19.05.2017 | Navnenyt

Jesper Lok er trådt ind i UNICEF Danmarks bestyrelse

Jesper Lok er netop valgt som bestyrelsesmedlem i UNICEF Danmark

Jesper Lok kender allerede til børneorganisationens arbejde, da han har siddet i bestyrelsens rådgivende organ, præsidiet, de seneste to år, hvor UNICEF Danmark også har fremlagt historisk høje indsamlingsresultater.

Jesper Lok har været ansat 25 år i AP Møller-Mærsk Gruppen, hvor han var udstationeret i Japan, Taiwan, Pakistan og Nigeria. I 2012 blev han direktør for DSB.

Jesper Lok er i dag CEO for Alliance+ samt formand for eller medlem af en række bestyrelser, herunder Danish Crown, ESVAGT, J. Lauritzen og PostNord.

”Jeg har boet i en række lande og dér været vidne til, hvor forskellige udgangspunkter børn har rundt omkring i verden. Vi skylder at gøre, hvad vi kan, for at de får en god start på tilværelsen og muligheder for at udvikle sig. Ikke mindst dem, der fødes i områder med store udfordringer. Det glæder jeg mig til sammen med bestyrelsen og præsidiet at bidrage til,” siger Jesper Lok.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere