12.06.2018  |  Strategi & ledelse

Green Cotton Group nu OHSAS 18001, ISO 9001 og ISO 14001 certificeret

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Vi er selvfølgelig stolte, men værdien af en certificering kommer af, at have alle relevante arbejdsprocedurer dokumenteret og verificeret” siger CEO Lasse Simonsen.

Efter succesfulde auditeringer i Green Cotton Group Lviv, Green Cotton Group Denmark samt by Green Cotton har Green Cotton Group nu opnået en Occupational health and safety certification; OHSAS 18001.

Dette gør Green Cotton Group til en af de få tekstilvirksomheder i Verden med både OHSAS 18001, ISO 9001 og ISO 14001, hvilket virksomheden er meget stolt af.

Men for Green Cotton Group har målet med en certificering aldrig været, kun at vise de årlige auditører, at man kan overholde et regelsæt. ”Værdien af en certificering kommer af, at have alle relevante arbejdsprocedurer dokumenteret og verificeret” siger CEO Lasse Simonsen. ”Dette giver en platform, hvorfra vi konstant kan forbedre vores arbejde med miljø, kvalitet og social ansvarlighed – noget vi kun kan opnå, hvis alle i organisationen bidrager.”

Næste projekt for gruppens Sustainability Manager Lenette S. Liljendal bliver at certificere det nyopstartede indkøbskontor i Tyrkiet.


Om Green Cotton Group:              

Green Cotton Group er en traditionsrig virksomhed med hovedkvarter i Ikast, Danmark. Siden 1986 har fokus være på bæredygtighed og især økologi med brandet Green Cotton, og virksomheden er kendt for dens pionerarbejde med den første T-shirt i Verden lavet af certificeret økologisk bomuld. I de seneste år har virksomheden transformeret sig selv fra en traditionel ordreproducerende virksomhed, til at blive aktiv på flere niveauer i branchen, både private label, wholesale og retail. Gruppen har totalt 400 ansatte i Danmark, Ukraine, Tyrkiet og Japan

Mere fra Green Cotton Group

Green Cotton Group

http://greencottongroup.com/greencottongroup/

Green Cotton Group er en traditionsrig tekstilgruppe med hovedkontor i Ikast, Danmark. Gruppen ejer pionerbrandet Green Cotton, og har i årtier været dedikeret til at designe og producere bæredygtige højkvalitetsprodukter.Med fokus på både postordrer/webshops, kædebutikker samt wholesale virksomheder har Green Cotton Group gennem årene – fra et globalt perspektiv - hjulpet mange firmaer med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere