15.01.2019 | Navnenyt

Jonas Schrøder stopper som ansvarlighedsdirektør i Salling Group

Foto: fra LinkedIn-profil

Jonas Schrøder, som har været ansvarlighedsdirektør i Salling Group siden maj 2017, har valgt at sige dette job op pr 1. april 2019. 

I en LinkedIn-post begrunder han det med, at "CSR-strategien er bygget og er nu direkte forankret i topledelsen", og at "...Salling Group har nu valgt et nyt setup på CSR-fronten, som jeg desværre ikke kan se mig selv i". 

Jonas Schrøder vil vende tilbage til et liv som selvstændig rådgiver med fokus på strategiudvikling og -eksekvering inden for CSR og kommunikation. 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere