Event

Gratis lynkursus i ny varemærkestandard

FSC Danmark

dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 08.01.2018
Start tidspunkt:
Sted: Aarhus og København
Tilmeld  

FSC Danmark afholder i februar lynkurser i Aarhus og København, hvor vi gennemgår den reviderede standard med fokus på de væsentligste ændringer og nye muligheder.

Gratis lynkursus i ny varemærkestandard
FSC har offentliggjort en revideret varemærkestandard (FSC-STD-50-001 (V2-0)), som indeholder kravene til organisationers brug af FSC's varemærker, eksempelvis FSC-logoet. FSC Danmark afholder i februar lynkurser i Aarhus og København, hvor vi gennemgår den reviderede standard med fokus på de væsentligste ændringer og nye muligheder. På kurserne er der også mulighed for at stille spørgsmål og møde andre FSC-certificerede virksomheder. Kurserne er gratis at deltage i. Lynkurset henvender sig særligt til alle, der er ansvarlige for en organisations FSC-certificering, men også til ansvarlige for brug af FSC-logoer i markedsførings- og kommunikationsmaterialer samt på produkter/produktemballager. 

Tid og sted
Lynkurserne afholdes:

Onsdag d. 21. februar fra 10-12 i Aarhus (Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C (mødelokale annonceres senere) - se info om parkering her.) 

Torsdag d. 22. februar fra 13-15 i København (sted annonceres snarest muligt) 

Tilmelding
Tilmelding sker via mail til kursus@fsc.dk, tilføj "Lynkursus i FSC's nye varemærkestandard" i emnefeltet. 

Husk at oplyse om du ønsker at deltage i Aarhus eller København.

Kurserne bookes efter "først til mølle"-princippet.

Tags: FSC Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere