01.07.2021  |  Klima, miljø og energi

Hvordan klarlægger du den kemiske APV?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kemiske stoffer og materialer er en del af arbejdsmiljøet på mange danske arbejdspladser og kan udgøre en stor sundhedsrisiko for virksomhedens medarbejdere, hvis de ikke håndteres korrekt.

"Udover, at en kemisk APV er lovpligtig, kan selv små uheld med forkert brug af kemikalier have alvorlige konsekvenser for virksomhedens medarbejdere, hvis ikke de er bevidste om, hvad de arbejder med, og hvordan det foregår forsvarligt," fortæller Jette Røgen, Seniorrådgiver (CLP, SDS), Bureau Veritas HSE og fortsætter:

"Virksomheder skal have faste procedurer og sikkerhedsforanstaltninger på plads, uanset om kemikalierne regnes som farlige og er mærket med farepiktogrammer, eller som ufarlige, men anvendes på en uhensigtsmæssig måde."

Derfor er det også glædeligt at se, at et stigende antal virksomheder vil i gang med arbejdet med den kemiske APV, også inden uheldet er ude, nævner Jette, og henviser til de virksomhedstilpassede kurser om kemisk APV, som hun afholder.

Kurserne om kemisk APV afholdes hos virksomhederne, så kurset tager udgangspunkt i virksomheden selv, og dermed giver medarbejderne det bedste udgangspunkt for at klarlægge den kemiske APV.

Overvejer din virksomhed også at få et skræddersyet kursus om kemisk APV, og har du spørgsmål til behov, indhold eller pris, er du velkommen til at klikke her og få en uforpligtende dialog med Jette eller en af vores andre rådgivere.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere