22.05.2019 | Navnenyt

Københavns lufthavn ansætter ny chef for Corporate Responsibility

For at styrke indsatsen med at løfte CPH lufthavns samfundsansvar ansættes der nu en ny profil til en nyoprettet stilling som chef for Corporate Responsibility. Det er den 41-årige Marie Louise Hansen, der fra den 11. juni kan kalde sig CR-chef.

Hun er en erfaren embedsmand og kommer fra en stilling som kontorchef i Energistyrelsen, hvor hun blandt andet har arbejdet med energieffektivisering og grøn omstilling. Tidligere har hun blandt andet været i Transport-, Bygge- og Boligstyrelsen samt Erhvervsministeriet.

”Københavns Lufthavne er en stor virksomhed, der med sine mange samarbejdspartnere har en hel unik mulighed for at samarbejde med flyselskaberne og resten af branchen om at flytte branchen i en mere ansvarlig og mindre klimabelastende retning. Med sin klimastrategi markerer CPH, at den har høje ambitioner for at gøre en forskel for klimaet. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring med udvikling af grønne og energieffektive løsninger og med at skabe strategiske partnerskaber til at udvikle og indfri CPH’s høje ambitioner på klima og CR-området”, siger den kommende CR-chef, Marie Louise Hansen.

Marie Louise er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og bor i Dragør med sin mand og to døtre.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere