Investeringsforeningen C WorldWide

cww.dk

  • cww@cww.dk
  • 35 46 35 46
  • Dampfærgevej 26 2100 København Ø

Branche/Sektor:

Pengeinstitut- og finansvirksomhed mv.

Om

C WorldWide er en dansk aktieforvalter, der startede i 1986 under navnet Carnegie Asset Management. Mest kendt er nok Investeringsforeningen C WorldWide, der tidligere gik under navnet Carnegie WorldWide.

Vi gør en forskel
Siden 1990 har vores globale investeringsportefølje i gennemsnit skabt et afkast på 10,6 pct. til vores investorer. Det…

Læs mere  

Om

C WorldWide er en dansk aktieforvalter, der startede i 1986 under navnet Carnegie Asset Management. Mest kendt er nok Investeringsforeningen C WorldWide, der tidligere gik under navnet Carnegie WorldWide.

Vi gør en forskel
Siden 1990 har vores globale investeringsportefølje i gennemsnit skabt et afkast på 10,6 pct. til vores investorer. Det er på årsbasis 3,5 pct. mere, end hvad en investering i verdensindekset ville have givet.*

30 års erfaring med gennemprøvet strategi
Vi tør være anderledes – og stå fast på vores gennemprøvede strategi og centrale overbevisning om, at den tålmodige investor belønnes. Vores investeringsfilosofi er enkel – vi har fokus på få aktier og få afdelinger. Dette fokus giver overblik og gør, at vi bruger al vores energi på at sikre, at de få udvalgte aktier er blandt verdens bedste. Selskaber, der har en mere holdbar forretningsmodel end andre, kan nemlig opnå en højere og mere stabil indtjening, idet kursudviklingen på langt sigt primært drives af indtjeningsudviklingen. Søgen efter disse aktier kræver erfaring, indsigt og ekspertise og har været vores passion i ca. 30 år. Det er på den baggrund, vi har leveret stærke resultater.

Vores investeringsanalyse bygger bl.a. på ansvarlighed
Vi inddrager miljø, samfund, og ledelse – også kendt som ESG (Environmental, Social and Governance) – som en del af vores analyse, inden vi beslutter os for at investere i et selskab.

Vi fokuserer på at forstå og vurdere de samlede forhold, der udgør en betydelig risiko eller mulighed for det enkelte selskab. Vi tager højde for specifikke sektorer, og regionale forhold. Samtidigt overvåger vi systematisk vores investeringer for at undgå selskaber, der driver forretning, som strider mod veletablerede internationale normer og konventioner samt retningslinjer for miljø, menneskerettigheder og forretningsetik. Vi bestræber os på at balancere de forskellige faktorer, der er relevante for det enkelte selskab, hvilket i sidste ende gør os i stand til at foretage en kvalificeret analyse og vurdering af selskabets muligheder og risici på langt sigt.

Stabilt forvalterteam gør en forskel
C WorldWide Asset Managements forvalterteam har stået sammen om at skabe resultaterne i vores porteføljer i næsten 30 år. De investerer dine midler, som var det deres egne. Det er et af branchens mest stabile og erfarne forvalterteam med en anciennitet på mere end 22 år i snit. Teamet er stort set uændret gennem alle årene. Stabilitet skaber tryghed – for hvad nytter det at kigge på de historiske resultater i dag, hvis det er en ny forvalter, som overtager styringen i morgen?

 

Læs om C WorldWides historie

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere