21.04.2021  |  Klima, miljø og energi

Hvordan skal du gribe den nye ISO 45003 guideline an?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den internationale standard for arbejdsmiljøledelse, ISO 45001, får i 2021 følgeskab af den nye ISO 45003 guideline, som beskriver forventningerne til håndtering af trivsel og psykisk arbejdsmiljø i et arbejdsmiljøledelsessystem opbygget efter ISO 45001.

Formålet med ISO 45003 er at forebygge og styrke håndteringen af trivsel og psykisk arbejdsmiljø, og den nye guideline beskriver, hvordan det gøres i praksis med nye tilgange og metoder understøttet af systematik, ledelse og dialog mellem ledere og medarbejdere.

For at klæde dig på til at implementere den nye ISO 45003 guideline, har Bureau Veritas udviklet en kursusrække bestående af tre uafhængige kursusdele. Det betyder, at du frit kan vælge, om du ønsker at deltage på en, to eller tre af de nye kurser om ISO 45003:

Vi følger selvfølgelig gældende retningslinjer for COVID-19 ved afholdelse af kurser, netværksmøder og events. Hold dig opdateret på vores hjemmeside.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere