02.03.2021  |  Klima, miljø og energi

Har din virksomhed store og kostbare fysiske anlægsaktiver?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flere og flere virksomheder med store anlægsaktiver implementerer ISO 55001:2014 standarden

Flere og flere virksomheder med store anlægsaktiver implementerer ISO 55001:2014 standarden, som opstiller og specificerer kravene til et Asset Management System (AMS), for at styrke den systematiske tilgang til drift og vedligehold.

Det kræver, at du har et dybdegående kendskab til opbygning, implementering og certificering af et Asset Management System (AMS) samt fuld forståelse for standardens krav og sammenhæng med de øvrige ISO-standarder (ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001).

Derfor inviterer Bureau Veritas til et ISO 55001 Inspirationsseminar den 26. maj, hvor standardens formål, baggrund og indhold gennemgås trin for trin, og du bliver bekendt med begreber som Strategic Asset Management Plan (SAMP) og Asset Management Policy.

Læs mere om ISO 55001 Inspirationsseminaret

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere