11.01.2018 | Navnenyt

Hanne Bohnstedt ny project manager i Sustainor

Hanne Bohnstedt, project manager hos Sustainor

Hanne Bohnstedt er fra januar 2018 ansat som project manager på fuld tid i Sustainor ApS i Aarhus. Hun har været tilknyttet virksomheden som deltidsansat det seneste halve års tid.

Hanne er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, og har tidligere arbejdet for bl.a. det grønlandske selvstyre, Region Midt, Økologisk Landsforening, FSC Danmark og NepCon.

Hos Sustainor er hun med til at implementere CSR hos danske virksomheder - primært hos de store virksomheder, der er underlagt Årsregnskabslovens §99.

Mere fra Sustainor ApS

Sustainor ApS

https://sustainor.eu/da

Praktisk rådgivning til virksomheder der vil arbejde struktureret med CSR og bæredygtighed. Vi har sat strøm til vores CSR implementeringsproces, så det er blevet meget nemmere og billigere at være kunde hos os: Se mere her: https://www.dk-so.sustainor.eu/page-1 Nøgleord: CSR, ÅRL §99a+99b, UK Modern Slavery Act, leverand…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere