Event

High performance dagen 2021

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

 • info@cbs-executive.dk
 • +45 38 15 60 00
 • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 18.11.2021
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Tilmeld  

Fra nysgerrighed og holdning til handling

High Performance Dagen 2021 byder på highlights fra en ny og banebrydende uddannelse – Inclusive Leadership, der er skabt i tæt samarbejde mellem High Performance Institute og CBS Executive Fonden. Mød forskere og ledere fra kunsten, sporten og erhvervslivet og få indblik i, hvad der skal til for at udfolde det menneskelige og forretningsmæssige potentiale i en mangfoldig organisation.

Velkommen til High Performance Dagen 2021.

Diversitet og inklusion handler om, hvad vi vil med vores samfund.

Diversitet hænger tæt sammen med inklusion. Diversitet bringer forskellighederne sammen i teams, virksomheder og organisationer. Inkluderende ledelse er den praksis, der får mangfoldigheden i spil. Formålet med uddannelsen Inclusive Leadership er at sikre, at hvert enkelt menneske oplever sig værdsat, tryg, anerkendt og respekteret for sine unikke evner og sit særlige potentiale, og at det er afsættet for at få alle kompetencer i spil og dermed skabe store præstationer og høj værdi for organisationen.

Diversitet handler om hvem, mens inklusion handler om hvordan. På Inclusive Leadership-uddannelsen får du teoretisk brugbar viden og praktiske erfaringer og cases med, så du selv kan gå hjem og gøre det, der skal til. Det er på tide, vi kommer videre. Og det er virksomhederne, der skal gå forrest. Nu er tiden kommet til, at nysgerrighed og holdning udskiftes med handling.
Vi ses

Program

 • Kl. 08.30 Morgenmad
 • Kl. 09.00 Velkommen
  v/ Anne Marie Jess Hansen, CEO for CBS Executive Fonden og Allan Levann, direktør for High Performance Institute.
 • Kl. 09.05 Samfundsopgaven: Hvorfor er Inclusive Leadership en vigtig dagsorden?
  v/Lars Kolind, investor og iværksætter.
 • Kl. 09.15 Diversitet & inklusion: At lede medarbejdere med vidt forskellige kompetencer er en anderledes ledelsesopgave end at lede mennesker der ligner hinanden. Til gengæld bliver resultatet langt bedre for den enkelte medarbejder, for teamet og hele virksomheden, fordi lederen evner at forløse, udvikle og udfolde mangfoldigheden i en inkluderende kultur.
  v/Sara Louise Muhr, professor, CBS.
 • Kl. 10.00 Inclusive Leadership. The role of allyship. To lead diverse organisations, we need inclusive leadership. In this session, we explore the idea of inclusive leadership, its role in nurturing an inclusive culture and introduce the idea of active allyship as a key enabler of inclusive leadership.
  v/ Dr. Poornima Luthra, Author of ‘Diversifying Diversity. CEO TalentED Consultancy and Teaching Faculty, CBS.
 • Kl. 10.45 Pause
 • Kl. 11.30 Diversitet og Inklusion i sporten og kunstens verden: Diversitet og inklusion er helt afgørende, hvis man skal skabe store præstationer og udvikle hele talentmassen.
  Kasper Hjulmand, landstræner og Kasper Holten, direktør for Det Kongelige Teater i dialog.
 • Kl. 12.15 Diversitet og inklusion i erhvervslivets verden. Fire cases om hvad vi har gjort - og hvad vi skal gøre mere af.
  v/ Mikala Larsen, HR-direktør, Nestlé, Carsten Hellmann, CEO ALK, Betina Dam Hansen, Chief Diversity & Inclusion Officer, Danske Bank og Lotte Hjortlund Andersen, HR-direktør Coop Danmark.
 • Kl. 13.30 Opsamling og spørgsmål
 • Kl. 13.45 Tak for i dag

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere