05.05.2020  |  Strategi & ledelse

Indstil jeres rapport til CSR Prisen 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har I udgivet Danmarks bedste rapport om samfundsansvar, bæredygtighed og klima? Så indstil jeres rapport og kom med på listen over store virksomheder, der er med i konkurrencen om CSR Prisen 2020. Deadline for indstillinger er d. 2. juni.

FSR - danske revisorers CSR Pris 2020 nominerer og priser de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store børsnoterede og unoterede virksomheder.

Som noget nyt i år, har alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere mulighed for at indstille deres seneste rapport til CSR Prisen 2020 – deadline for indstillingen er d. 2. juni. Vi har allerede udvalgt 50 store virksomheder og ønsker at udvide listen med virksomheder, der ønsker at indstille deres rapport og være med i konkurrencen.

I kan se detaljerne om CSR Prisen 2020, årets kriterier og dommerpanel, hvordan man indstiller sin rapport mv., samt listen med de 50 virksomheder, der allerede er udvalgt her.

Vi planlægger at uddele CSR Prisen d. 26 oktober, 2020 på Børsen i forbindelse med CSR konferencen 2020. 

Mød sidste års vindere
Sidste år fyldte CSR Prisen 25 år – læs mere om sidste års videre her og se video med vinderne og H.K.H. Kronprinsessen fra den festlige uddeling på Børsen her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere