16.09.2020  |  Klima, miljø og energi

Hvorfor er der et stigende fokus på leverandøraudits?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvorfor er der et stigende fokus på leverandøraudits?

Som du kan høre i denne video, fortæller John Meyer, Lead Auditor hos Bureau Veritas, hvordan virksomheder i mindre og mindre omfang står for hele forsyningskæden fra råvarer til færdige varer, og hvilken betydning det kan have for din virksomhed.

Husk derfor at have styr på din forsyningskæde, understreger John, som også er passioneret underviser i leverandøraudit, hvor han flittigt deler ud af sine mange års erfaringer med leverandørsamarbejde i store dele af verden:

"Min baggrund for at være underviser i leverandøraudit er, at jeg har en erfaring som indkøber og indkøbschef, inden jeg kom til Bureau Veritas. Jeg har prøvet det selv. Jeg har stået derude ved leverandører og været usikker på, om vi nu har været godt nok omkring en leverandørs processer til at kunne godkende ham som leverandør til vores virksomhed."

Derfor har han et indgående kendskab til udfordringerne med leverandører fra både nær og fjern, og uanset om du sidder i en kvalitetsfunktion, en indkøbsfunktion, eller på en helt tredje måde er i kontakt med virksomhedens leverandører, glæder han sig til at dele sin faglige viden med dig den 5.-6. oktober.

Og der er meget faglig viden at dele ud af, skulle vi hilse at sige fra tidligere kursister:

  • "Underviseren var inspirerende og havde en stor faglig viden."
  • "Underviseren havde rigtig gode hverdagseksempler."
  • "Underviseren havde stor faglig viden samt praktisk erfaring."

Læs mere om kurset i leverandøraudit...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere