Event

Gratis webinar. Simplificér det komplekse: Intelligente bygninger og energieffektivitet

WindowMaster A/S

www.windowmaster.dk/

  • info.dk@windowmaster.com
  • +45 4567 0300
  • Skelstedet 13 2950 Vedbæk
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 13.09.2018
Start tidspunkt:
Sted: https://www.windowmaster.dk/webinarer
Tilmeld  

I dette gratis webinar ser vi på de seneste trends inden for ’open protocol’ systemer og IoT (Internet of Things) i bygninger.

Vidste du, at man ved at reducere kompleksiteten i intelligente bygninger kan øge bygningens ydeevne samtidig med, at bygningsbrugernes velbefindende forbedres?

Antallet af intelligente løsninger og teknologier i bygninger vokser hastigt. Dette er spændende, men kan desværre også øge kompleksiteten for rådgivere, bygningsansvarlige, bygningsejere og bygningens brugere med de mange systemer og data at holde styr på.

I dette gratis webinar ser vi på de seneste trends inden for ’open protocol’ systemer og IoT (Internet of Things) i bygninger. Vi dykker ned i, hvordan de bryder paradigmer for at øge bygningers komfortniveau samtidig med, at kompleksiteten reduceres for samtlige personer, der arbejder med eller bruger bygningen. 

Dette webinar vil også dække hvordan koordinerede, intelligente systemer kan reducere energiforbruget i både nye og eksisterende bygninger.

Tilmeld dig webinaret her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere