01.05.2018  |  Kommunikation

CSR-rapport: ISS CSR rapport 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en af Danmarks største arbejdsgivere har vi et stort ansvar. Ansvar for et sundt arbejdsmiljø. Ansvar for at mindske miljøbelastningen fra vores aktiviteter. Ansvar for at vores samfund udvikler sig med stigende velstand og voksende muligheder for alle. Og det ansvar tager vi meget seriøst.

I 2017 har vi iværksat og gennemført mange forskellige CSR-initiativer, der på hver sin måde fokuserer på mennesker. Vi tror på, at alle mennesker er ligeværdige og værdifulde, og på at vi skal fremme inkludering i fællesskaber. Derfor er udgangspunktet for vores CSR-arbejde fortsat jobudvikling for ledige udsatte borgere, der henvises fra jobcentre i hele landet. Alene i 2017 har ISS CSR & Jobudvikling hjulpet 506 borgere i uddannelse eller arbejde – og det er noget, der gavner den enkelte borger, virksomhederne og samfundet.

I rapporten kan du også læse, hvordan vi fortsat arbejder aktivt med FN Global Compact og FN’s Verdensmål og ikke mindst med at gøre principper til praksis. Vi tror på, at videndeling og uddannelse er en nødvendighed, hvis vi skal løse de udfordringer, vi står over for som virksomhed og som samfund. 

2017 har været endnu et stærkt år, hvor vi med vores værdisæt skaber forandring, viser et stærkt samfundsengagement og er med til at fremme vores vision om at blive verdens bedste serviceorganisation. 

Fordi vi sammen gør en forskel!

Rya Lene Terney
Head of CSR & Job Development

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere