Event

Gratis kursus: Kender du plasten? – Basis (d. 10. oktober)

Plastindustrien

plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 10.10.2019
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Aage Vestergaard Larsen A/S, Klostermarken 3, 9550 Mariager
Tilmeld  

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse udbyder gratis dagskurser for at øge mængden af genanvendt plast i det danske erhvervsliv. Basiskurserne ‘Kender du plasten?’ finder sted den 10. oktober i Mariager hos Aage Vestergaard Larsen.

I regi af CIRKLA - Akademi for plastgenanvendelse udbydes kurset 'Kender du plasten? - Basis', der er et gratis dagskursus, som bliver afholdt hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

Vi gennemgår de vigtigste plasttyper, hvordan de ser ud, hvilke egenskaber de har og hvilke produkter, der kan laves ud af dem samt hvilke produkter, de kan genanvendes til og hvorfor sorteringen er så vigtig.

Vi får styr på de forskellige begreber, vi hører om i medierne – hvad er hvad?

Nedenfor kan du se en foreløbig lektionsplan:

Lektion 1: Hvad er plast og plastens historie?

Lektion 2: De vigtigste plast typer

Lektion 3: Få styr på begreberne; genbrug, genanvendelse, bæredygtighed, cirkulær økonomi

Lektion 4: Bioplast kontra bionedbrydeligplast

Lektion 5: Hvorfor er sortering så vigtig?

Forplejning: Inkl. kaffe/rundstykker og frokost (er du vegetar, har du allergi mm., så send venligst mail derom til info@cirkla.dksenest fem dage før starten på kurset).

Du modtager et kursusbevis efter afslutning af kurset.

Målgruppe:

Alle fra den plastproducerende industri, såvel som det plastforbrugende erhverv, der ønsker en basisviden om plast og genanvendelse.

Tilmelding:

Tilmelding sker via dette link, og det er som nævnt gratis at deltage. Kurset udbydes den 4. juni, d. 20. juni, d. 3. september og d. 10. oktober i Mariager hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Bemærk at der er et begrænset antal pladser til kurset, og at man skal oprettes som bruger på CIRKLA.dkfor at kunne tilmelde sig.

CIRKLA - Akademi for plastgenanvendelse:

CIRKLA - Akademi for plastgenanvendelse, er et plastakademi, hvor der er relevante kurser og undervisning i hensigtsmæssige materialevalg, design, produktionsmetoder og grønne forretningsmodeller, med det formål at øge plastgenanvendelsen i Danmark til gavn for danske virksomheders konkurrenceevne.

CIRKLA - Akademi for plastgenanvendelse, er en del af et 2-årigt projektet ”Genanvendelse af plast – en styrket dansk industri”, der skal bidrage til øget vidensformidling og dialog i værdikæden, så langt mere plast fra erhvervslivet bliver genanvendt.

Industriens Fond støtter projektet, og bag projektet står bl.a. brancheorganisationen Plastindustrien, genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S og Aalborg Universitet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere