06.06.2018  |  Samfund

ISS er medstifter af Velkomstalliancen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Velkomstalliancen er en ny bevægelse, som ISS er medstifter af. Parterne bag alliancen ønsker at gå forrest i at byde nytilkomne hjertelig velkommen til Danmark.

I går på Grundlovsdag starter Velkomstalliancen, der er en bevægelse af virksomheder og organisationer, der vil forene, forstærke og udbrede de gode velkomster. Og det er ikke tilfældigt, at det lige er denne dag, Velkomstalliancen ser dagens lys. Velkomstalliancen ønsker at markere, at vi alle er lige for loven uanset køn, race eller religion. Formålet er at medvirke til, at nytilkomne får den bedste mulige start i det danske samfund.  

- I en tid hvor vi efterspørger arbejdskraft, har vi brug for alle, der har lyst til at bidrage til fortsat vækst og velstand i Danmark. Derfor er det helt afgørende, at vi tager godt imod og byder hjertelig velkommen i alle samfundslag - som nation, som virksomhed og som borger, siger Lotte Hjortlund Andersen, direktør for People & Culture i ISS Danmark.

Velkomsten er den mindste handling, men gør den største forskel
Det første indtryk, du møder i en ny situation, er helt afgørende for din opfattelse og holdninger. Det samme gælder, når du starter et nyt liv i Danmark. Uanset om du rykker fra Madrid til Middelfart eller fra Damaskus til Dragør. Velkomsten er det første skridt mod et ny venskab og godt samarbejde. Og en god velkomst er også startskuddet til hurtigere at lære sprog og kultur.

Og der er plads til forbedring. Danmark er nemlig i dag nr. 65 ud af 65 målte lande, når man måler på følelsen af at føle sig velkommen. Derfor vil Velkomstalliancen starte en bevægelse af velkomster på arbejdet, i boligen, i byen, i skolen og i foreningen og dermed rykke Danmark op i toppen af listen.

Mangfoldighed betaler sig
-  I ISS har vi næsten 120 nationaliteter repræsenteret blandt vores medarbejdere og vi er på mange parametre en mangfoldig virksomhed. Det er noget, vi er stolte af – og vi ved, at det ikke blot forstærker vores kultur og lederkompetencer, men at mangfoldigheden også gavner vores bundlinje, fortæller Lotte Hjortlund Andersen, direktør i People & Culture.

Gode velkomster vil også forbedre Danmarks image udadtil. Velkomstalliancen vil vise verden, at Danmark er et samfund, hvor man kan være tryg, bo og arbejde, hygge sig og leve et godt liv.

Velkomstalliancen er etableret af DGI, Mærsk, ISS, QVARTZ, International House Copenhagen, Ungdommens Røde Kors, Movia og Nextstep by Bindslev.

Læs mere om Velkomstalliancen på velkomsten.nu.

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere