IDA

Strategi & ledelse

Regeringens handlingsplan er snarere en opsummering end en decideret strategi

Hvordan omstiller vi affaldssektoren til cirkulær økonomi? Det spørgsmål forsøger regeringen at svare på med deres nye handlingsplan for cirkulær økonomi. Men planen er mere end opsummering af tidligere indsatser end en strategi for fremtiden, lyder kritikken.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Fagforeninger og organisationer vil bygge broen til en grøn fremtid

Klimaindsatsen skal fylde mere på de danske arbejdspladser, mener en ny, bred alliance med nogle af Danmarks største fagforbund, forskernetværk og grønne organisationer, der samtidigt efterlyser markant, politisk handling nu.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Danskerne: Vi skal fortsætte den grønne omstilling – og vi vil gerne betale for det

Ifølge en ny undersøgelse bakker 9 ud af 10 danskere op om den planlagte omstilling til vedvarende energi inden 2050, og et flertal på 63 procent er klar til at betale mere for strøm og varme for at nå målet.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

IDA samarbejder med delebilsfirmaet LetsGo

Ingeniørforeningen IDA har indgået et treårigt samarbejde med delebilsfirmaet LetsGo, der giver medarbejderne mulighed for at køre i elbil, når de skal til møder ude i byen.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere