11.05.2021  |  Strategi & ledelse

Hvordan skaber vi tillid til bæredygtighed?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Se eller gense Sustainability-konferencen eller dyk ned i C25-selskabernes klimarapportering i ny analyse her.

Bæredygtighed er kommet øverst på dagsordenen hos virksomheder og den offentlige sektor verden over. Miljø og klima, sociale forhold og rettigheder samt god selskabsledelse er blevet nøgleord og forhold, som er nødvendige for virksomheder at tage stilling til. Der er forventninger fra investorer, medarbejdere, kunder, regeringer og civilsamfund, om at virksomhederne agerer ansvarligt og bidrager til samfundet. Bestyrelser og direktioner skal levere på opstillede mål, og rapportere på et gennemsigtigt og sammenligneligt grundlag. Men hvordan skaber vi tillid til bæredygtighed?

På PwC’s Sustainability-konference satte vi fokus på netop tillid.

I denne webcast kan du opleve ledende profiler og førende politikere give indsigt i topledelsens og bestyrelsens rolle i at skabe tillid til bæredygtige løsninger og ansvaret for at gå foran i den bæredygtige omstilling. Med udgangspunkt i cases og praktiske erfaringer stiller vi i webcasten desuden skarpt på integrering af ikke-finansielle og finansielle mål i årsrapporten og virksomhedens strategi. Hvordan kan virksomhederne gribe opgaven an?

Se webcasten fra konferencen her

Hør spændende interviews og debat med:

  • Lise Kingo, internationalt bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact
  • Mads Nipper, CEO and Group President, Ørsted
  • Annemarie Meisling, Senior Director Corporate Affairs, Chr. Hansen
  • Anne Louise Eberhard, professionelt bestyrelsesmedlem
  • Tommy Ahlers, Klimaordfører, VenstreLise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact


C25-selskabernes klimarapportering – ny rapport
I 2030 vil C25-selskaberne reducere deres udledninger med ca. 14 mio. CO₂e, hvis de indfrier deres klimamål. I webcasten fortæller Susanne Stormer, partner i PwC, om keyfindings fra analysen.
Dyk ned i af analysen fra PwC og Axcelfuture her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere