Green Building Council Denmark

Klima, miljø og energi

Green Building Council Denmark lancerer ny planetær-certificering

DGNB-certificeringen er blevet den dominerende certificeringsordning i byggebranchen. Men der skal være mere at sigte efter, mener Green Building Council Denmark, som lancerer DGNB Planet – et klimastempel for dem, som går ekstra langt for at beskytte planeten i deres forretningsmodel.

Samfund

Hybridløsninger kan give mere bæredygtighed i byggeriet

Bygninger med betonkerner i midten omgivet af skeletter og facader i træ kan være en genvej til en mere bæredygtig byggesektor, både når det gælder opførelse og drift. Og så er det vigtigt med fokus på ansvarligt indkøb af træet, lød det bl.a. på Build in Wood.

Klima, miljø og energi

Danmark får sin første bæredygtige børnehave

Svendborg Kommune har bygget Danmarks første bæredygtige børneinstitution. Flere bæredygtige institutionsprojekter i Københavnsområdet og i Nordjylland er under opsejling.

Klima, miljø og energi

Skanderborg bygger Danmarks mest bæredygtige rådhus

Administrationscenter Skanderborg bliver det første rådhus herhjemme, som certificeres efter den anerkendte DGNB-standard for bæredygtighed i bred forstand. Byggeriet vurderes på 182 indikatorer inden for bl.a. miljø, økonomi og teknisk kvalitet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere