11.04.2016 | Navnenyt

Green Network øger udviklingskapaciteten

Thomas Kjærgaard skal fremover servicere Green Networks 150 partnervirksomheders behov for CSR løsninger

Thomas Kjærgaard (40) er pr. 1. april ansat som Chief Business Development Officer (CBDO) & Senior Advisor i Green Network. 

Green Network hjælper virksomheder med at skabe forretning med CSR og sikre kvaliteten i CSR arbejdet. Med ansættelsen af Thomas som chef for forretningsudvikling investeres der nu yderligere i udviklingen af relevante tilbud og løsninger til virksomhederne.

Konkret vil Thomas have fokus på videreudviklingen af de CSR trænings- og implementeringsprocesser, som benyttes i samarbejde med bl.a. Green Networks 150 partnervirksomheder. Herunder den roste CSR Skyline hvormed virksomheder kan måle modenheden i forhold til deres væsentlige CSR områder. Desuden vil Thomas fokusere på udviklingen af en række nye CSR læringsforløb og værktøjer, som i de kommende år tilbydes partnervirksomheder i Green Network. 

Thomas tiltræder med 12 års erfaring inden for optimering af organisationers udviklings- og læringsprocesser for at øge effekten af dem og forbedre performance. Han har bl.a. seks års erfaring fra Udenrigsministeriet.Tre af disse år var som PhD-stipendiat med fokus på internationale virksomheders CSR rapportering og som samarbejdspartner for FN’s UN Global Compact. Derudover har Thomas ledelseserfaring inden for IT og kommunikation fra den private sektor, hvor han har rådgivet større og mindre virksomheder i Danmark og i udlandet.

Kontakt Thomas på: 
tk@greennetwork.dk
 

Mere fra Green Network

Green Network

www.greennetwork.dk

Green Network A/S er et CSR videns- og træningscenter, der arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og vækst hos vores partnervirksomheder.I mere end 21 år har vi inspireret og udviklet virksomhedernes mådeat tænke forretning på og banet vejen for nye forretningsmuligheder gennem arbejdet med forretningsfokuseret samfundsansvar (CSR).Green Network er i dag Danmarks førende udbyder af viden…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere