Event

Hvordan håndterer du risici i de nye ISO-standarder?

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 29.10.2020
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Bureau Veritas Business Academy Oldenborggade 25-31 , 7000 Fredericia
Tilmeld  

Praktisk og generisk kursus i risk management i forhold til de nye ISO-standarder

Uanset din virksomheds type eller størrelse, vil du møde interne eller eksterne risici, som skal vurderes og håndteres således, at de ikke får uforudsete konsekvenser for din virksomhed - og derfor er risikostyring nu en forankret del af de nye ISO-standarder.

Det stiller samidig nye krav til dig, der er (med)-ansvarlig for din virksomheds ledelsessystem, og derfor har vi udviklet et praktiskorienteret kursus i risk management.

Indhold

Med en praktisk indgangsvinkel bliver du præsenteret for forskellige metoder anvendt til risikovurdering, hvor de er anvendelige samt metodernes forskelle og ligheder.

Du bliver klogere på, hvordan risikostyring skal håndteres, og hvordan du vælger en metode til at vurdere risici i din virksomheds ledelsessystem - uanset om det er inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed mv.

Indhold

  • Kort gennemgang af High Level Structure i f.eks ISO 9001:2015
  • Risiko i High Level Structure og f.eks ISO 9001:2015
  • Introduktion til forskellige metoder til risikostyring samt fordele og ulemper (ISO 31000, FMEA, Skildpadde etc.)
  • Øvelser om risici og muligheder
  • Øvelser med afprøvning af metode
  • Eksempler fra den virkelige verden gennem hele kurset

Målgruppe

Målgruppen er alle, der har brug for et indblik i, hvilke værktøjer, der findes til risikostyring, samt brug for en forståelse af risk management i de nye ISO-standarder.

Ønsker du en mere dybdegående gennemgang af en specifik metode, kan du bygge videre på din viden om risk management med et kursus i for eksempel Failure Mode and Effects Analysis (FMEA) & VDA eller opbygning af HACCP-systemer.

Læs mere om risk management...

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere