Event

IDA's bæredygtighedskaravane besøger DFD

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

  • info@dfd.dk
  • 39750211
  • Kongebakken 1, 2765 Smørum
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 02.04.2019
Start tidspunkt: 14
Sted: Meterbuen 35, 2740 Skovlunde
Tilmeld  

IDA's bæredygtighedskaravane besøger DFD, hvor du har mulighed for at se teknologi, flow og processer hos en af Skandinaviens største firmaer inden for tekstil- og logistiksektoren - og se hvordan de har implementeret FN's verdensmål.

IDA's bæredygtighedskaravane er skabt som et direkte og målbart svar på de udfordringer, der er beskrevet i FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Ved besøget hos DFD vil du få en rundvisning i produktionen og blive introduceret for, hvordan en industrivirksomhed i denne branche fungerer i praksis. Med sine 20 vaskerier gør DFD en forskel for verdensmålene i hele Skandinavien - både for miljø og socialt ansvar.

Efter rundvisningen i produktionen vil der være to oplæg om, hvordan DFD konkret arbejder med FN's verdensmål og CSR.
DFD har fokus på de miljømæssige aspekter af verdensmålene, men vil også fortælle os om deres implementering af Verdensmål nr. 8: anstændige jobs. Her vil det handle om de sociale aspekter af verdensmålene og DFDs sociale ansvar i deres samarbejde med Bydelsmødre i projektet "Kvinder i job".

Program

Kl. 14:00: Ankomst til DFD
Kl. 14:10: Rundvisning i produktionen v/ afdelingschef Christian Lind-Holm Kuhnt
Kl. 15:00: Kaffe og kage
 Kl. 15.10: Oplæg af Udviklingschef Pernille Kiær vedr. Socialt ansvar i DFD
Kl. 15.30: Oplæg af Miljøchef Nynne Dujardin om miljøindsatser i DFD
Kl. 15.50: Diskussion og afslutning
Kl. 16.00: Tak for i dag

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere