Jobopslag

Hjælp os med at etablere fokus på bæredygtighed i Europa.

Watts

www.watts.com/

 • +45 99920811
 • Pugdalvej 1 7480 Vildbjerg Denmark
Stilling: Sr. Sustainability Engineer
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 31.08.2021
Søg job  

Til en nyoprettet stilling søger vi en erfaren Sustainability Engineer. Du bliver en del af en global virksomhed og vil, i tæt samarbejde med et mangfoldigt og internationalt team, tage ansvar for at implementere et bæredygtighedsprogram hos Watts Europe. Der vil være mange rejsedage forbundet med denne stilling.

Som vores Sustainability Engineer indgår du i et partnerskab med de europæiske produktionsledere, produktchefer, mv., samt forskellige Watts medarbejdere og lederteams, for at implementere og udføre bæredygtighedsstrategier på tværs af Watts.
Lyder det interessant? Hvis ja – så kontakt os hurtigst muligt, da vi mangler dig i vores team.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder
Din primære arbejdsplads bliver i Herning-området, og med mulighed for at arbejde hjemmefra fra tid til anden. I jobbet refererer du til Vice President Global Quality. Du bliver ansvarlig for at udvikle og implementere en robust strategi hos Watts i Europa. Du støtter de forskellige fabrikker, primært i Europa, i forhold til at definere, implementere og gennemføre deres bæredygtighedsstrategier. Dine ansvarsområder omfatter:

 • Udvikle og implementere bæredygtighedsmål på tværs af den europæiske organisation
 • Revidere og vurdere bæredygtighedens modenhed i hele regionen
 • Administrere og fremme forskellige bæredygtighedsaktiviteter og projekter inden for områderne energieffektivitet, vandbeskyttelse, affaldshåndtering, virksomhedsansvar og medarbejderengagement
 • Hjælpe med at udvikle og eksekvere strategier til at vise hvordan vores produkter og tjenester hjælper kunder og lokalsamfund med at nå deres bæredygtighedsmål
 • Kommunikere om bæredygtighedsprogrammernes succes for at skabe et generelt forventningsniveau og engagement hos alle Watts-medarbejdere
 • Håndtere alle bæredygtighedsprojekter
 • Tage del i udarbejdelsen af den årlige bæredygtighedsrapport
 • Overvåge bedste praksis i branchen inden for området

Erfaring & Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne inden for et relateret teknisk område kombineret med flere års relevant bæredygtighedserfaring. Du har en meget praktisk tilgang og fokuserer på alle elementer i bæredygtighed.
Desuden kendetegner følgende kvalifikationer dig:

 • Stærk og empatisk formidler og samarbejdspartner
 • Du evner at skrive og rapportere om bæredygtighed
 • Demonstrerede tekniske færdigheder, som BREEAM, LEED og ISO14001
 • Professionelle mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på engelsk, så du kan dele budskabet om bæredygtighed i hele organisationen. Fransk og/eller italiensk vil være en fordel.

Som person er du indflydelsesrig og har fremragende samarbejdsevner. Desuden arbejder du på en selvstændig og proaktiv måde med fokus på at finde løsninger.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV hurtigst muligt online via vores hjemmeside. Det er vigtigt, at begge dele er på engelsk. Vær opmærksom på, at når du klikker ind på vores hjemmeside, står annoncen på engelsk.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere