Event

Gratis innovationsløft ruster din virksomhed til fremtidens udfordringer

Designskolen Kolding

www.designskolenkolding.dk/

  • dk@designskolenkolding.dk
  • 76 30 11 00
  • Ågade 10, 6000 Kolding, Danmark
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 06.09.2018
Start tidspunkt:
Sted: Designskolen Kolding
Tilmeld  

Globale udfordringer, ressourceknaphed, hurtige forandringer og øget pres fra konkurrenterne er blevet et grundvilkår i enhver forretningsdrift. På workshoppen Bæredygtig Fremgang kan du – gratis - få hjælp til at imødekomme de nye betingelse.

Designskolen Kolding

De stadigt større krav, der stilles fra omverdenen til virksomheden, kan synes som en næsten uoverstigelig barriere. Men faktum er, at de stadigt hyppigere forandringer også rummer et vækstpotentiale for de virksomheder, der formår at udvikle sig i takt med dem. 

Og netop denne udvikling kan virksomheden få hjælp til på Designskolen Kolding, som sammen med D2i designklyngen har udviklet et gratis innovationsforløb med fokus på bæredygtig udvikling. Workshoppen Bæredygtig Fremgang er skruet sammen, så den tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og dens potentiale for fremdrift.

- Forandringer kalder på nye måder at anskue de eksisterende systemer på, men det kan være svært selv at stille skarpt på egne styrker, svagheder og muligheder. På workshoppen får man tilknyttet en facilitator, der kan hjælpe processen på vej. Det giver en sjælden mulighed for at udfordre egen virksomhedskultur, rutiner og procedurer og sammen opdage nye muligheder og visioner, siger Liv Johanne Eskholm, der er projektleder på LAB for bæredygtighed på Designskolen Kolding samt én af tre facilitatorer på innovationsforløbet. 

På workshoppen vil man stifte bekendtskab med begrebet designtænkning som fundament til at skabe innovation og udvikling i den enkelte virksomhed. Derudover vil man få en række værktøjer til at angribe de konkrete udfordringer, virksomheden står med - hvad enten det er udvikling af nye konceptområder, et skarpere brugerfokus, at identificere fremtidsscenarier, der kan påvirke virksomhedens forretningsmodeller, cirkulær økonomi eller noget helt andet. 

- Vi hjælper virksomhederne med få lagt en køreplan, så de ved forløbets afslutning ved præcist, hvad deres næste skridt skal være. Og vi hjælper dem med at rodfæste de bæredygtige tiltag – ikke bare i de enkelte produkter, men helt ind i virksomhedens strategier og processer, siger Liv Johanne Eskholm. 

Workshoppen samler Designskolen Koldings mere end 20 års kompetencer gennem forskning og praksis. Innovationsforløbet består af 5 enkelte workshopdage samt 2 netværksdage med eksterne oplægsholdere fordelt over 4-6 måneder. Datoerne findes i samråd med den enkelte virksomhed. Deltagelse er gratis og forbeholdt CEO’ere og ansatte i små og mellemstore private vækstvirksomheder. 

For mere information kontakt: 

Liv Eskholm

Projektleder, Bæredygtig Fremgang

Laboratoriet for Bæredygtighed 

Designskolen Kolding

Tel.: 26123581

Mail: lje@dskd.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere