15.10.2020  |  Kommunikation

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

H.K.H. Kronprinsessen uddeler for syvende år i træk CSR Prisen til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima. Prisuddelingen finder sted mandag den 26. oktober på Børsen i København.

CSR Prisen 2020 er en anerkendelse og hyldest til de virksomheder, der er bedst til at rapportere om bære­dygtighed og klima. Med prisen ønsker FSR – danske revisorer at anerkende de store danske virksomheder, der i deres årlige rapport skaber gen­nemsigtighed og troværdighed om virksomhedens samfundsansvar, og som på den måde kan være en inspiration for andre.

I alt har rapporter fra 67 store danske virksomheder – heraf både unoterede og børsnoterede – været med i konkurrencen om prisen i år. Af disse har dommerpanelet valgt at nominere følgende syv virksomheder til CSR Prisen 2020: Arla, Grundfos og PensionDanmark samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Rockwool og Ørsted.

Prisuddelingen finder sted som en del af årets CSR konference: Førerposition i en ekstraordinær tid. Erhvervsminister Simon Kollerup åbner konferencen, hvor man blandt andre også kan møde Toby A.A. Heaps, CEO, Corporate Knights og Gerbrand Haverkamp, Executive Director, World Benchmarking Alliance til en drøftelse om Danmark og danske virksomheder som forbillede inden for bæredygtighed.

Selve prisuddelingen starter kl. 16.00.

Læs mere om CSR Prisen 2020 på FSR's hjemmeside her og de syv nominerede virksomheder i publikationen her.

Læs mere om årets CSR konference her.

Tid og sted:
Mandag den 26. oktober 2020, kl. 12.30 – 17.00.

CSR Prisen 2020 uddeles i programmets 3. del, som starter kl. 16.00 og slutter kl. 17.00.

På grund af Corona-situationen vil der kun være adgang til Børsen for særligt inviterede. Alle andre kan følge konferencen og prisuddelingen online.

Presseakkreditering:
Grundet corona-situationen vil der være begrænset adgang for pressen til arrangementet.

Kontakt Anders Lau, Kommunikationschef i FSR – danske revisorer: ala@fsr.dk.

Tilmeldingsfrist for presseakkreditering er mandag den 19. oktober 2020

Særlig information til pressen:
H.K.H Kronprinsessen forventes at ankomme til Børsen kl. ca. 14.15. Her vil der være en kort mulighed for at tage billeder ved ankomsten.

Der vil først være adgang til Børssalen i forbindelse med at selve prisuddelingen starter kl. 16.00. I den mellemliggende periode vil pressen kunne opholde sig i et afgrænset område hos Dansk Erhverv.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere