Event

Hydrogen og power-to-x: Fremtidens energiløsning?

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 11.08.2022
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Trekantområdet
Tilmeld  

Bliv klogere på, hvorfor grøn brint spiller en vigtig rolle i den grønne omstilling på Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust, hvor vi blandt andet får besøg af Jacob Krogsgaard, CEO i Everfuel A/S.

Grøn brint er et 100% rent brændstof fremstillet af vedvarende energi og nøglen til elektrificering af transportsektoren i Europa og en bæredygtig fremtid.

Everfuel A/S er et førende europæisk brintbrændstoffirma med fokus på at kommercialisere konkurrencedygtigt brint til grøn transport i stor skala, målrettet bus-, lastbil- og taxiflåder med langsigtede kundekontrakter. Virksomheden bygger elektrolyseanlæg til produktion af brint, distribuerer brinten og leverer brinttankstationer til kunder, som ønsker et grønt alternativ.

Både traditionelle elbiler og hydrogendrevne biler understøtter nulemissionsmobilitet. Imidlertid skal opladning af elektriske køretøjer synkroniseres med vedvarende energiproduktion, ellers vil det kræve opladning med et betydeligt CO2-aftryk. Når grøn brint produceres, vil vedvarende energi kunne lagres som hydrogen, før det leveres til og anvendes af forbrugere.

Hør meget mere om mulighederne med brint, og hvordan udfordringer omkring blandt andet distribution kan løses samt få indsigt i Triangle Energy Alliance, hvor 13 virksomheder og syv kommuner er klar med investeringer for "en god håndfuld mia. kr." i grøn energi med udgangspunkt i Trekantområdet.

Udover Everfuel A/S kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Blue Water Shipping A/S og IKEA fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 kl. 09.00-16.30 i Trekantområdet. 

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens 9 oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Se alle 9 oplægsholdere og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig nu...

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere