19.06.2023 | Navnenyt

Idverde Danmark ansætter ny IT-chef

Foto: Michael Schmidt

idverdes ambition om yderligere vækst samt effektivitet og kvalitet i arbejdet med pleje og skabelse af fremtidens landskaber sætter krav til en stærk IT-strategi med et skalerbart setup, der både matcher koncernens fem datterselskaber og nye potentielle opkøb. Det får Michael Schmidt ansvaret for, når han tiltræder som idverdes nye IT-chef den 1. august 2023.

Michael Schmidt tiltræder som ny IT-chef i idverde Danmark den 1. august 2023. Michael kommer med en lang baggrund inden for IT, hvor han senest har arbejdet som Senior IT-manager hos Caverion A/S. CV’et rummer desuden et 20 års-jubilæum hos Kemp & Lauritzen A/S.

Særligt Michaels erfaring med fusioner og virksomhedsopkøb fra en stor dansk virksomhed med lokationer i hele landet, herunder konsolidering og integrering af forskellige IT-miljøer, matcher fuldkommen den vækstambition, som idverde har lagt for dagen med sine foreløbigt fem datterselskaber – Malmos, OKNygaard, Grøn Vækst, Lauge Bonde og ZinCo Danmark.

’’Jeg glæder mig til at kunne sikre den fortsatte videreudvikling af IT-landskabet i idverde Danmark, herunder implementering af ‘best practices’ og gode synergier på tværs af selskaberne. Effektivitet, kvalitet og transparens i hele organisationen er afgørende for en god køreplan. IT-løsninger skal skabe værdi for de over 1.000 medarbejdere i idverde, som bruger det hver dag i deres arbejde’’, siger Michael Schmidt, som også skal sikre, at idverde i Danmark lever op til de krav, som den europæiske idverde-koncern stiller. Michael kommer derfor til at referere direkte til IT-Group, der dækker både Danmark, Tyskland, Holland, Schweiz, Frankrig og England, samt til Lars Møller Hansen, CFO i idverde Danmark.

Mere fra Idverde Danmark

Idverde Danmark

https://idverde.dk/

Hos idverde Danmark får du den fulde anlægs- og driftspakke - i jorden, på terræn, og på dæk og tag.idverde Danmark er moderselskab til Malmos Landskaber og OKNygaard. Vi er en del af idverde – som er Europas førende anlægsgartnergruppe.Vores vision er at skabe et grønnere og mere biodiverst Danmark, og sammen har vi ressourcerne til at tilbyde offentlige og private kunder over alt i Danmark…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere