Ikea

Klima, miljø og energi

WWF Verdensnaturfonden, IKEA og Haveselskabet indgår samarbejde for øget biodiversitet i Danmark

Vi har i Danmark presset vores vilde natur i bund. Kun 1-2 procent af den danske natur er reel vild natur, og 1.844 danske plante-og dyrearter er lige nu i fare for at uddø. Det forsøger projektet ’Danmarks Vilde Haver’ igen i år at sætte en stopper for. Men det kræver ifølge WWF, IKEA og Haveselskabet en folkebevægelse, hvis det skal lykkes.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IKEA indgår samarbejde med den danske start-up virksomhed Flow Loop

Den danske start-up Flow-Loop ApS har udviklet en recirkulerende bruser, der reducerer vandforbruget med op til 80%, og som kan installeres uden ombygning af badeværelset. Nu indgår Flow-Loop samarbejde med IKEA.

0 kommentarer

Samfund

Bæredygtighedseksperter peger på Ørsted

Der er kommet nye navne på GlobeScan/Sustainability’s liste over bæredygtighedsfrontløbere, men virksomheder gør stadig ikke nok, på trods af at udfordringerne bliver mere og mere pressererende.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Afskibere vil have politisk fokus på grøn omstilling efter coronavirus

Flere af containerrederiernes største kunder opfordrer poltikerne til fortsat at have fokus på grøn omstilling efter coronakrisen. De understreger, at tiltagene, der blev fremsat efter sidste finanskrise, ikke skal gentages.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ikea benytter Black Friday dagen til at lancere deres nye take-back system

Møbelkæden Ikea introducerer en genbrugs-service for deres kunder i november. Det bliver i første omgang England og Irland, der får mulighed for at indlevere deres brugte Ikea produkter samt købe brugte varer.

0 kommentarer

Medarbejder

Partnerskab skal fremme åbenhed og inklusion på arbejdsmarkedet

Sammen med relevante aktører indgår ligestillingsministeren nu et partnerskab, der skal fremme åbenhed og inklusion af LGBTI-personer på arbejdsmarkedet. Det skal blandt andet ske med en kampagne målrettet ledere, HR-afdelinger og medarbejderrepræsentanter.

0 kommentarer

Kommunikation

Ikea lancerer ny app med bæredygtige hverdagsråd

Better Living er navnet på Ikeas helt nye app, der er et værktøj til danskerne, som nu altid kan finde inspiration til gode klimahandlinger ved få tryk på mobilen eller en tablet.

0 kommentarer

Samfund

Usikkerhed om brændstoffer hæmmer transportens grønne omstilling

Masser af danske virksomheder vil gerne omstille deres transport til grønnere løsninger, men samtidig er de usikre på, hvilke typer brændstof, de skal satse på, hvilket hæmmer udviklingen. Carlsberg og Ikea har investeret i ellastbiler.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere