Jobopslag

HR Partner til hovedkontoret i Danmarks største internationale NGO

Dansk Flygtningehjælp

flygtning.dk/

 • Erhvervspartner@drc.ngo
 • 3373 5000
 • Borgergade 10, 3.sal 1300 København, Danmark
Se profil  
Stilling: HR Partner
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: 03.12.2020
Tiltrædelses­dato: 01.02.2020
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 18.11.2020
Søg job  

HR Partner til hovedkontoret i Danmarks største internationale NGO

Hvem er vi?

HR består af +25 kolleger, fordelt på to teams. Vi hjælper Dansk Flygtningehjælps ledere og medarbejdere med at gøre en forskel for verdens flygtninge og fordrevne ved hjælp af strategisk og operationel HR-support i form af løn og vilkår, rekruttering, trivsel, performance, udvikling og planlægning.

Du bliver en del af teamet HR Operations and Analytics, og vil sammen med en HR partner-kollega supportere den danske operation med ca. 400 medarbejdere. Dit ansvarsområde bliver de afdelinger i vores hovedkvarter i Borgergade, der samarbejder tæt med vores kolleger i felten, og derfor vil du hver dag møde et spændende internationalt miljø. Du vil have et tæt samarbejde med dine HR-kolleger, som har forskellige ekspertiser ift. løn, vilkår, jura, rekruttering mv., og du vil også samarbejde med de tre HR-partners, der supporterer ude i verden fra vores hovedkontor.

Dine opgaver

Som HR-partner er du primær kontaktperson for lederne i dine afdelinger, og ansvarlig for forbindelsen mellem forretning og HR, med henblik på at styrke HR-fokus i forretning og forretningsfokus i HR. Derudover vil du, afhængig af dine kompetencer, tage lead på et specialistområde på tværs. Dine opgaver vil derfor være:

Support til forretningen: 

 • Primær HR-kontaktperson for ledere og medarbejdere i dine forretningsområder.
 • Rådgive lederne i dine forretningsområder i forhold til hele HR-paletten: løn og vilkår, rekruttering, trivsel, performance, udvikling og planlægning.
 • Driftsopgaver i dine forretningsområder, som løntilbud og opstart af kontraktprocessen.
 • Specialist lead – afhængig af kvalifikationer, f.eks. facilitering, trivsel, jura, processer, mv.

Din profil

Du har flere års erfaring indenfor HR, og gerne erfaring som HR-partner. Du har sikkert erfaring med at arbejde en international organisation, og samtidig et solidt kendskab til det danske arbejdsmarked, overenskomstforhold, løn og personalejura. Du trives med den rette kombination af udviklings- og drifts opgaver. Du forstår at formidle komplekse emner på en enkel, relevant og pædagogisk måde. Du motiveres af at arbejde for et meningsfuldt formål, og du er god til at agere i en mangfoldig og international kontekst.

Alle medarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet. Vi forventer desuden, at:

 • Du har en relevant akademisk uddannelse (f.eks. HRM)
 • Du er udadvendt og dygtig til at kommunikere med kolleger på alle niveauer, både mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.
 • Du har erfaring med og holder af at være i et internationalt miljø, og samarbejde med kolleger fra hele verden.
 • Du er en holdspiller og glæder dig til at være en del af et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden.
 • Du er forretnings- og servicemindet og er god til at skabe relationer og sætte dig ind ledernes vilkår og mål.
 • Du tager ansvar, tænker på helheden, følger opgaverne til dørs, og er opsøgende når du oplever, at der er behov for det.
 • Du er struktureret; har øje for kvalitet og detaljer og er ikke bange for en vis mængde administrative opgaver. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt internationalt arbejdsmiljø med alsidige opgaver, et højt tempo og mange udviklingsmuligheder såvel ansvarsmæssigt som fagligt. Derudover har vi fleksibel arbejdstid, engagerede kollegaer og et dejligt uformelt arbejdsklima med både respekt og humor.

Startdato: 1. februar 2021, men gerne allerede 1. januar hvis muligt.

Arbejdssted: Borgergade 10, København

Løn- og ansættelsesvilkår: Vilkår er i henhold til gældende overenskomst indgået mellem Dansk Flygtningehjælp og AC. Stillingen er på fuldmægtig-niveau.

Ansøgningsproces

Stillingen kan kun søges online på www.drc.ngo under Ledige Stillinger. Du er velkommen til at kontakte Christiane Hjerrild (christiane.hjerrild@drc.ngo) for flere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist: 3. december 2020. 

Vi planlægger at afholde samtaler senest i uge 50, men da det er vigtigt for os at besætte denne stilling hurtigst muligt, forbeholder vi os retten til at interviewe kandidater før ansøgningsfristen.

Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

DFH’s evne til at sikre beskyttelse og assistance til flygtninge, internt fordrevne og interessenter afhænger af vores ansattes evne til at opretholde og promovere de højeste standarder af etisk og professionel adfærd i relation til DFH’s værdier og adfærdskodeks, inklusiv beskyttelse imod seksuel udnyttelse, misbrug og chikane. DFH udfører et omfattende og grundigt baggrundstjek som del af rekrutteringsprocessen. Besøg flygtning.dk for at læse mere om hvad vi gør for at sikre robuste beskyttelsesmekanismer.

Hvis du har spørgsmål til eller problemer med at søge online, kan du kontakte vores support på drc.ngo/about-us/job-and-career/support-for-job-seekers.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere