Event

Invitation til morgenmøde 19.4 - er din virksomhed future fit?

MäRK

www.maerkcph.dk/

  • info@maerkcph.dk
  • +45 40 85 81 54
  • Bryghuspladsen 8 Indgang C, 3. sal
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 19.04.2018
Start tidspunkt: 8.30-10
Sted: Märk, BLOXHUB Bryghuspladsen 8 Indgang C, 3. sal DK – 1473 København K
Tilmeld  

FUTURE FIT - er din virksomhed klar til fremtiden?

74% af alle brands ville ikke blive savnet, hvis de forsvandt i morgen. Det er alt for mange og et tydeligt tegn på, at alt for mange virksomheder i dag er alt for lidt relevante. Både i forhold til forbrugere, medarbejdere, samarbejdspartnere og investorer. 

Det er også et tydeligt tegn på, at for mange virksomheder ikke er Future Fit.  

At være Future Fit handler i høj grad om at forstå, at verden er markant anderledes, og der stilles helt anderledes krav til virksomhederne i fremtiden. Spillereglerne har ændret sig, og ikke kun på det teknologiske område.

Verden defineres i høj grad af en hel generation, der allerede er den største i verden – og som ønsker at tage ansvar og ændre verden! De føler sig personligt ansvarlige for at gøre verden til et bedre sted. Men de kan ikke gøre det alene – og de har rettet deres blik mod virksomhederne, som de forventer gør noget aktivt for at komme med løsninger på samfundets udfordringer både på den lille og den store skala. 

Som virksomhed kan man vælge at se de nye krav som en udfordring – eller som en mulighed for at kunne genvinde noget af den tabte relevans. Vi tror på det sidste, og har selv bevist at det kan lade sig gøre. 

Kom til denne morgen inspiration og forstå, hvorfor vejen til at skabe en Future Fit virksomhed starter i dag. Du kan læse mere og tilmelde dig her: http://maerkcph.dk/future-fit/

#corporateactivism #bthechange #businessasaforceforgood

Tags: MäRK

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere