig en aktuel udfordring? 

Har man fået styr på den billige østeuropæiske arbejdskraft? Har byggebranchen fået andre udfordringer eller nye problemer? 

Bliv klogere på og lær de nye udfordringer at kende, når den anerkendte forsker, Søren Kaj Andersen fra FAOS, Københavns Universitet, kaster lys over dette emne.

14.35-14.55: Hvad skal man være opmærksom på, hvis man etablerer en intern kontrolenhed af løn- og ansættelsesforhold på egne byggerier? Hvad er erfaringerne i Københavns Kommune, og hvilke indsatsområde skal prioriteres højt?

Ved David Salomonsen, CSR chef fra Københavns Kommune.

14.55-15.05: Pause

15.05-15.25: Hvilke krav stiller HOFOR til sine leverandører inden for social ansvarlighed? Hvad er vigtigst i forhold til HOFOR’s kontrolmodel? Hvordan sikrer HOFOR et overblik over deres leverandørkæde, og hvad er HOFOR’s erfaringer med et adgangskortsystem? 

Ved Janus Michaelsen, HR Teamleder fra HOFOR.

15:25-16.00: Drøftelse ved bordene og fælles debat

16:00: Tak for i dag og netværk over en juleøl

 Læs mere og tilmeld dig her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere