Ikea

Klima, miljø og energi

IKEA lancerer gensalgs-service på det amerikanske marked

Buy Back & Resell-tjenesten er blot en af flere indsatsområder IKEA har taget hul på, for at blive cirkulær og klimapositiv inden 2030.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

Companies are massively important for LGBT+ inclusion

As WorldPride in Copenhagen builds towards the grand finale, companies and NGOs discuss how collaboration can move the needle forward on a hot topic in corporate sustainability: diversity and inclusion.

1 kommentar

Klima, miljø og energi

WWF Verdensnaturfonden, IKEA og Haveselskabet indgår samarbejde for øget biodiversitet i Danmark

Vi har i Danmark presset vores vilde natur i bund. Kun 1-2 procent af den danske natur er reel vild natur, og 1.844 danske plante-og dyrearter er lige nu i fare for at uddø. Det forsøger projektet ’Danmarks Vilde Haver’ igen i år at sætte en stopper for. Men det kræver ifølge WWF, IKEA og Haveselskabet en folkebevægelse, hvis det skal lykkes.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IKEA indgår samarbejde med den danske start-up virksomhed Flow Loop

Den danske start-up Flow-Loop ApS har udviklet en recirkulerende bruser, der reducerer vandforbruget med op til 80%, og som kan installeres uden ombygning af badeværelset. Nu indgår Flow-Loop samarbejde med IKEA.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere