Event

Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – 6. april 2021

Plastindustrien

plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 06.04.2021
Start tidspunkt: 08.30 - 15.30
Sted: Den jydske Haandværkerskole, 8370 Hadsten
Tilmeld  

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen den 6. april på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – 6. april 2021

Den 6. april 2021 fra 8:30-15:30 inviterer Plastindustrien til et gratis plastkursus for fysik- og kemilærere i folkeskolen.

Kurset afholdes i samarbejde med plastmageruddannelsen på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Vi tager naturligvis højde for at gennemføre arrangementet i overensstemmelse med de gældende coronarestriktioner.

Kursets formål

Plast er en stor del af vores hverdag: Emballage, telefoner, computere, tøj, sko og meget mere har vitale dele af plast. Men kun de færreste kender plastens natur.

Kursets formål er at give lærere ideer og redskaber til at arbejde med plast i kemi- og fysikundervisningen i udskolingen. Derudover kommer vi ind på temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi.

Kurset inkluderer også et besøg hos en lokal plastvirksomhed, og deltagerne får et indblik i, hvad en plastmager laver.

Deltag i næste plastkursus

Det næste kursus finder sted den 6. april på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Om eftermiddagen vil der være et besøg på plastvirksomheden Wavin Danmark, Wavinvej 1, 8450 Hammel.

Det endelige program for dagen bliver snarest muligt offentliggjort. Der er et begrænset antal pladser.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk eller på telefon: 2489 3247.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport til virksomhedsbesøget.

Bemærk: Hvis du var tilmeldt kurset den 29. september 2020, som vi blev nødt til at aflyse, så beder vi dig om at tilmelde dig igen.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere