Event

Green Networks 25-års Jubilæum!

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 21.03.2019
Start tidspunkt: 09.30-15.00
Sted: Vejle Stadion, Roms Hule 6, Dandy Lounge
Tilmeld  

Kom og vær med til at fejre Green Networks 25-års Jubilæum med spændende oplæg, interessante cases og god stemning!

I 25 år har Green Network hjulpet virksomheder inden for miljø, arbejdsmiljø, CSR og bæredygtighed!

I 2019 er det 25 år siden Green Network blev stiftet og det vil vi gerne fejre med alle jer! Fejringen finder sted torsdag den 21. marts kl. 09.30-15.00 på Vejle Stadion. Arrangementet bliver en kombination af spændende oplæg fra blandt andre LEGO, NGUVU og Blaaholm og reception for alle der er interesseret. Man er velkommen til at deltage i dele af dagen efter interesse.

Gennem de 25 år Green Network har eksisteret, er der sket en enorm udvikling inden for virksomhedernes arbejde med samfundsansvar. Og det ser vi også ude omkring hos vores partnervirksomheder. Fra miljø og arbejdsmiljø, udviklingen af CSR-strategier og rapportering og senest formuleret i en fælles vision med FN’s Verdensmål, som flere er begyndt at vende sig mod.

Green Network har gennem 25 år formået at forny sig og til stadighed tilbyde løsninger til at hjælpe jer med at opbygge kapacitet, dokumentere effekt og implementere effektive løsninger inden for disse områder. Netop denne udvikling vil være temaet til vores Jubilæumsfejring og vi har inviteret en række af partnere til at fortælle, hvordan de arbejder med disse emner i praksis. Vi skal også tale om fremtiden og hvilken retning Green Network skal bevæge sig i, for at blive ved med at være aktuel fremadrettet.

Kom med til en festlig dag med god mad, hygge, netværk og samvær for at fejre de 25 år og de resultater vi har opnået sammen!

OBS: Det er muligt at deltage i dele af dagen, f.eks. er der oplæg om formiddagen og reception om eftermiddagen. Kom som du har lyst, bare husk tilmelding.

 

Oplev blandt andre:

LEGO

Environmental Engagement Manager Matt Whitby vil fortælle mere om LEGOs indsats inden for nye bæredygtige materialer til den berømte LEGO klods. LEGO har allerede udsendt visse typer af LEGO lavet i plantebaseret plastik og på dagen vil Matt fortælle mere om det arbejde, de laver inden for dette område.

 

Blaaholm og I.C. Nielsen & Søn. 
Blaaholm arbejder aktivt med deres miljøindsats og bruger blandt andet ledelsessystemet i Green Networks skabeloner til miljørapporter. De har som en del af dette arbejde gennemført et varmeprojekt med deres leverandør I.C. Nielsen & Søn.

Projektet betød at de kunne opnå reelle energibesparelser til gavn for både miljøet og for virksomheden. Blaaholm valgte bevidst I.C. Nielsen & Søn ud fra kriteriet om certificeret energivejledning. Dette gav dem langt højere grad af bevidsthed omkring deres forbrug af varme, samt ændringer og optimeringer af eksisterende energiløsninger og et solidt grundlag for at opnå besparelser i tæt dialog med leverandøren. Mød både Blaaholm og deres leverandør til Green Networks Årsmøde.

 

NGUVU

Rune Sandholdt fra NGUVU kommer og fortæller om, hvordan hans projekt hjælper udsatte kvinder i Afrika og hvordan dette bidrager til FNs Verdensmål. NGUVU er et socialt iværksætteri, som arbejder med at sikre ordenlige arbejdsforhold, fast job og faglig udvikling for kvindelige kaffebønder i Kenya. NGUVU har på den måde opbygget en forretningsmodel ud fra Verdensmålene og er som start-up et godt eksempel på at kunne skabe forretning og samtidig bidrage til at løse nogle af verdens udfordringer.

 

Mød CSR Europe!

Til vores jubilæum kan du også møde repræsentanter fra CSR Europe! Vi har løbende intensiveret vores samarbejde med CSR Europe, som er paraplyorganisationen for CSR-netværk i hele Europa. På vores jubilæum vil Bernedine Bos, Director of Services fra CSR Europe medvirke med et oplæg om CSR Europe.

Hun vil blandt andet komme ind på det nyligt udkomne Reflection paper: TOWARDS A SUSTAINABLE EUROPE BY 2030 fra EU Komissionen, samt CSR Europes rolle i forhold til dette. Hun vil samtidig også fortælle mere om CSR Europe’s partnerskab med LM Wind Power og Green Network omkring CO2 neutralitet. Oplægget vil være på engelsk.

 

Diplomer til Sustainable Business Partners

Derudover vil vi også overrække diplomer til dette års Sustainable Business Partners, som blev enten certificeret eller re-certificeret ved årskiftet, og som dermed viser, at de har gennemført Green Networks kursusrække inden for CSR og Bæredygtighed og har kapaciteten til at arbejde målrettet med deres indsats.

 

Tid: Torsdag den 21. marts 2019 kl. 09.30-12.00 med oplæg. Frokost fra 12-13. Reception fra 13-15.00

Sted: Vejle Stadion 

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere