23.01.2021  |  Kommunikation

Invitation: Webinar om ESG-nøgletal i årsrapporten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Finansforeningen/CFA Society Denmark, FSR – danske revisorer og Nasdaq Copenhagen inviterer til webinar d. 8 februar kl. 10.00-10.55, hvor du kan høre om PensionDanmark og Arlas erfaringer med at gøre brug af ESG-hoved- og nøgletal i årsrapporten.

Arbejdet med Årsrapporterne for 2020 er i fuld gang hos alle virksomheder, og igen i år er fokus på ESG øget markant. Ikke kun internt i virksomhederne, men også blandt de mange læsere og brugere af årsrapporten.

I 2019 udgav Finansforeningen/CFA Society Denmark, FSR - danske revisorer og Nasdaq Copenhagen publikationen ESG-hoved- og nøgletal i årsrapporten. Publikationen, som bl.a. indeholder et forslag til en standardiseret ESG-oversigt i årsrapporten, blev i 2019 hædret af FN og tildelt ISAR Honours for at fremme integration af bæredygtighedsoplysninger (ESG) i virksomhedernes rapportering.

Flere virksomheder har allerede taget nøgletallene til sig, og på mødet vil PensionDanmark og Arla tale om deres erfaring med brugen af publikationens forslag til nøgletal til inspiration for andre med interesse og opgaver inden for ESG-nøgletal i årsrapporten. Talerne er Susanne Østergaard Lundby, PensionDanmark, Susanne Andersen, Arla, og Janni Opstrup, Arla.

Program
10:00 Velkomst og introduktion ved Finansforeningen/CFA Society Denmark, FSR - danske revisorer og Nasdaq Copenhagen

10:10 Susanne Østergaard Lundby, PensionDanmark

10:25 Susanne Andersen og Janni Opstrup, Arla

10:40 Q&A og debat

10:55 Afsluttende bemærkninger og tak for i dag

Mødet er arrangeret af Finansforeningen/CFA Society Denmark, FSR - danske revisorer og Nasdaq Copenhagen.

Vi håber at se dig online - tilmeld dig her!

Læs om ESG-nøgletallene her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere