04.10.2022 | Navnenyt

Jens Veggerby skal styrke Rambølls position inden for klimatilpasning

Som nytiltrådt afdelingsleder for den ene af Rambølls to klimatilpasningsafdelinger i København skal Jens Veggerby være med til at levere rådgivning i verdensklasse og skabe øget vækst i Rambølls vanddivision.

Det er en erfaren leder med stor faglig indsigt i vandinfrastruktur og klimatilpasning, der efter sommerferien er tiltrådt som leder af Rambølls afdeling for ’Urban Water Management & Planning’ i Rambøll Vand. Og efter fem år i forskellige lederroller hos Sweco har Jens Veggerby, der også var projekt- og teamleder hos Rambøll før skiftet til Sweco, set frem til igen at blive genforenet med næsten-naboerne i Ørestad.  

”Jeg har virkelig glædet mig til igen at blive en del af Rambøll, som har gang i noget rigtig spændende på vand- og klimatilpasningsområdet. Vi har fået etableret en imponerende kundeportefølje, og der er skabt en engageret og fagligt stær kultur, hvor vi leverer visionær rådgivning på baggrund af tæt samarbejde på tværs af både lande- og faggrænser,” siger Jens Veggerby.

Sjovt at gå på arbejde
Interessen for vand og klimatilpasning rækker helt tilbage til studietiden, hvor Jens uddannede sig som bygge- og anlægsingeniør med speciale inden for vand og spildevand. I takt med karrierens udvikling voksede interessen for ledelse som selvstændig disciplin, og i dag har Jens en erklæret ambition om som leder at stå som garant for høj kvalitet og for udvikling af forretningen.

”For at opretholde dynamikken og motivationen i et team eller afdeling bør vi alle – både ledere og medarbejdere – bidrage til vores faglige udvikling. Det er det vigtigt for mig, at alle medarbejdere har udviklingsmål, og at vi sammen skaber en stærk kultur for samarbejde, udvikling og værdiskabelse. Det er ganske enkelt sjovere at gå på arbejde i et dedikeret fællesskab, og herigennem skaber vi bedre projekter og løsninger for vores kunder.”

Jens har over 15 års erfaring med rådgivning inden for vand og klimatilpasning og tiltrådte hos Rambøll i august. Afdelingen har for nuværende 26 medarbejdere, men det er ambitionen, at den skal vokse markant inden for en overskuelig fremtid.

Mere fra Rambøll A/S

Rambøll A/S

dk.ramboll.com

  • +45 5161 1000
  • Hannemann Allé 53 2300 København S

Rambøll er en ledende ingeniør-, design- og konsulentvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere